Prosper
23:54, 13 07 2004
No wlasnie po jakim drinku/ alkoholu czujecie sie bogami.
1. Martini +wodka (100 wodki + 200 martini) - nie ma laski ktora bym nie zakrecil :DDDD
2. Wino wytrawne wloskie (raz na 10 razy taka wkretka ze jestem lepszy od benny hilla)
hmmm,
od 5 bronków wzwyż
albo
0,7 Bols np na dwóch- i każda laska moja
Pozdro dla wszystkich degustatorów

!
1.100 Gin Gordon`s (najlepiej wprost z Anglii) + 50 Schwepesaa(nie wiem jak sie pisze

ale tonik) lub soku limonkowego. To jest mega smaczne i mega wyj.ebane. Drogie bo kupione w UK, ale malo ktora sie oprze takiemu czemus, really!
2.Tradycyjne Żubrówka + sok jablkowy-dobre na kazda okazje i na domowce ze
spliffem, i w barze, i na plenerze etc.
jimmy_ po ktorym poczujesz sie bogiem nie menelem :X.
Pozdrowka
Wódka Polowa (z lidla) + nektar jabłkowy (tez z lidla

)
LooooL --->>>Wino bynajmniej niewytrawne ani nawet połwytrawne Black kurant

i wszystkie suczki moje RA RA RA RA RA RA !!!<<<<<<------LooooL
DS||GUREK
21:20, 14 07 2004
Warka STRONG i nie ma mocnych
Sagitarius
21:46, 14 07 2004
A pepsi nie pijecie

:D:D:D no może czasami zakręcony tymbark
Może i rodzaj alkoholu ma tu jakieś znaczenie, ale moim zdaniem dużo ważniejsza jest jego ilość
Na pewno po jednym drinku nikt nie czuje się bogiem.
Poza tym, chcę przestrzec tych młodszych czytelników, że wrażenia typu "każda laska moja" są w 100% subiektywne. Nie raz musiałam się użerać z takimi, co myśleli że żadna im się nie oprze

i niestety kilka razy doszło nawet do rękoczynów.
Evingolis
2:42, 15 07 2004
Miód, miód i miód. Po takim drinku świat jest piękniejszy.
Johny Walker i Jack Daniels > all ,chociaz preferuje ten pierwszy trunek.Niestety dane mi bylo posmakowac tego smaku tylko kilka razy w zyciu.Pozatym wino komandos za 5zl tez nie jest zle .A best piwo to warka - nie za gorzkie a ma 7,8% :<.
johny walker + rum + cola + cytryna + lód
Rafal_Pila
10:07, 15 07 2004
Wódeczka + porzeczka
Ja proponuje płyn do chłodnic i denaturat. A tak na serio to browarek z wódeczką.

TYlko w normalnych ilościach.
Prosper
23:31, 20 07 2004
| QUOTE (Rafal_Pila @ 8:07, 15 07 2004) |
Wódeczka + porzeczka |
Wlasnie to pije i chyba zaraz zaczne jakis nowy za!@#isty temat!!
No tak, ale są napoje które uwielbiam

i takie na które mnie stać

. Do pierwszych, to zdecydowanie należy tequilla, najlepiej złota Olmega z pomarańczą utytłaną w cynamonie i mielonej kawie, może też być srebrna, tradycyjnie z cytrynką i solą (zapodajcie coś takiego laseczką, a gały wam wyjdą z wrażenia jak się rozszaleją!!!) Natomiast z tych, na które mnie stać, to najchętniej gorzka żołądkowa, lub krupnik (tylko broń boże z sokiem, na czyściocha), nie wzgardzę również dobrym czerwonym, wytrawnym winem najlepiej hiszpańskim lub włoskim, a z białych to półsłodkie reńskie. Z piwek Tyskie. No a jakby jeszcze lekko przypalić co nieco to już całkiem najsik
Prosper
20:48, 22 07 2004
| QUOTE (ymma @ 23:51, 20 07 2004) |
| Do pierwszych, to zdecydowanie należy tequilla, najlepiej złota Olmega z pomarańczą utytłaną w cynamonie i mielonej kawie, może też być srebrna, tradycyjnie z cytrynką i solą |
Dobrze ze Kid Cie nie czyta

Na jednym "spotkaniu" wypilismy cala tequile w lokalu >>sponsored by Kid<< Pozniej juz wiedzieli co maja zamawiac jak on szedl do baru.
| QUOTE (ymma @ 23:51, 20 07 2004) |
nie wzgardzę również dobrym czerwonym, wytrawnym winem najlepiej hiszpańskim lub włoskim, a z białych to półsłodkie reńskie. Z piwek Tyskie. No a jakby jeszcze lekko przypalić co nieco to już całkiem najsik |
Hehe, podobne gusta
takze z tym ostatnim :>
1. Piwo, w miare kazde oprocz tego w plastikowych butelkach z biedronki (ogolnie all piwa made by biedronka unter all)
2. Wodka finland, byle z umiarem bo nerki z deczka chore :p
| QUOTE |
Dobrze ze Kid Cie nie czyta Na jednym "spotkaniu" wypilismy cala tequile w lokalu >>sponsored by Kid<< Pozniej juz wiedzieli co maja zamawiac jak on szedl do baru.
|
Taaa, tylko pozazdrościć, ale Kid jakbyś potrzebował towarzystwa do Tequilli, to możesz na mnie liczyć!
| QUOTE |
| Hehe, podobne gusta takze z tym ostatnim :> |
No cóż, podobno o gustach się nie dyskutuje, to prawda, jedni go po prostu mają a inni nie
Najlepsza jest WHISKY !! Ja to slaba glowe mam wiec mnie durzo nie potrzeba

RUM to tez cos co ja lubie. Moze dla tego ze jestem zeglarzem (?).
No i ofkorz bez piwa zyc nie moge

To moge wlewac w siebie hektolitrami

Heh

Jezeli chodzi o dane drinki to nie mam ulubionego ale na prawde !! NIC NIE BIJE "JIM BEAMA" (whisky) + GINGER ALL
blinkkin
11:59, 12 08 2004
smirnoff smakowy / czysta. nienawidze whisky, ktore moim zdaniem smakuje jak samogonka (2 krotne destylowanie). natomiast niektore drozsze polskie wodki za-(słowo na p)ja perfumami. nie ma to jak czysta na stole.
Cokolwiek byle dużo

.
Ekhm...a ja pomiędzy przerwami w ET popijam wodę mineralną...ekhm... bo tylko na to pozwala moja tusza
A ububiony napój

niech tylko pomyśle ..... jest to najwyraźniej Ginger ... lol jakie to dobre
A ze zwykłych to herbata po kolacji , bo tylko to pamiętam
hmmm ja tam po każdym alkocholu sie czuje jak.. no dobrze w kazdym razie
Chyba że zmieszam vode z browarami... szczególnie nie polecam połączeń Ludowa(ahh polish vodka

) i Heinaken (to chyba dlatego tak daleko żygałem bo "jak świat światem, polak niemcowi nie będzie bratem") A i polskie wina wytrawne z połódniowych stoków Mazwosza tesh są dobre (szczególnie te które rozpuszczają plastikowe kubeczki

)
Ehh... co wy wiecie o smaku! Czy wy pijecie tylko po to zeby sie nawalic ?? Pije sie dla samku !! Heineken bardzo dobre piwo - LUBIE

Sprubowalem wczoraj drinku - SEX ON THE BEACH - bardzo dobry tylko nie wiem z czego jest
FarSight
0:04, 13 08 2004
bro albo czysta albo szarlotka (zubrowka+jablkowy)
Tymbark Life lub Karmi (pifko karmelowe) + lód
Nalewka Agropol r00x
Tatra najlepsze piwo!!!
blacktyger
9:54, 13 08 2004
imo tatra jets dobra żeby się na!@#ać ;< heineken r0x (i ofcors tyskie) oststnio na święta pilem taką za!@#istą (i za!@#iście drogą) nalewke babuni ^^
TgcRap4
11:52, 13 08 2004
:X Tylko ja tu pije tanie wina? PlatOoN, komandos, mietusek

.
A z piw obojetnie i tak one sluza tylko do popijania wodki :/.
a ilu z was ma tutaj 18 lat ? XDDDD bo pewnie połowa to jeszcze niedawno oranzade na komuni popijała.... a vodke to z czekoladek wypijała niewspominajac o winach spirytusach i innych %
ach i zapomniałem dodac besztac mnie BESZTAC XDDDDD
i tak btw RTCW > ET
blacktyger
13:06, 13 08 2004
90% polaków niepełnoletnich przyznała się do spożycia conajmniej raz napoju aklkoholowego
blinkkin
16:11, 13 08 2004
| CYTAT (TgcRap4 @ 11:52, 13 08 2004) |
:X Tylko ja tu pije tanie wina? PlatOoN, komandos, mietusek . |
polecam f-16 (ze swietna nalepka) lub wino marki wino o smaku owocow lesnych (sprzedawca powiedzial, ze zbliza do natury... ale chyba po). swietnie sprawdzaja sie mieszanki taniego belta (z tego co wiem tak mowi sie na wino litrowe), koktajlu (0,75 dm szesciennego) z mineralna woda gazowana lub coca-cola. nic tak nie uszczesliwia czlowieka jak widok zgrzewki tanich win, gorzej na drugi dzien...
NO ja mam 15 lat i jush wiem jak smakuje piwo od kilku lat, tylko jush nie pamietam od ilu

A moja wątroba napewno nie jest w 100% zdrowa (to przez tą Ludową !!!)
Trzeba od małego utzrymywać narodową tradycje
WormsME
16:45, 13 08 2004
Ogółem to je drinków nie piję, tylko czasem Reddsa łyknę. Za to ubóstwiam Sok Pomarańczowy
Co do tanich win (tanie wina są dobre, bo tanie i dobre

), to ile można takiego ustrojstwa pić? Po trzech latach nadużywania ma się dość. Raz na zawsze!! Jednak z łezką w oku nieraz wspominam te piękne czasy w parku, albo na bulwarze z alpagą w reku heh. No i poza tym pochodze z mekki tanich win, czyli z Torunia. Kto dziś jeszcze pamięta alpagi: Bramową, Parkową, Balangę albo Finito? heh, albo taką Arizonę, Tornado, Byka no i nie zapomniany Sen sołtysa (najgorszy alkohol jaki miałam szczęście posmakować). Z wiekiem człowiek robi się zdecydowanie bardziej wybredny i liczy się przyjemność z picia a nie tylko samo picie (czyt. upicie)
blinkkin
2:21, 14 08 2004
| CYTAT (ymma @ 17:09, 13 08 2004) |
Co do tanich win (tanie wina są dobre, bo tanie i dobre ), to ile można takiego ustrojstwa pić? Po trzech latach nadużywania ma się dość. Raz na zawsze!! Jednak z łezką w oku nieraz wspominam te piękne czasy w parku, albo na bulwarze z alpagą w reku heh. No i poza tym pochodze z mekki tanich win, czyli z Torunia. Kto dziś jeszcze pamięta alpagi: Bramową, Parkową, Balangę albo Finito? heh, albo taką Arizonę, Tornado, Byka no i nie zapomniany Sen sołtysa (najgorszy alkohol jaki miałam szczęście posmakować). Z wiekiem człowiek robi się zdecydowanie bardziej wybredny i liczy się przyjemność z picia a nie tylko samo picie (czyt. upicie) |
ja zrezygnowalem, po ostrym piciu tych tanich trunkow przez tydzien. widok zgrzewki balaganow (tak mawial kolega) > all i masz dosyc.
tranx-san
0:48, 16 08 2004
napoj - pepsi
alkohol - czysta - obojetnie jaka
napoje alkoholopodobne - wino wegrzyn cena - 3.60
nie pijam herbaty ani wody mineralnej...
Ja imo w zależności od nastroju bombarduję się piwkiem lub wódą. Jeśli chodzi o piwko to preferuję "Budweiser" - mam blisko do czeskiej granicy

. Natomiast wódka to jak mam : "Beherovka" a jak nie mam to co popadnie z pominięciem "Czystej" z czerwoną etykietką , na ciepło z gwinta

.
Co do drinkow to Wsciekle psy- 100 vodki 20 syropu malinowego i 5 Tabasco
win nie pije ale w lider szajsie byl kiedys taki zajefajny poncz do ciast-cena ok7-8zl i 60%

A i jeszcze przypomniala mi sie taka dosc kontrowersyjna nazwa taniego wina-"Sperma Szatana" pil ktos
Świrski !
23:17, 17 10 2004
piwa czeskie rządzą !!!

a coca cola tez niezla
tranx-san
18:06, 19 10 2004
Primary Drink: Pepsi
Primary Beer: Lech, Warka Strong
Primary Good Wine: Fresco/Sofia
Primary Cheap Wine: Wisienka za 4,20
Primary high % alcohol: Zubrowka
Seconadary High % alcohol: Beherovka
Ostatnio pijam duzo: tanich win, lechow i zubrowki + znajomi z uczelni maja dobre wlasnej roboty wino co nic nie kosztuje... chodze wiec czesciej na fazie niz trzezwy, a pepsi pijam do posilkow pomiedzy libacjami alkoholowymi

btw jak ktos wie gdzie sie mozna zapisac do AA to niech /msg krypt0nite @ #wow-et
napoj to sok, capri
piwo to krolewskie, mocne
wino to bulgarskie/komandos
wodka to absolwent/luksusowa
wiecej grzechow nie pamietam
Z alkoholowych to piwko a z bez alkoholowych Coca-Cola lub Pepsi (nie biore pod uwage wszelkich podróbek bo są wstrętne!)
k#!@a przestań używać w każdym poście oczo!@#nych kolorów albo ban
Bana mu bana! I wódki dla wszystkich!!!
falubaz
20:27, 27 10 2004
NIE MA SPRAWY!
A tak to to ostatnio, zrobilem takie cos:
-likier kokosowy
-troszke wody min.
-smietanka lub mleczko do kawy
-dla smaku troche cukru jak kto chce.
Chyba tak, ale najciekawsze nie bylo żygów (!!!) po tym czyms, a jak wiadomo zygi po likierze>all
Taka mila niespodzianka.
Pozdro
Koraxis
17:21, 29 10 2004
Ogólnie to piwo wszelkiej maści. Jestem straszliwym piwoszem (co nie znaczy pijakiem

) Ulubione to: warka special i żywiec.
A na jakimś biwaku albo coś w ruch wchodzi nasza dobra bo polska vodka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.