Ciekawi mnie jakie są wasze rekordy dotyczące ilości XP i fragów/śmierci. Na pewno nie można tych czynników traktować jako odzwierciedlenie poziomu umiejętności, jednak mimo wszystko fajnie jest poszpanować wysokim wynikiem

. Aha, liczę na uczciwość prezentowanych wyników.
Mój rekordzik:Mapa: Fueldump
Czas gry: 30 minut
Team: Axis
Klasa: Medyk
XP: 647
Fragi: 101
Śmierci: 5
No cóż grałem przeciwko wyjątkowo słabej drużynie. Gdyby nie to, że brakowało mi często amunicji i zostawałem z nożem (był jeden fieldops tylko), mój wynik byłby jeszcze lepszy

. Na dowód macie screena:
Estaloth
20:37, 18 08 2005
#orgasm
Też kiedyś miałem ponad 600 xp na jakimś dużym warzywniaku z kampanią. Łaziłem se fopsem i rzucałem na lewo i prawo arty gdzie się dało, głownie na respa.
Fragi same leciały - Zero skilla, nie spuszczałem się ze szczęścia z tego powodu i jakoś nie uważam tego za powód do dumy.
Miło, że doceniliście mój temat

, niektórzy nawet dostali orgazmu. A myślałem, że pochwalicie się swoimi wynikami...eh. Wiem, że dużo lepiej smakuje zwycięstwo osiągnięte dzięki wysiłkowi całego teamu i świetnej współpracy niż wyżynanie noobów. Nie chcę żebyście myśleli, że owładnęła mną pycha i się szczycę niewiadomo czym. Kto chce, niech się chwali, a kto nie - niech drwi. Nie będę płakał

.
| CYTAT (Swiety @ 22:35, 18 08 2005) |
Fragi same leciały - Zero skilla, nie spuszczałem się ze szczęścia z tego powodu i jakoś nie uważam tego za powód do dumy. |
Święty dobrze mówi, jak można się podniecać wynikami z gry ? Rozumiem "ugash" zdobyłes super laske, wygrałęs w totto lotka, zrobiłeś przewrót w przód czy coś innego co dla Ciebie graniczy z cudem to podniecaj się ale nie takim czymś :>
Ja raz spalem z dwoma kobietami na raz !!
| CYTAT |
| Ja raz spalem z dwoma kobietami na raz !! |
A obie gumowe? ^^
falubaz
17:45, 19 08 2005
| CYTAT |
| CYTAT | Ja raz spalem z dwoma kobietami na raz !!
|
A obie gumowe? ^^
|
nie, bo mama i siostra o:!
ot tyle co mam do powiedzenia w sprawie rekordow
hmm... falubaz... teges... nie przeginaj.
Padolec PL
20:15, 28 11 2005
A ja 9 z nalotu na Goldrush (co z tego że tam był jeden mój)
Ja niestety rekordu nie pobije bo ciagle spie z ta jedyna
tranx-san
12:10, 29 11 2005
moj rekord to cztery razy pod rzad, robilem tylko przerwy na papierosa i wymiane gumek.
Tez spalem z dwoma kobietami naraz, a ze nie mam siostry

to dodam ze byla to jakas chora impreza po ktorej wszyscy sie tak nawalili ze laskom nie przeszkadzalo to ze w!@#alem im sie do wyra.. w butach

!
Co do rekordow, pamietam ze ze 2 lata temu z jakimis nubami na cw mialem po goldzie 400 xp i 4ty poziom lojta, pod sam koniec puszki rzucalem jak jakas maszyna ;o
falubaz
15:50, 29 11 2005
a moj rekord? postawic klocka w 15 sekund!
no i staty 6/29. geje z wow wiedza o co cho !:[
TgcRap4
17:19, 12 12 2005
Moj rekord to wino Platon w mniej niz 20 sekund

Praktycznie na 2 lyki.
tranx-san
1:45, 13 12 2005
QUOTE(TgcRap4 @ 16:19, 12 12 2005) [snapback]55612[/snapback]

Praktycznie na 2 lyki.
pwnd
a ja myslalem ze tego siarkopolu sie nie da obalic w mniej niz 20 sekund ;[
Moj rekord to 4 kreski w autocadzie w ciagu 8h pracy
Mój rekord moje drogie dzieci to że przez ponad 2 lata musze czytać wasze wypociny, moje drogie dzieci i jeszcze nie zwariowałem (prawie).
JA CI SIE POWYDURNIAM JEDEN Z DRUGIM !!!
PRYSZCZOJAD [PL]
14:16, 15 12 2005
MÓJ REKORD TO 4 WIADOMOŚCI NA SKRZYNCE POCZTOWEJ OD KRYSTYNY Z GAZOWNI
muuuuj rekord to muuuuj rekord, h.uj was obchodzi jaki
QUOTE(TgcRap4 @ 16:19, 12 12 2005) [snapback]55612[/snapback]

Praktycznie na 2 lyki.
800mg h2so4 na litr
to wiadomo dlaczego wygląda jak menel
mam nadzieje że denaturat przesączasz przez chlebek
a mój rekord zjedzenie tubki pasty signal w 15 minut
ale jakie było rzyganie potem
w końcu straciłem pastę i i tak się nie najadłem
A mój rekord to wypicie całego (sic!) Komandosa jednym łykiem!
Tam jest więcej siary niż wina, więc troche hardkor.
I jeszcze inny rekord to doprowadzenie laski do szczytowania w 5 minut no!
I jeszcze kiedyś spałem z 2 dziewczynami w pokoju. tylko, że na 2ch łóżkach

A kiedyś to kochałem się bez gumki i nie wpadłem! I to jest rekord kufa, a nie jakieś ET!
krawiec[PL]
19:24, 18 05 2006
hyh widze ze wszyscy olali temat i robia sovbie jajac i to niezle:D
a moj rekor byl na fueldumpie 95/65
moze nie jest jakis zabujczy no ale mi wystarczy;) i to w cale nie na jakims warzywniaku...a xp to nie pamietam ile mialem najwiecej
nikczemnySELER
9:27, 22 05 2006
Jestem pod wrazeniem Panie Krawiec z takim zabUjczym rekordem na fueldumpie i to wcale nie na jarzyniaku mozesz spokojnie aspirowac do najlepszych teamow w Polsce ( np uvm czy polewka ff olej bo zeszlo na psy)
mUj najlepszy rekord to ze przez cala mape nie dalem sie zabic nawet raz ! Spytasz jak tego dokonalem...
OtURZ schowalem sie do kolumny przy wejsciu do banku (goldrush) i nikt nie wiedzial gdzie jestem !!!!!!!
To sie nazywa rekord
Edit zapomnialem dodac ze to tez nie bylo na jakims jarzyniaku - wtedy gralem jeszcze w 4FUN.
Pozdro Monia :*
nikczemnySELER nie wiem jak Ci to powiedzieć, ale wychodi na to, że jesteś jarzyną
nikczemnySELER
9:20, 23 05 2006
Do tego nikczemna ^^. Wiec postanowilem sie na tym forum zostalo stworzone dla takich jak ja

pozdroofki
Sir_Ace[PL]
16:32, 9 07 2006
A ja zjadłem pół kilo kiełbasy z Biedronki (Na raz, a jak!) i się nie porzygałem. Taki ze mnie kozak...
a ja na wycieczce w hiszpanii piłem i jarałem w 16 pokojach hotelowych, 7 niemieckich, 2 angielskie, 5 polskich i 2 rosyjskich jednej nocy i jeden i ten sam ochroniarz złapał mnie na 5 piętrach, byłem zarejestrowany na 6 kamerach hotelowych a rano zamiast umiera z powodu kaca to z kolegą obalilismy litra :]
' date='14:32, 9 07 2006' post='58305']
A ja zjadłem pół kilo kiełbasy z Biedronki (Na raz, a jak!) i się nie porzygałem. Taki ze mnie kozak...
To się ciesz że zyjesz.
tranx-san
10:31, 21 07 2006
ostatnio moim zyciowym rekordem jest zalozenie op-1 w przeciagu 10 minut :|
ja zakladam L2 w 1,5 minuty :]
Ja gralem ja jakims serverze 14 h, malo tego serv mial ok 50 map i gralem wszystkie... No wiec moj rekord to 45 876 xp i wszystkie gwiazdeczki w kazdej klasie.... Niestety screena nie mam, jako że uzywalem komende "clear screen"... Szczegolne pozdro dla Tomka admina

A z rekordow poza gra to niespanie calego dnia i jeszcze troche... Bylo ognisko wiec tego dnia wstalem o 8.00 siedzialem cala noc i nastepnego wieczora poszedlem spac o 23.00
POZAZDROSCIC !:O
a ja myslalem, ze jestem nolife'm
PRYSZCZOJAD [PL]
20:15, 29 07 2006
robie kupe ktora sie zbiera caly dzien w czasie nie przekraczajacym pare minut , sytuacja ta powtarza sie codziennie chyba ze mam zaparcie , wiec jestem multirekordzista
moj rekord to gała z odpowiedzi a mnie na lekcji nie bylo xD
Shitbox
15:54, 25 08 2006
masz miesięczny poślizg.. a swoimi doczyniniami z gałą nie masz się czym chwalić..
gała - co najmniej dwuznaczne.
di_kamilo
11:45, 31 08 2006
Na et.splatterladder.com bylem w top rankingu jako "U don't have a woman?"

I wciągałem z Wieśkiem czereśnie przez 6 h
Mój rekord:
mapa: Battery
czas: 30 min.
team: Axis
xp: 683
mr.brightside
17:08, 11 12 2006
mój rekord to ładny rekord
KamIkAzE
21:13, 17 03 2007
No to ja :
Stalingrad
30 mins
Killow okolo 900
K.spree 650 chyba (juz nie pamietam)
Xp baaaardzooo duuzoo
PS to bylo na botach
Tak własnie nie myslałem ze na botach czyli sie nie liczy
MorFeuS
20:27, 18 03 2007
Moj rekord to 4 browary w 10 minut :u
Mój rekord:
mapa- oasis
drużyna- axis
xp- 326
kills- 87
deaths- 5
czas- 30 minut
Efekt: Allies nie dali rady wyjść poza swojego respawna
CYTAT(MorFeuS @ 21:27, 18 03 2007) [snapback]60304[/snapback]
Moj rekord to 4 browary w 10 minut :u
;O tez tak chce xD
LOL niezle ---------------> respect :)
MorFeuS
18:35, 21 03 2007
Nie pije piwa, ale sie zalozylem z kumplem o 100futnow ze wypije >D I dałem rade:D
Nie zagladalem na uczelnie przez 3 miesiace :O
tranx-san
23:29, 7 04 2007
moj nowy rekord: 170 moim seatem na trasie siekierkowskiej :S
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.