Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaka jest wasza ulubiona mapa?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Mapy i mody
Stron: 1, 2
Maciej
Tak jak w tytule. Na jakiej mapie najbardziej lubicie grać?
Ja preferuje Glidera, można se polatać ^^ Baserace beta 3 tez jest fajne;]
ZielonyPingwin
fajne sa Oasis i Venice, nieznosze Battery.
Maciej
Hyhy Oasis jest całkiem całkiem a na venice mi sie komp zawisza:/
D14blo
Dla mnie najfajniejsza jest Oasa i GoldRush fajna jest tez Panza cool.gif
maraga pl
venice jest dobre mam sentyment do day brek
uwielbiam długie mapy
nie lubie map typu cortex jak ktoś grał to wie o co chodzi cool.gif
Elliot
Ja najbardziej lubię battery ze względu na możliwość sabotażu przez tylne wejście.Nie raz czekasz 15 minut na axisowego frajera co otworzy drzwi i za chwile "Planted at the gun controls" i bum a reszta axisów się naparza przy West bunkrze.Uwielbiam te wzburzenie axisów po mapie "Who opened the backdoor,NOOOBS!!!","I have stupid team!",itp.A jak te bum jest na 5 sekund przed końcem czasu i axisy już się cieszą a tu klops.Hahahaha,no jaja mówię wam.
HuLTaY
bez watpienia oasis :] na pierwszym miejscu a egzekwo na 2-gim goldrush i fuel
tranx-san
mojom ulubionom mpom jest sos_secret_weapon.pk3 - niedosc ze ta mapa ma idealne fpsy, to w dodatku nie banalny obdzektiv... wyobrazcie sobie ze tszeba ukrazc bron zbudowac radio i zaniesc obdzektif do samolotu ktory pozniej odlatuje... mozna tam robic za!@#iste tryk dzampy na hangar i czeba uwazac na wy!@#iste pole minowe!!!

podobno australijczycy tom mape grajom 8vs8 na klanowkach wiec napewno jest to the best mapa!
st4rf!sh
ja tam lubie [czasami] fuela... moje motto na ta mape to: "czolg do kraty i koniec mapy". krata rozwalona, malutki tj przez murek i koniec. tylko niektorzy sie dziwia i narzekaja ze za szybko ;c
poza tym wszystkie mapki do tj ;]
ZUREKS2
Oasis i RailGun battery hu*wka
st4rf!sh
RailGun battery ? hm, dziwna mapa, nie znam takowej ;]
Bo0rak [PL]
Z podstawowych to Oaza, chociaż juz trochę sie przejadła.
Z nowych mapek lubię Venice- mimo, że jest duża to i tak git. I ma więcej obj.,
Cean- nie jakaś super fajna ale też coś innego od pdst.
I takto to już żaddnych nowych nie znam, co prawda mam zainstalowane ale na serkach na których gram ich nie ma. ohmy.gif
valedor
1. Oasis
2. Battery
3:GoldRush
4:FueldDump
5:Radar (hate it tongue.gif)
to były podst.

1: Venice
2: Supply Depot
3: Caen
4:itp. itd.
chainz
Mi bardzo odpowiadaja dwie mapy: Goldrush i Fueldump. ciekawa mapa jest oasis, supply depot, no i moze jeszcze radar

W battery jest dosc ciezko przebic sie aliantom przez plaze, ale jak juz to zrobia to wygrana maja juz praktycznie w kieszeni.
Swiety
Moją ulubioną mapą jest samochodowa mapa Polski.
*TETL*TheReaperPL
Podstawowe:

1. Oasis

2. Goldrush

3. Battery

Custom:

1. SW_Goldrush + Caen

2. D-Day Night

3. D-Day
gordon_12
Najlepsza wg. mnie mapa jest Fuel Dump a do nauki Trick-Jump LNAtrick-jump dla paczatkujacych moze byc trudna ale ... ;-) ludzie sa tam brdzo pomocni wink.gif
CyRyL
a dlamnie najlepszone są the beste mapy to :gold ruch , supli deppot i oasis
st4rf!sh
CYTAT
a do nauki Trick-Jump LNAtrick-jump

hm... imo o wiele (nawet bardzo wiele) lepsze sa: chocojump, 55-th trickjump czy hex trickjump b4...
Żyłkaa
Nabije sobie posta jednego i powiem ze moją ulubioną mapą jest venice i s-(słowo na p)m koniec posta
Sn!per
W zbyt wiele map nie grałem oprócz podstawowych (wiem, dziwny jestem) biggrin.gif , ale z tych co znam, najbardziej lubię Fuel Dump. Fajna mapa, pod warunkiem że obie drużyny nie śpią, wiedzą co robić, i nie ma żadnego kretyna budującego east defence mimo, że cała drużyna się drze żeby go zostawic otwarty... Poza tym, niedawno spodobał mi się MLB Daybreak. Dziwna mapa, ale śmieszna i fajna. biggrin.gif
Żyłkaa
A, i jeszcze lubie Caen tongue.gif
TomsoN
ja tam gram najczęściej na Oasis i na Goldrushu
eragon
Moja ulubina mapka to Oasis smile.gif
Shishka
Zdecydowanie SD2! Ta mapka zmusza do ciągłego ruchu. Ciężko tu zabłądzić, i właściwie oprócz buga ze spawnem nie mam jej nic do zarzucenia.
Espen
1.Radar
2.Supplydepot2
3.sw_goldrush_te
4.Oasis

8)
PIOTREK PL
najlepsza jest OASIS
-terpik-
Goldrush i Baserace wink.gif
pietszak
Dla mnie ulubiona mapa to sd2, poniewaz mam tam najwiecej fps'ow ( ok. 50 na otwartym terenie ) dlatego tam gram najczesciej np. nie grywam na oasis lub goldzie na ffa poniewaz mam tam 20 - 30 fps wiec to ze lubie taka czy taka mapke zalezy od tego ile mam na niej fps, bo tak to bym gral czesciej na goldzie oazie itp gdybym mial wiecej fps
Ziezie
dla mnie bardzo fajną mapką jest MLB Temple smile.gif zazwyczaj dobrze mi na niej idzie. do trickjumpów to najlepsza jest chocojump (nie przeszedłem ostatniego poziomu blink.gif )
twt
1. Oasis
2. Gold Rush
3. Fuel Dump
Diablos
Elo, najlepsza dla mnie to oasis i supply depot2. Jeszcze pytanie: Jaka jest fajna mapka trick jumpami, ale zeby byly jakies podst trick jumpy np wall jump w oasie.

Zagladajcie na http://s1.metaldamage.pl/c.php?uid=140670 i piszcie na gg 4444906.Jezsze jedna...fajna stronka
Meriv
1. Gold Rush - najlepsza mapa wogóle w ET
2. Siwa Oasis
3. Glinder czy Glider jakoś tak też jest dobre bo dużo przestrzeni.
4. Battery
5.FD

Diablos na Oasis można zrobić conajmniej 3 Tricki
st4rf!sh
CYTAT(Diablos @ 19:24, 12 10 2006) [snapback]59314[/snapback]
Elo, najlepsza dla mnie to oasis i supply depot2. Jeszcze pytanie: Jaka jest fajna mapka trick jumpami, ale zeby byly jakies podst trick jumpy np wall jump w oasie. (...)

Nie ma mapki z samymi tylko walljumpami, w większości są góra dwa. Parę miesięcy temu mentor (swego czasu lider |999|) miał pomysł, aby zrobić mapkę z samymi tylko walljumpami, ale okazało się to niewykonalne technicznie (miało to być na jednym kawałku mapy, ale należałoby zaliczyć tam wszystkie warianty). Tak do Twojej wiadomości, to różnych wariantów walljumpa jest bardzo dużo. Sam znam (i umiem wykonać) może z 25, a na pewno jeszcze kilka nie zostało odkrytych (sam aktualnie pracuję nad dwoma :> )

CYTAT(Meriv @ 17:42, 26 03 2007) [snapback]60578[/snapback]
(...) Diablos na Oasis można zrobić conajmniej 3 Tricki

Buahahaha! Jeśli chodzi Ci o całą oazę, to może miałeś na mysli 300?! Chociaż tak patrząc na te odkryte dotychczas i na te jeszcze nieodkryte to zaryzykowałbym stwierdzenie, że te 300 to na luzie da się zrobić (a może i więcej).
Konik
CYTAT(st4rf!sh @ 21:36, 26 03 2007) [snapback]60581[/snapback]
Nie ma mapki z samymi tylko walljumpami, w większości są góra dwa. Parę miesięcy temu mentor (swego czasu lider |999|) miał pomysł, aby zrobić mapkę z samymi tylko walljumpami, ale okazało się to niewykonalne technicznie (miało to być na jednym kawałku mapy, ale należałoby zaliczyć tam wszystkie warianty). Tak do Twojej wiadomości, to różnych wariantów walljumpa jest bardzo dużo. Sam znam (i umiem wykonać) może z 25, a na pewno jeszcze kilka nie zostało odkrytych (sam aktualnie pracuję nad dwoma :> )
Buahahaha! Jeśli chodzi Ci o całą oazę, to może miałeś na mysli 300?! Chociaż tak patrząc na te odkryte dotychczas i na te jeszcze nieodkryte to zaryzykowałbym stwierdzenie, że te 300 to na luzie da się zrobić (a może i więcej).

Hmmm troche nie rozumiem tych 25 sposobow na przeskoczenie muru na oasis. Moze napisz cos wiecej na ten temat?
nekris
imo Karsiah_te > all :D
jarpen
mozesz skakać tyłem, bokiem, drugim bokiem, kręcąc się dookoła, rzucając granat, grając medem z mp 40, z thompsonem.
będzie 25 :C
st4rf!sh
CYTAT(jarpen @ 16:53, 27 03 2007) [snapback]60588[/snapback]
mozesz skakać tyłem, bokiem, drugim bokiem, kręcąc się dookoła, rzucając granat, grając medem z mp 40, z thompsonem.
będzie 25 :C

No raczej nie to miałem na myśli xD Chodzi o to, że jest _bardzo_ wiele różnych miejsc, z których zaczynasz skakać i po n skokach przeskakujesz mur. Można przeskoczyć 1 skokiem (AFAIK 4 różne warianty), można też zrobić to w 10 skokach.
MWL
Moja ulubiona mapa to Venice bo tam jest dużo rzeczy do zrobienia. A tak poza tym to lubię jeszcze Fueldump też jest super banana.gif
Jo0zek (chaos.mage)
Oasis SW, przyjemna gra, zero stresu o plecy.
Radar, bije na niej czesto swoje rekordy...
TheOtherS!de
B4 oczywiście Adler no i Gold tylko 6v6
MorFeuS
najlepsza jest battery i c@#! wam w dupska ;o!
TheOtherS!de
Ile ty masz lat 13 ?? B4 jest jedyna normalną mapa :) a batary zostawię bez komentarza
MorFeuS
Battery to jest naprawde świetna mapka, zaraz po radarze. Na battery wiesz czy twój zespoł na skilla czy nie.

A ty ile masz lat ?? 11?? B4 to mapa dla lam, równe powierzchnie, latwo hs wchodza.. pozwole sobie zacytowac: zostawię bez komentarza
lam:.
CYTAT(MorFeuS @ 19:27, 2 04 2007) [snapback]60718[/snapback]
Battery to jest naprawde świetna mapka, zaraz po radarze. Na battery wiesz czy twój zespoł na skilla czy nie.

A ty ile masz lat ?? 11?? B4 to mapa dla lam, równe powierzchnie, latwo hs wchodza.. pozwole sobie zacytowac: zostawię bez komentarza

Ej lol na B4 jest za malo mjsca zebym mogl sie spokojnie pasc ;[
MorFeuS
Dużo trawy jest przy CP, tam się spokojnie najesz :d
GenGan
Oasis jest spoko dla enga. Najlepiej jest wysadzić działa, tak, że nic nikt nie skuma, nawetnie zabijając nikogo (WJ). Poza tym B4, bo bądź, co bądź łatwo hs'y wchodzą, no i jeszcze nie przejedzone SD, na którym łatne naloty, niczym z fragmovie, można przy cp robić aliantom.
MorFeuS
CYTAT
nie przejedzone SD

Nie przejedzone? Ta mapa juz jest nudna, a reason dlaczego na niej ciagle graja bo, badz co badz, klanówki się na niej dobrze gra, bo się ma taktyki. SD jest juz stara mapka i uwazam, że wiekszosc klanów (tych nowopowstałych czy nie) własnie skupia się na sd (pozniej braund, gold itd). Takie jest moje zdanie. A ta mapa sie przejadła i dowodem jest na to, że nie ma jej w tym sezonie.
TheOtherS!de
[quote name='MorFeuS' date='20:27, 2 04 2007' post='60718']

Battery czy ktoś w to gra clanowo ?? Chyba tylko na publikach można ta mapę spotkać i to takich typu kampania.
A co do pytania to 21
conish
chybas dawno nie widzial zadnych mecz DrugaStrono.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.