pudzian040
16:24, 6 09 2007
Na niektórych serwerach jest włączona opcja double jump! Czy jest może skrypcik, aby po JEDNYM naciśnięciu spacji od razu był wykonywany double? Jeżeli tak to bardzo proszę o coś takiego
pudzian040
16:08, 8 09 2007
Ok, więc mam już skrypt Sprint Jump'a, lecz pytam czy jest też skrypt na resztę

Chodzi o Strafe Jumpa Cycle (lub Circle) Jumpa itd! Jeżeli są takie skrypciki to bardzo o nie proszę! xD
Nie ma żadnych skryptów na tj, co najwyżej zmiana konkretnych parametrów odpowiadających za całą fizykę gry np. com_maxfps, czy pmove_fixed
scarab666
21:22, 8 09 2007
jest skrypt na wall jumpa
a co do jumpów to musisz ćwiczyć
pudzian040
15:19, 9 09 2007
No to niech ktoś da ten skrypt na wall jumpa! Bo sprint Jumpa już mam
Macgyver
16:55, 9 09 2007
CYTAT(pudzian040 @ 15:19, 9 09 2007)

No to niech ktoś da ten skrypt na wall jumpa! Bo sprint Jumpa już mam

nie umiesz czytać?? Przeczytaj wcześniejszy post.
Znowu znawcy od siedmiu boleści.
Można zrobić skrypt na wszelkiego rodzaju jumpy za pomocą dostępnych komend.
Poprostu jest to bind z odpowiednią kombinacją forward,left (lub right), sprint, jump z plusami i minusami poprzedzielane odpowiednią ilością wait.
Inna sprawa że robienie skryptu na jumpy jst tak głupie i bezsensowne że lepiej ten czas poświęcić na poprawę swojego movement skilla.
Poza tym np skrypt na wall jump będzie tylko działał tylko jeśli staniemy bardzo dokładnie w okreslonym miejscu i będziemy się patrzyć dokładnie w określonym kierunku.
Skrypt na jump to poprostu na sztwyno zapisana trasa jaką mamy pokonywać ze sztwyno ustawionymi miejscami w których mamy skręcić czy skoczyć. Staniemy lub popatrzymy gdzie indziej i polecimy w innym kierunku.
pudzian040
9:09, 11 09 2007
CYTAT(scarab666 @ 21:22, 8 09 2007)

jest skrypt na wall jumpa
a co do jumpów to musisz ćwiczyć
Widzisz Macgyver, umiem czytać! Wyraźnie pisze, że taki skrypt jest! Więc to znaczy, że to ty nie umiesz czytać! I nie pozwalaj sobie, bo ty też byłeś kiedyś początkujący!
Macgyver
16:50, 11 09 2007
sam nie umiesz czytać. Przeczytaj mój post jeszcze raz (jeśli umiesz). Czy ja powiedziałem że nie ma takiego skryptu? Byłem kiedyś początkujący ale nie potrzebowałem jakichś gównianych skryptków na skakanie. Co najwyżej dobry cfg.
omg na co komu skrypty do jumpów

Poskacz troche na mapach dla początkujących np. LNA albo HEX a za jakiś czas bedziesz robił wall jumpa tyłem

Co do skryptów to widziałem 2 na jakimś 4um, wall jump i kamień na supply ;] chcesz to moge Ci podesłać ale skryptów to tylko lamki używają ;]
st4rf!sh
9:54, 13 09 2007
Powiem jedno słowo: hahahah! Jak to śmiesznie brzmi, jak się mówi o skrypcie do najprostszego jumpa na świecie :> Chciałeś skrypt do walljumpa, ale którego? bo ja znam może z 50 różnych (parę nowych w moim nowym filmie ^^).
Za ten czas co byś pisał albo testował ten skrypt, to byś się nauczył porządznie robić przynajmniej jedną wersję walljumpa i byłoby po kłopocie. Tak samo jest z circle/speed/strafe jumpami. Jak nie znasz zasad działania, podstaw, to żadne skrypty Ci nie pomogą. A jak znasz, uruchom chociażby golda i potrenuj trochę, a po krótkim czasie będziesz je robił na każdym możliwym terenie.
Ja tylko dodam tyle, ze trick jumy w ET staly sie jeszcze prostrze, po wprowadzenie komendy pmove_fixed w etpro, tymbardziej walljump, ktory mozna wykonac z marszu :)
st4rf!sh
16:02, 13 09 2007
CYTAT(Konik @ 10:39, 13 09 2007)

(...) walljump, ktory mozna wykonac z marszu :)
A nawet z miejsca :>
Ja też coś dodam ;]
Otoż pmove dawaj lepiej wtedy jak tylko skaczesz bo na cw nie radze (gorsza celność

)
bind x "echo ^1Podziekuj ^6Crozz'owi:]Ł(Ł(WallJumpAktzwowanzŁ()^8!; seta com_maxfps 76; +forward; +sprint; cl_yawspeed 80; +right; +sprint; wait 30; -right; +moveleft; +sprint; wait 10; +moveup; +sprint; +left; wait 40; -left; -moveleft; -moveup; cl_yawspeed 40; +moveright; +right; wait 5; +moveup; wait 120; -moveup; -moveright; -right; cl_yawspeed 140; -sprint; -forward; -right;seta com_maxfps 76"
R.O.G.I
14:24, 14 12 2007
a gdzie trzeba stanac zeby on wyszedł??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.