TheOtherS!de www.clanbase.com i zobacz sobie jakie mapki są grane w OC i EC ;D
Wszystkie mapy jak nie ma lagów

:P :P
Pozdro
Supply,Adlerek,Frost,b4 ok
Oaza i base SSie
reszta bez zdania jesli msuze grać zagram :)
szopen#
19:53, 11 04 2007
supply, venice(mimo zarcia fpsow), base i b4
Fuel Dump, Siwa Oasis, Gold Rush
MorFeuS
10:59, 14 04 2007
CYTAT
a dlamnie najlepszone są the beste mapy to :gold ruch , supli deppot i oasis
Nie wiedziałem, że w ET mają ruchy =DDD Ciekawe czy można tak kupić Playbo(t)ya....
Najlepsza jak dla mnie mapą jest radar ;) Mapa z zaje....tą fabułą, fajne tekstury i bardzo fajny wyglad samej mapy. Oczywiscie problemem sa FPSy, ale z dobrym CFG da sie grac ;)
suchypg
19:07, 14 04 2007
mi praktycznie podobają się wszystkie popularne mapy . ale braundorf , sd2 , adler , frost ,gold i oasis rlz :P
Mapy na których lubię grać to frost i b4. Z podstawowych zawsze lubiłem oasis, sam nie wiem dlaczego. Po prostu najbardziej grywalna - walljump, multikille z mortaru, tricki z rifle typu: wystrzelenie nade za wallem wprost do działa. Oasis>all
SPIDIvonMARDER
14:08, 23 04 2007
1.Siwa Oasis
2.Caen
3.Railgun
4.Goldrush (ten podstawowy)
5.Fuel Dump
6.Frostbite
7.Battery
8.Supply Depot
9.Braundorf
10.Radar
W tej kolejnosci...
Ja najbardziej lubie grać na mapach Oasis i FuelDump. Jest jescze kilka fajnych map ale niestety nie pamiętam ich nazw. Ja lubie duże i dość fajnie skonstruowane mapy:]
Cathedral_Final, Fuel Dump, Goldrush, Siwa Oasis, Supply Depot
Macgyver
13:17, 21 06 2007
Stalingrad, Warbell, Goldrush, Caen i Oasis
Macgyver
13:33, 21 06 2007
nom, fajna mapa, dobrze zrobiona. O ile wiem to jest jeszcze Leningrad

ale na razie nie udało mi sie go ściągnąć. No i słyszałem o gościach którzy robią mape Powstanie Warszawskie. Jeśli im wyjdzie to będzie hit.
grałem w nią ale za biało :P
i dużo fps zżera
a to powstanie warszawskie to byłoby ciekawe
ale przecież to nie amerykanie brali w nim udział :P
Macgyver
13:41, 21 06 2007
mogliby zrobić tekstury Polaków i ich bronie, najlepiej jeszcze wstawić głosy
nowy mod: etpol :P
ale skórki można zrobić :)
Majo9999
22:46, 21 06 2007
Ja tam osobiscie lubie GoldRush , Venice i Fueldump ... I ostatnio podchodzi mi gra na bremen_b1 ... A dopotyczek 1vs1 to Valhalla zadzi
Dregomz72
15:17, 17 07 2007
Glinder, Fueldump i przeróbka jednej mapki z RTCW (taka z koleją linowa, jak ktos wie)
Świetne są: Caen (Field Ops) i BaseRace (Nie wiem jaką klasę tam wybrać

)
Daniel 92
11:27, 9 08 2007
ET Gold Rash <super przerubka m/i 1sztaba, track nigdzie nie jedzie czog szczela z mostu ;] >
a poza tą mapką
niepamietam dokadnie nazwy ale chyba ...... NBA MATCH <bieze sie sztabe zota itrzeba wyskoczyc po pochylni do kosza >

sorka za będy ale jestem w kawiarence NEt ;p

bo se na wakacjach jestem
a co ma kawiarenka do bledow ortograficznych ?
podniecacie się mapą Powstanie Warszawskie, a miała być seria map Wojna Obronna,
http://board.enemyterritory.pl/index.php?showtopic=5352mapa stalingrad jest stara jak et
był mod co dawał tekstury Polaków, wyszedł zaraz po premierze et, być może i był taki do rtcw
zaje.bisty był gold przerobiony przez baniego, drugie wejście pod bankiem, piętro, imo na cw też się nadawał, a najbardziej zaje mapą miała być fayum oasis, miała się ukazać niedługo po premierze et, wyżerbałem na ircu leaka bety, poszukajcie na necie
Macgyver
22:12, 9 08 2007
ale wojna obronna to nie to samo co powstanie warszawskie
SPIDIvonMARDER
20:07, 10 08 2007
Ale równie emocjonujące.
Takie mapy są fajne, ale niestety budzą wiele kontrowersji. Czemu? Polacy ten okres uważają (oczywiście nie wszyscy) za świętość, której nie wolno ruszać i profanować jakąś "durną strzelanką". Kiedyś chcieliśmy zrobić w ASG scenariusz "Powstanie warszawskie", ale nie było chętnych do Niemców "Bo nie wypada strzelać do Polaków".
Nie jest to przeszkoda dla inteligentnej osoby, która umie odróżniać prawdę od zabawy.
PS: Jesli ktos zna, to mógby poda adres, z którego mozna sciagnac mapy dziejace sie we wrzesniu 1939 lub w Powstaniu? Szukalem w necie i nie znalazlem.
Z góry dzieki.
Sorry za czcionki, ale mi sie cos porabalo z kompem.
Jak dla mnie to: Braundorf, Bremen, Supply Depot, Frostbite
Krotko, Fuel Dump & Siwa Oasis. Jestem tradycjonalista, wiekszosc nowych map mnie denerwuje, przeszkadza zbyt duza elementarnosc szczegolow, czy nawet glupota tworcow...
hawkeye
21:01, 17 08 2007
fuel dump & siwa oasis & sv_oasis b3 chyba nie znam nazwy :P & supply depot 3 (tak, ta wersja ze sniegiem)
MIK-the great soldier
20:00, 20 08 2007
NAJ NAJ NAJ mapa to SD(supply depot) ale wersja zwykla(1) bo na version 2 (spawn fixed) sa spawnbugi zawsz) a potem to juz adler or b4
SPIDIvonMARDER
11:05, 21 08 2007
Ja tam osobiście SD nie lubię, bo jest strasznie schematyczna i na ogół Niemcy nie mają szans. To nie jest tak jak na Radarze, ze axis po prostu muszą mieć dobrą taktykę. Tutaj alliesy maja zbyt dużo dróg do Supply Depot i nawet dobra strategia nie zawsze pomoże.
(przypominam, iz zawodnik powyzej wypowiada sie o grze na warzywnych serwerach)
SPIDIvonMARDER
18:42, 21 08 2007
CYTAT(kaurz @ 18:28, 21 08 2007)

Ciekawe skąd to wiesz? To że ktoś nie lubi danej mapy nie oznacza chyba, że jest warzywem lub coś. Nie lubię SD też dlatego , że jest po prostu brzydka.
Macgyver
20:06, 21 08 2007
CYTAT(kaurz @ 18:28, 21 08 2007)

kaurz czemu ty tak jeździsz po wszystkich?
bo lubie.
a co do tego, skad wiem? juz kiedystam sie klocilismy, tyle ze ja patrzylem na sprawe z punktu grania cw, a Ty ffa. domyslam sie, ze niewiele sie zmienilo w tej sprawie :)
SPIDIvonMARDER
14:18, 22 08 2007
Domyślać się to ty się możesz. Ale po kija o tym publicznie rozpowiadasz? Zwłaszcza, ze w moim światopoglądzie się trochę zmieniło od kiedy gram w klanie.
Ser Robin
14:56, 24 08 2007
A ja wreszcie powiem coś na temat, moją ulubioną mapą jest gold rush.
CGRafal
19:34, 31 08 2007
Więc moja ulubiona mapa lub mapy to
Baserace, falcon2, MinasThirit, Oasis, DayBreak
Ja tam osobiscie lubie grać na oasis i gold rushu
Docteor Syringe
16:56, 15 01 2008
Ja lubię prawie wszystkie mapy =), ale strasznie mnie frustruje, jak jakaś lama spada mi na plecy z smg, nie zdąży mnie utłuc zanim się obrócę, a potem ucieka... żal d*** ściska.
Rail guna w sumie też nie lubię (ale tylko troszkę)
ShadowPL
12:37, 20 01 2008
Fuel Dump
Oasis
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.