dziwne jest, ze na komputer ludzie wydaja ponad 3000, za sama karte graficzna ( by im gry lepiej chodzily ) potrafia dac 800z, ale na sama gre ( te kilkadziesiat zlotych ) nie sa w stanie znalezc funduszy
| QUOTE (Sagitarius) |
ja przeszedlem calego RCTW(single player)i przejscie tej gry sprawilo mi duza satysfakcje |
| QUOTE (Dajmos @ 16:37, 2 12 2003) |
| zgadzam sie to jest bardzo dobra zaleta - ale tez wada - niemożemy sie po ET spodziewać wiele tzn. komu by sie chciało robić gre zadarmo (doskonała) |
| QUOTE (Kober) |
koszt rtcw teraz to kilkadziesiat zlotych... dziwne jest, ze na komputer ludzie wydaja ponad 3000, za sama karte graficzna ( by im gry lepiej chodzily ) potrafia dac 800z, ale na sama gre ( te kilkadziesiat zlotych ) nie sa w stanie znalezc funduszy |
| QUOTE (WOLFszLAGIER @ 2:42, 3 12 2003) |
| Bo albo komputer kupują im rodzice i wydając kase na sprzęt myślą że to już wystarczy. Albo sami kupując komputer spłukali się co do złotówki i nie mają nawet kasy na gre (oryginalny cd-key) w którą tną po kilka godzin dziennie. Poza tym nadal w Polsce jest piracka mentalność - koszty to sprzęt, oprogramowanie zawsze da się "załatwić". |
| QUOTE (Prosper @ 12:44, 27 11 2003) |
| Wy chyba nie dostrzegacie jednej rzeczy. Czemu rtcw w pl umarlo?? Beach&Base.... To chyba byla jedna z glownych przyczyn. Po 2 latach grania na tych samych mapach mozna bylo sie pozygac... |
| QUOTE (WOLFszLAGIER @ 18:25, 3 12 2003) |
| I wtedy pewnie ktoś założy topic i powie. Hej ludzie nie przerzucajcie się na tą nową gre ona jest zj.ebana. Dlaczego nie zostajecie przy świetnym ET ? Albo założy topic dlaczego nowa gra jest lepsza od ET. |
| QUOTE (WOLFszLAGIER @ 18:25, 3 12 2003) |
| Ja osobiście czekam na grę (RTCW 2 ? ET 2 ? ) która połączy najlepsze elementy z RTCW i ET, w którą zagrają zarówno fani RTCW jak i ET. |
| QUOTE (KaeL @ 16:51, 4 12 2003) |
| A zeby bylo coz na temat to pytanie min. do wolfszlagiera: czekasz na gre laczaca zalety RTCW i ET, ale jeszcze nie widzialem zebys napisal, ze ET ma jakies (wieksze) zalety. Byla tylko mowa, ze ET jest darmowe (co czesc uwaza za wielka wade). |