sry , ale ostatnio toadie niczym nie różni się od np dodów... po obu stronach pingi są dobre, serwery nie lagują lub robią to bardzo sporadycznie, a wiara? przez 3/4 dnia to warzywniaki jak wszystkie serwery w polsce... za to nocą, nocą jest całkiem fajnie.
dla mnie dod 3 all the way

-mam tam niziutki ping
-jest kill
-stopwatch
-wiekszosc czasu poziom jest co najmniej niezly
Sagitarius
19:04, 19 01 2004
no coz na czym ja gram....gdzie popadnie!Gdzie najlepszy ping tam sagi od razu jest..na day'u gralem kilka razy a to z przyczyn takich ze czasami nie mam tych plikow ktore wymaga ten wlasnie serwer...no coz ale powiem ze to jak dla mnie szczęśliwy serwer bo pierwszy raz w swojej ettowskiej karierze mialem wszytkie gwaizdeczki medem....

a widzeleiscie?Medyk narkomanem!!!!Jak nie wiecie to sie dorobcie wszytkich poziomow to zobaczycie
Czasy w których serwery Toadie były jedynymi dobrymi serwerami już dawno minęły. Przynajmniej jeśli chodzi o pingi.
Pod względem pinga Toadie niczym się nie wyróżnia, oczywiście ludzie z Wawy nadal mają tam pingi jak na Lanie ale reszta Polski, porównując pingi na Toadie i innych dobrych serwerach już ma gorzej. Do tego częste pady bramki Netii gdzie stoi serwer.
To dlaczego Toadie ET są dobre ? Bo to są serwery C4 Poison IC i 17. Czyli przyciągają najlepszych graczy i poziom na serwerze jest wysoki.
Tylko że ostatnio na Toadie można zauważyć ze najczęściej jest grany oasis do usranej śmierci. Czyli znowu to samo co wcześniej mieliśmy w RTCW na Toadie dzięki takim klanom (a konkretnei osobom z rconem) jak C4 i FF - były grane tylko 2 mapy teraz też są grane tylko dwie (oasis i czasami goldrush)
Na DoD3 i lepsze pingi i przede wszystkim rotacja ze stopwatchem wszystkich war maps (radar,tc_base,oasis,goldrush)
no dokładnie, zapomniałem ując fragmentu o rotacji map w moim poście - ale to prawda. sw abba grany tylko na dwóch mapach, a właściwie na jednej bo tylko czasami na goldzie potrafi być mulące.
Soulless
16:29, 23 01 2004
Hmm : C4&Poison; IC&7teens; NF; Dod3
Generalnie tam gdzie SW i dobrzy gracze ; D
Ja zawsze gram na 18Net.Lublin.PL. Bardzo fajny serw, male lagi itp

.
[/B]Najlepszy serv to JawNet. Nie ma lepszych. JawNet is The Best!!!
Dody...pod każdym względem...każdy znajdzie coś dla siebie np.Dod 3 ze stop watchem dla starych wyjadaczy którzy szukają godnych siebie przeciwników na innych dodach także nie można wybrzydzać podstawowa kampania albo customy(ciągle dodawane nowe mapki)nic dodać nic ująć z polskich serwów jeszcze lubie pograć na C4&Poison można sobie pograć na naprawde wysokim poziomie:)Z zagranicznych jak chce sie wyżyć włanczam nexusa 60 osób i robie rzeźnie fildem albo medem 300 reviewów w meczu..:)Ciekawy jest jeszcze Chicken Farm dość niskie pingi luźna atmosfera a poza tym lubie admina
moj faworyt to C4&POISON, przez dlugi czas gralem na 18net.lublin, ale po tym co ostatnio tam ludzie wyprawiali mam juz dosyc tego serwera, zbiorowisko warzyw..yo
eInHeRjER_pL
13:39, 25 01 2004
Ale ostatnio na c4 & poison jest haslo i nie mozna wejsc. Wie ktos moze jakie to haslo??
| QUOTE (eInHeRjER_pL @ 11:39, 25 01 2004) |
| Ale ostatnio na c4 & poison jest haslo i nie mozna wejsc. Wie ktos moze jakie to haslo?? |
Hasło jest takie:
Dziękuje za uwagę.
Swiety klamca!!!
Pzrekopiowalem do EyE i neidziala oO
FarSight
12:03, 26 01 2004
| QUOTE (Mengele @ 4:42, 26 01 2004) |
Swiety klamca!!!
Pzrekopiowalem do EyE i neidziala oO |
Mengus a uzyles SaintDecryptera lamaq ???
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.