Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jest !!
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Return to Castle Wolfenstein > RtCW Ogólne
blacktyger
Zassyać nowego MOda do RTCW !!!

Więcej można o nim się dowiedzieć Tu

co prawda na razie wersja beta, ale można zbadać (ja zasysam) waży prawie 200 mg (chyba 199) więc czym prędzej ściągać biggrin.gif
SCORPiON
czekam na opinie [sciagam smile.gif]
blinkkin
20 minut sciagania, ciekawe ile czasu spedze na samej grze? w kazdym razie pozycja obowiazkowa.
blacktyger
no więc co mi się rzuciło w oczy grając na serwerze 1 na 1 z jakimś holendrem

złe rzeczy

- otwieranie tych drzwi ręcznie, imo jak już coś to powinny się otwierać automatycznie przy każdym ludziu
- eng moze zabrac chyba tylko 3 te rzeczy do naprawiania ;<
- labirynty, zamiast normalnych map (dobrze ze te znaki są)
- szybko nudzący się typ rozgrywki
- zapowiadali rewolucje, w porównaniu do rtcw prawie zadnej zmiany

dobre ...

- jescze nie zauważyłem ;x
SCORPiON
sciagnolem z rtcwfiles

uruchamiam instalatora, wypakowuje dege..msi a potem stoi w miejscu :? HELP
blinkkin
QUOTE (blacktyger @ 9:21, 29 07 2004)
- labirynty, zamiast normalnych map (dobrze ze te znaki są)

moim zdaniem to zaleta. w et biegajac zawsze trafialo sie na jedna droge, tutaj mamy sporo alternatyw. zreszta chyba nawet standardowe tramp w rtcw jest bardziej rozbudowane.

- otwieranie tych drzwi ręcznie, imo jak już coś to powinny się otwierać automatycznie przy każdym ludziu

moim zdaniem niektore drzwi powinno sie usunac zupelnie.

- szybko nudzący się typ rozgrywki

granie z lepszymi graczami rtcw raczej sie nie nudzi.

- zapowiadali rewolucje, w porównaniu do rtcw prawie zadnej zmiany

z widocznych zmian rzucilo mi sie w oczy tepo wysypowania pociskow (chyba). do tego najwazniejsza, czyli mapy. nie trudno zauwazyc takze spadochrony.

jedno co mnie naprawde wk#!@ilo to instalator. z tego co zauwazylem do popranej instalacji wymaga prawie 1 gb na dysku c w tempach. natomiast mod umieszczony juz w katalogu rtcw 198mb. raz zdarzylo sie, ze dg wykrzaczylo ise po zmianie mapy (postawilem wlasny serwer).

narazie nie moge zdecydowanie sie wypowiedziec, poniewaz gralem zbyt krotko.
incognito
Taki sobie mod zabawowy bym powiedział (jak shrub czy banimod). Raczej nie ma szans zaistniec w ligach itd. Na pewno jest to powiew swiezosci w swiecie rtcw (nawet etplayory, ktore graly wczesniej w rtcw sprawdzaja tego moda). Z ciekawych rzeczy utkwilo mi w pamieci wyrzucenie paczki ammo/med packa czy tez broni w poblizu sciany badz na jakas nierownosc, wtedy paczka/bron nie leci zawsze tak samo, ale np. odbija sie odsciany czy tez upda na bok. Taki drobny szczegol, ale wyglada fajnie.
SCORPiON
to oc mam zrobic?? Czekac az ten 1gb wy "wypakuje" i nic nie ruszac by program sie nie zacial??
blacktyger
hmm mi chwile stał, ale w końcu ruszył ... zależy ile czekałeś
SCORPiON
pierw robilem to na kompie gdzie bylo 3gb wolnego [robilo z 5min] potem sie zawiesilo i zabralo 1gb, pozniej robilem na 10gb wolnego, dalem insl poczekame z 2-3 min i zabralo tylko z ok 500mb [na temp] potem na gr z 200mb

ps. jest tam mapa ktora byla pierw w RTCW, potem w ET chyba nazywa sie Egipt [w rtcw to bylo Valley of Kings smile.gif biggrin.gif cool.gif ]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.