blacktyger
17:24, 28 07 2004
Zassyać nowego MOda do RTCW !!!Więcej można o nim się dowiedzieć
Tuco prawda na razie wersja beta, ale można zbadać (ja zasysam) waży prawie 200 mg (chyba 199) więc czym prędzej ściągać
SCORPiON
22:53, 28 07 2004
czekam na opinie [sciagam

]
blinkkin
23:09, 28 07 2004
20 minut sciagania, ciekawe ile czasu spedze na samej grze? w kazdym razie pozycja obowiazkowa.
blacktyger
9:21, 29 07 2004
no więc co mi się rzuciło w oczy grając na serwerze 1 na 1 z jakimś holendrem
złe rzeczy
- otwieranie tych drzwi ręcznie, imo jak już coś to powinny się otwierać automatycznie przy każdym ludziu
- eng moze zabrac chyba tylko 3 te rzeczy do naprawiania ;<
- labirynty, zamiast normalnych map (dobrze ze te znaki są)
- szybko nudzący się typ rozgrywki
- zapowiadali rewolucje, w porównaniu do rtcw prawie zadnej zmiany
dobre ...
- jescze nie zauważyłem ;x
SCORPiON
13:24, 29 07 2004
sciagnolem z rtcwfiles
uruchamiam instalatora, wypakowuje dege..msi a potem stoi w miejscu :? HELP
blinkkin
13:35, 29 07 2004
| QUOTE (blacktyger @ 9:21, 29 07 2004) |
| - labirynty, zamiast normalnych map (dobrze ze te znaki są) |
moim zdaniem to zaleta. w et biegajac zawsze trafialo sie na jedna droge, tutaj mamy sporo alternatyw. zreszta chyba nawet standardowe tramp w rtcw jest bardziej rozbudowane.
| QUOTE |
| - otwieranie tych drzwi ręcznie, imo jak już coś to powinny się otwierać automatycznie przy każdym ludziu |
moim zdaniem niektore drzwi powinno sie usunac zupelnie.
| QUOTE |
| - szybko nudzący się typ rozgrywki |
granie z lepszymi graczami rtcw raczej sie nie nudzi.
| QUOTE |
| - zapowiadali rewolucje, w porównaniu do rtcw prawie zadnej zmiany |
z widocznych zmian rzucilo mi sie w oczy tepo wysypowania pociskow (chyba). do tego najwazniejsza, czyli mapy. nie trudno zauwazyc takze spadochrony.
jedno co mnie naprawde wk#!@ilo to instalator. z tego co zauwazylem do popranej instalacji wymaga prawie 1 gb na dysku c w tempach. natomiast mod umieszczony juz w katalogu rtcw 198mb. raz zdarzylo sie, ze dg wykrzaczylo ise po zmianie mapy (postawilem wlasny serwer).
narazie nie moge zdecydowanie sie wypowiedziec, poniewaz gralem zbyt krotko.
incognito
13:48, 29 07 2004
Taki sobie mod zabawowy bym powiedział (jak shrub czy banimod). Raczej nie ma szans zaistniec w ligach itd. Na pewno jest to powiew swiezosci w swiecie rtcw (nawet etplayory, ktore graly wczesniej w rtcw sprawdzaja tego moda). Z ciekawych rzeczy utkwilo mi w pamieci wyrzucenie paczki ammo/med packa czy tez broni w poblizu sciany badz na jakas nierownosc, wtedy paczka/bron nie leci zawsze tak samo, ale np. odbija sie odsciany czy tez upda na bok. Taki drobny szczegol, ale wyglada fajnie.
SCORPiON
14:36, 29 07 2004
to oc mam zrobic?? Czekac az ten 1gb wy "wypakuje" i nic nie ruszac by program sie nie zacial??
blacktyger
17:37, 29 07 2004
hmm mi chwile stał, ale w końcu ruszył ... zależy ile czekałeś
SCORPiON
18:42, 29 07 2004
pierw robilem to na kompie gdzie bylo 3gb wolnego [robilo z 5min] potem sie zawiesilo i zabralo 1gb, pozniej robilem na 10gb wolnego, dalem insl poczekame z 2-3 min i zabralo tylko z ok 500mb [na temp] potem na gr z 200mb
ps. jest tam mapa ktora byla pierw w RTCW, potem w ET chyba nazywa sie Egipt [w rtcw to bylo Valley of Kings

]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.