Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomożecie mi??? Jaką nazwe może mieć mój klan
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
Stron: 1, 2
LOKI 65t
Moze cos niepowtarzalnego ?

Klan Super Mastahow Zdobywcow Kosmosu Tudziez Innych Wlosci Polozonych Blisko I Daleko I Blisko I Daleko I ....

tag : [KSMZKTIWPBDBDBD(BD)] blink.gif laugh.gif
Thoro
A moze chcecie zlookac na stronke mojego klanu?? Niedawno powstal, a nazwe sa wymyslilem :PPPPPPPP.
Dajmos
dawaj ale sie jzu niechwal tongue.gif
mrluki3
Co wy piszecie mad.gif piszcie lepiej nazwy klanu to wtedy zobaczycie stronke smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif
blinkkin
kolejna dawka nazw:

CCCP - cep cepem cepowi przypier... znaczy przylozyl
JTM - jop twoju mac
He's a Maniack - HAM
Parszuk (prosiak w wsiowej gwarze)
Killing Machine
Meine Maschine
SKET - slaby klan enemy territory
H&W - Heniu i Władek Sp.z.o.o.
SLD - Super Lesbijski Duet
UZ - U Zdzicha (nieopodal mojego wiezowca jest taki sklep)
Entasis - zludzenia na wygrana
In Vino Vertias - IVV lub I2V lub IV2 - prawda w winie, wino rozwiazuje jezyk (najlepiej wino marki wino z kartonika za 3,50 - czy piendziesiat)
Carpe Diem - zyj przegrana (powinno byc uzywaj dnia)

te nazwy sa calkowicie powazne, poniewaz nie umiem byc zabawny
Thoro
To podam swoja stronke:). Jest to moja pierwsza stronka wiec prosze po wyrozumialosc:)
www.ua.et.prv.pl

Nazwy:
NUWN - Nie umiem wymyslic nazwy:)
CGWET - Cienko gramy w ET
DGWET - analogicznie smile.gif

a tak serio to jakbym teraz zakladal klan(pisze jakby moj klan istnial nie wiem ile:)) to bym go nazwal:
"Cannon Fodder" czyli mieso armatnie. Tytul kultowej gry z amigi. To jest super nazwa:D
resq
QUOTE (mrluki3 @ 13:50, 28 10 2003)
Co wy piszecie mad.gif piszcie lepiej nazwy klanu to wtedy zobaczycie stronke smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif

ohmy.gif nie rozkazuj nam !!!!!!!!!
a tak w ogóle to mógłbyś podać twoje średnie XP po 6 mapkach??
i wiek??
LOKI 65t
A tak powaznie to moze np :

HSL - HeadshotLords
B2F - Born2Frag
Thoro
QUOTE (Thoro @ 19:42, 28 10 2003)
"Cannon Fodder" czyli mieso armatnie. Tytul kultowej gry z amigi. To jest super nazwa:D

Chyba ze bardziej ci sie podobala druga czesc gry to nazwa dla kalnu moze byc
Cannon Fodder 2 biggrin.gif

A tak wogole to jeszcze jedno nazwe wymyslilem
M.I.A - Mieso i armaty tongue.gif (a propos Cannon Fodder)
Usagi
|StE| - start to end smile.gif
btw, blinkkin zajefajny avatar smile.gif
mrluki3
mam 14 lat a xp zalerzy od pinga laugh.gif
DaBi
Tak sobie czytam ten topic i dochodze do wniosku że jednak ET odmóżdza co poniektórych 0____o
Nazwa klanu to nie jest naprawdę problem wielki ale skoro już sie o to zapytał ktoś to mozna podać parę przykladów.
Ja osobiście wziałbym jakiś slownik skrecił pare wyrazów które miałyby jakiś sens i pomyślal jakby to na tagu wyglądało i czy da się potem taki skrót wymówić.
A i jesczze jedno panowie mimo że topic faktycznie lolowy to piszcie już na temat. Akurat kwestia wieku była omawiana gdzie indziej a i to nie jest miejsce aby opisywać średnią xp.
pozdrawiam
Dajmos
oj DaBi nei czepiaj sie , przynajmniej można sie pośmiać :]
mrluki3
ja nie zrobiłem tego tematu abyście sie śmiali mad.gif mad.gif tylko żeby mieć nazwe klanu
blinkkin
teraz gdybym zakladal klan do wybralbym jedna z dwoch nazw:

Greg the Bunny - GtB
Królik Greg - KG

czemu???
bo ten serial jest zajefajny i co tu duzo mowic wy...any w kosmos jak mario bros.

GtB kick ass and KG rulezz!!!!!!!!!!!!!!!!
Dajmos
czy my sie śmiejemy
my ci pomagamy ty musisz tylko wybrać :]
Thoro
Juz zostalo rzucone mnostwo nazw. Wybierz jedna wreszcie i podaj stronke smile.gif.
Moj faworyt ze wszystkich zebranych tutaj to
Cannon Fodder
Pewnie dlatego ze ja dalem ta propozycje tongue.gif
LostGirl
QUOTE (mrluki3 @ 14:10, 29 10 2003)
ja nie zrobiłem tego tematu abyście sie śmiali mad.gif mad.gif tylko żeby mieć nazwe klanu

Z jednej strony to bylo raczej niepowazne pytanie. Jest tyle nazw ze mozna nazwac klan praktycznie od miejsca, dziwi mnie to ze tak ciezko cos wymyslec
mrluki3
mam juz nazwe klanu napewno nie te co podawaliście bo wszystkie te nazwy byly do kitu stronke niedlugo opublikuje to wam tu podam www......................... biggrin.gif biggrin.gif
blinkkin
widze ze zmieniles avatar - fan serii fallout (ta trylogia rzadzi). dlatego pewnie twoja nazwa bedzie zwiazana z wasteland typu:

B.O.S. - chyba kazdy wie
fallout - no coments
reavers
raders lub spaliniarze
ghuls
sulik

itp. itd.
Thoro
QUOTE (mrluki3 @ 11:39, 30 10 2003)
mam juz nazwe klanu napewno nie te co podawaliście bo wszystkie te nazwy byly do kitu....

Moze troszeczke szacunku by sie przydalo. Te co podawaliscie byly do kitu. No pochwal sie jaka nazwe wymysliles. Temat byl glupi wiec odpowiedzi rowniez byly glupie. Nie wiem czy zauwazyles ale wiekszosc z nazw byla ironiczna, ale niektorzy naprawde chcieli Ci pomoc. Ja sie do nich nie zaliczam, ale moze troche szacunku i respektu dla innych co?? Pewnie sam wymysliles jakas lamerska nazwe, ale ty uwazasz ze jest super extra, co nie zmienia faktu ze nie nazwa jest najwazniejsza, a gra. Roznym ludziom podobaja sie rozne rzeczy, wiec powtarzam jeszcze raz trzoche szacunku czlowieku!!!
Dajmos
a mozę
OA - Osama Army tongue.gif
albo
Kalashnikov's tongue.gif
dobra nie psize jzu głupih nazw bo sie zaczyna to nudne robic:P
Gooral
QUOTE (Dajmos @ 10:02, 31 10 2003)
a mozę
OA - Osama Army tongue.gif
albo
Kalashnikov's tongue.gif
dobra nie psize jzu głupih nazw bo sie zaczyna to nudne robic:P

To może ja podam jeszcze jakąś głupią nazwę?
EtET - Enter the Enemy Territory tongue.gif
TK - Team Killer's laugh.gif
EK - Enemy Killer's cool.gif
albo po prostu (moja ulubiona nazwa):
EtI - Enter the Irak biggrin.gif
a tak propos pochwal się jaką nazwę wymyśliłeś?? na pewno WAG - We Are Got's laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Ghost
Chyba sie włącze do tej przezabawnej dyskusji biggrin.gif

SOTCL - Soldiers of The Chaos Legion - Żołnierze Legionów Chaosu biggrin.gif
SoF - Soldiers of Fucking - ok, bez tłumaczenia biggrin.gif
KU - Kick Us! - Kopnijcie nas biggrin.gif

No i moje ulubione:

EtM - Enter the Majtki laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

P.S.
No i na poważnie - Hulk's of Axis[H.U.L.K.S] - dobra nazwa, bo Hulk oznacza Wielkolud, a Axis wiadomo, więc Wielkoludy Axisu - nie brzmi źle...

P.S.2
Przy okazji - nie pozwalam ci na nazwe The Great X (Wielka Dziesiątka) - to już nazwa mojego klanu (przy okazji, gdybyś taką dał to na pewno na klanówce z wami Fancom walnął by wam nalot prosto do gęby tongue.gif)

X.Box
Tak jak powiedział DaBi - nazwa to nie wszystko. Możecie sie nawet nazywać Kiblerzy, ale jeśli będziecie trzymać w szachu inne klany to nazwa Kiblerzy będzie kultem (tylko początkujące klany będą sie was później bały - ale rym biggrin.gif)
blinkkin
porcja nazw klanu, nawet jesli juz masz jakos:

Lose Again - L.A.
Uciekacjace Kurczaki - UK
Zero IQ - ZIQ
Die Hard - DH
Władek Spieeeerdalaj ida Po Nas - WSiP
Samoobrona lub lepiej Samozapora
Czemu Do Nas Stzelacie ? lub Pacyfisci - CdNS? lub PF
Scigani

P.S. kiedy bedziesz mogl podac adres strony klanowej ?
blinkkin
tym razem podam tylko ciekawostke. nazwa 'super lamy' fajnie brzmi, jednak co ciekawe taki klan istnieje naprawde. znalazlem inforamcje o nim na stronie 'www.kcdf.republika.pl/index2.html'.
LOKI 65t
QUOTE (blinkkin @ 16:18, 30 10 2003)
widze ze zmieniles avatar - fan serii fallout (ta trylogia rzadzi). dlatego pewnie twoja nazwa bedzie zwiazana z wasteland typu:

B.O.S. - chyba kazdy wie

Das ist eine gutte idee.

A moze nawet B.O.S.S [BOSS] Brotherhood of Steel Soldiers/Squad/Striders ph34r.gif
GHOST (PL)
Najlepiej jak sie nazwiesz:

KOMUNA RULEZZZ!!!!

laugh.gif
resq
albo
KGHM polska miedź
Macieks'
Ej a z jakim tagiem mam latac po servach ???????Pomozecie ????!!!!!!
Lol jakie tematy ...
Dajmos
Napisz [MÓJ KLAN] i dobre tongue.gif
KiD
Kolej za...isty topic - az sie moderowac odechciewa. Panowie strzelcie sobie czasem kawe zamiast zakladac takie tamaty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.