witam,
chcialbym przedstawic problem, ktory uniemozliwil mi gre w ET, mija mnie wiele trenow i meczy przez to, staralem sie jakos sam to zrobic, ale nie wyszlo, potrzebuje fachowej pomocy, a oto problem:
wlaczam gre, podlaczam sie do byle jakiego server;a na mod'dzie ETpro badz ETmain
podlaczam sie normalnie do server'a, mam widok jako spect na gre - czyli wszystko wporzadku, lecz po 5-6 sekundach staje sie to wlasnie
w linijce "echo" wyskakuje mi blad jak na screen'ie:

sprawdzajac po wyrzuceniu z server'a prosze zwrocic uwage na powod wyrzucenia przez PB:
meapheru has been kicked ...

mam teraz kompletnie uwiazane rece, probowalem reinstalowac ET 2 razy, nie wiem co mam z tym zrobic
dodatkowa informacja:
stalo sie to na dzien po tym jak chello odlaczylo servery proxy, nie sa juz dluzej uzywane, nie mam pojecia czy moze miec to jakis zwiazek ze soba, przytocze mail'a otrzymanego od provider'a:
TREŚĆ LISTU"Witam serdecznie,
Prawdopodobnie z dniem dzisiejszym zostały wyłączone wszystkie serwery proxy UPC (chello).
Osoby, które mają skonfigurowane przeglądarki tak, aby łączyły się przez serwer proxy, nie będą mogły się połączyć z żadną stroną WWW.
Pozwolę sobie zacytować komunikat UPC (który pewnie niewielu z Was widziało):
.::zmiana ustawień serwera proxy::.
Uwaga! UPC Polska zdecydowało o zmianie ustawień sieci polegającej na wyłączeniu z eksploatacji serwerów proxy jako części usługi chello. Jednocześnie informujemy, iż wprowadzone zmiany nie mają wpływu na jakość korzystania z usługi chello.
Podczas konfiguracji aplikacji internetowych należy stosować bezpośrednie połączenie z internetem bez wykorzystania serwera proxy.
Aby wyłączyć proxy w Firefoxie:
Narzędzia -> Opcje -> Ustawienia połączenia -> Bezpośrednie połączenie z Internetem
Aby wyłączyć proxy w Operze:
Narzędzia -> Preferencje -> Sieć -> Serwery proxy -> odznaczamy wszystkie pola (HTTP, HTTPS, FTP)
Aby wyłączyć proxy w Mozilli:
Edycja -> Preferencje -> Zaawansowane -> Serwery proxy -> Bezpośrednie połączenie z Internetem
Aby wyłączyć proxy w Internet Explorerze:
Narzędzia -> Opcje internetowe -> zakładka Połączenia -> Ustawienia sieci LAN -> odznaczamy:
- Automatycznie wykryj ustawienia
- użyj serwera proxy dla sieci LAN...
To jest jedyna zła wiadomość

Druga zła jest taka, że nastąpiła również awaria serwerów DNS chello. Osoby, które nie mogą otworzyć żadnej strony:
1. mogą ustawić w systemie Windows dodatkowy serwer DNS. Aby to zrobić wchodzimy we właściwości połączenia sieciowego, następnie właściwości protokołu TCP/IP.
Dla Windows XP będzie to nastepująca lokalizacja: Start -> (ustawienia) -> Panel Sterowania -> Połączenia sieciowe -> prawym klawiszem klikamy połączenie z Internetem i wybieramy właściwości -> zaznaczamy Protokół internetowy TCP/IP -> Właściwości -> zaznaczamy "Użyj następujących adresów serwerów DNS -> klikamy Zaawansowane -> przechodzimy do zakładki DNS i klikając "Dodaj" wpisujemy:
62.179.1.60
62.179.1.61
212.83.64.138
2. mogą wejść na nasze forum pod adresem:
http://chellopl.one.pl/forum/ lub (jeśli komuś nie działa ten adres)
http://212.186.80.37/forum/ i tam uzyskają dalszą pomoc.
Pozdrawiam i życzę spokojnego niedzielnego popołudnia,
Administrator chelloPL"
KONIEC LISTUbardzo prosze o pomoc, z gory bardzo dziekuje
EDIT[1]: dzieje sie tak ze wszystkimi grami, ktore ochrania PB, takze WarRock : (