Troche sie watek rozwinal od moich ostatnich wypocin, ale widze ze raczej nie w tym kierunku chyba...
Bedac Pr0 WaRzYwEm, czego nigdy nie ukrywalem

, stwierdzam ze tej sceny nie ma(ponownie).
To co nazywacie scena ET to jawne kpiny.Z zalozenia "scena" to ogol ludzi grajacych w jedna gre,niezaleznie jaki poziom prezentuja i czy sa w pr0 klanie czy tez w "zupie warzywnej":o!.
Szacunek nalezy sie all.Niestety zgodnie z powiedzeniem "Polak wszystko potrafi" wy,a moze raczej MY potrafimy wszystko zj@#$c i zrobic takie g@#$o, ze nawet mucha nie siada...
Wyzywamy sie od warzyw , cziterow, analfabetow,itd...
Pomyslmy chwile :
- warzywo?...kazdy nim kiedys byl i nie kazdy moze zostac pr0(o sobie), wiec moze nie przeceniajcie swoich umiejetnosci, albo wezcie sie za trenowanie i wtedy moze nie bedziesz pr0 playerem ale bedziesz gral w pr0 klanie;
-cziter?...gosc ktory uzywal czituf:p z d@#y:C i UWAGA!!!! ... DAL SIE ZLAPAC... no wlasnie a ilu sie nie dalo? a ilu sie nigdy nie da? a ilu nadal uzywa czujac sie bezkarnie bo "niewykrywalny" i malo tego uzywaja go w sposob wskazujacy na glupote uzywajacego?;
-analfabeta?...bledy w jezyku polskim popelniaja wszyscy,jedni mniej inni wiecej,ktos z powodu pospiesznego pisania posta,ktos dopiero wstal a kawa byla jeszcze za goraca,inny tylko w oficialnych dokumentach sprawdza bledy bo pozostale mu zwisaja,a jeszcze inny ma dyslekcje lub inna dolegliwosc...ale zaraz analfabeta?Czy pr0 player zabijajacy sie wlasnym granatem lub tk z puszki takiego oznacza ze zostal wlasnie warzywem?Chyba tak sadzac z waszych niektorych wypowiedzi...
A teraz maly test dla was:
-co oznacza "pr0 player"?
1.Gracz , ktory osiagnal niesamowite wyniki, ale nie poprzestaje na tym , stara sie byc jeszcze lepszym i potrafi honorowo przegrac przyznajac , ze tym razem ktos byl od niego lepszy.
2.Gracz , ktory osiagnal niesamowite wyniki, ma w d@#$e wszystkich bo sie uwaza za najlepszego,a jak przegra to zwala na lagi i zj@#$e bindy w cfg.
3."Gracz", ktory osiagnal niesamowite wyniki, ale uzywa "niewykrywalnych" czitow i nigdy sie nie da zlapac.
4.Gracz , ktory osiagnal niesamowite wyniki, uzywal "wykrywalnych" czitow i dal sie zlapac, ale potem zeby pokazac ze to byl blad z jego strony osiagnal niesamowite wyniki ,stara sie byc jeszcze lepszym i ...itd.
5"Gracz" ktory osiagnal niesamowite wyniki, dal sie zlapac na czitowaniu, ale ma to w d@#$e i dalej czituje bo teraz ma "niewykrywalne" i potrafi na nich tak grac ze sie nikt nie kapnie.
Panie i Panowie....
The winner is...
Prawidlowa odpowiedz to...
.
.
.
A gowno prawda...
WSZYSTKIE SA PRAWIDLOWE !!!
Niniejszym oglaszam ze pr0 to warzywo

:D:D
Zartuje, ale moze zastanowmy sie troszke i nie dzielmy sie na grupy w czyms czego nie ma. Nie tworzmy sztucznych podzialow bo to nie ma sensu. Ignorujmy chamow , niepotrafiacych odroznic rady od wyzwisk .Nie dyskutujmy na forum z ludzmi majacymi klapki na oczach na punkcie wlasnego ja - im sie juz nie da pomoc.Nie robmy wiekszej wsi niz jest to konieczne.Osoba odwiedzajaca to forum zaczynajaca grac w ET moze jedynie stwierdzic ze "wieksza polowa":D tutaj to debile i c@#$e bez zadnej tolerancji dla nowych.A potem sie dziwicie ze "warzywo" wyzywa "pr0" od cziterow niewiedzac nawet na czym polega czit:(.
Na dowod nietolerancji i chamskiego podejscia co niektorych przytocze pewne zdarzenie,moze to was troszke ostudzi:
Dobry znajomy gra od jakiegos czasu w ET, robi postepy bo go obserwowalem kilka razy.Zaczelem go zachecac do sprobowania gry klanowej.Po wielu namowach dal sie skusic i poszedl na trening do znanego klanu.Podczas tlumaczenia taktyki przez osobe prowadzaca kilka krotnie poprosil o powtorzenie danego elementu, poniewaz jego nawyki z ffa mowily mu zupelnie cos innego niz taktyka klanu.Za ktoryms razem uslyszal : K@#$a teraz ja mowie a wy macie sluchac i wykonywac, a jak nie rozumiesz to wyp@#$j bo sie nie nadajesz do nas...(moze nie doslowne slowa ale w takim dokladnie sensie).Ku mojemu zdziwieniu:D:D:D stwierdzil ze ta scena smierdzi i ma w dupie gre w klanie.Grejt szot panowie.Szanowalem ten klan ale przestalem:(ncmt.
Jeszcze jeden watek ktory mnie naprawde dobija.J@#$c POISON.A CO TO k#!@A NAPIS NA DROPSACH?.!@#AC TO SOBIE MOZESZ WLASNEGO PSA O ILE CI (nazwa przyrodzenia)A NIE ODGRYZIE !!!A JAK NIE TO ZAMKNAC RYJE I SZACUNEK DLA WSZYSTKICH . JAK NIE POTRAFISZ OSIAGNAC TYLE CO POISON TO SAM SIE !@#.DOTYCZY TO WSZYSTKICH KLANOW I OSOB NIE TYLKO POISON.ZA TAKIE PUBLICZNE ODZYWKI WYRZUCAL BYM Z KLANU.Wiem ze ta wypowiedzia przybylo mi sporo wrogow ale co mi zrobia?Nie beda chcieli grac z SS?

:D no problem:p .Myslacy zrozumie ze mozna sie cieszyc jak ktos przegrywa ale nie nalezy z tego robic osobistych wypowiedzi w tym stylu i to jeszcze publicznie.Wstyd i zenada:(
I tak to wyglada panowie pr0.Sa oczywiscie chwalebne wyjatki jak to w kazdej regule i cale szczescie ze takie mamy:).Oby wiecej:)