Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: lekki polityczny flejm
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Stron: 1, 2, 3
shela
a skoro juz mowa i widmie zaglady ... jesli dalej to sie tak potoczy to za miesiac euro bedzie kosztowalo 10zl .... zapewne czesc sledzila wybory marszalka sejmu ... jak zwykle parodia..ale nie o to mi chodzi ... jak inwestorzy i gielda zareagowali na marszalkow? w kilka godzin zlotowka do euro stracila 6gr, WIG spadl o 2% ... inwestorzy zagraniczni zaczeli sie pozbywac zlotowek, co bylo przyczyna tak drastycznego wzrostu ceny euro ... jak kaczki beda dalej robic co robia to bedzie tragedia ....

btw .. te proponowane zmiany w konstytucji to powinni dac do smiechu warte ....
Sn!per
Nigdy nie interesowałem się polityką, ale widzę, że teraz będę musiał, żeby wiedzieć, czy np. od jutra żeby wyjść z domu nie muszę dać policjantowi legitymacji, karty rowerowej, odcisku palca i numeru buta...

CYTAT (tranx-san)
powiedzcie czy to nie jest chore ze czlowiek ktory ma prawomocne wyroki sadu oraz kilka dodatkowych spraw w sadzie m.in. za oszustwo jest wicemarszalkiem sejmu? ON POWINIEN BYC CONAJWYZEJ SPRZATACZEM W TYM SEJMIE.

Ooo, właśnie. I to jest ciekawe. Gościu, który np. obrobił sklep i w ten sposób "zarobił" 5000zł pójdzie do pudła na parę lat, a ktoś, kto oszustwami zarobił z parę milionów, nie dość, że nic mu nie zrobią, to jeszcze będzie w sejmie. I to jeszcze w stopniu lidera, jak by nie było, poważnej partii (tak, wiem, Samoobrona to partia wręcz komiczna... ale niestety ma poparcie, jak widać...) i wicemarszałka. Tja.

A najgorsze w tym wszystkim jest to, że 15% (chyba, nie pamiętam dokładnie) Polaków w przestępcy i oszuście widziało prezydenta...
blacktyger
kkthxbye

nie usune, poniewaz ktos moze bedzie chcial poznac lepiej naszych uzytkownikow, wtedy zobaczy poziom jego kultury osobistej i poglad polityczny w tym temacie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.