Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: SagaGlupichTematow ByA.Runos
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Flame - Wars
Stron: 1, 2
Runos
Witam

Postanowilem utworzyc ten topic po moim glupkowatym temacie "Jaka temperatura?"... Ten kto go czytal to wie o co chodzi...

Na tym topicu mozna bedzie sie wyrzyc... Sie klucic i takie tam:) Zeby innych topicow nie zasmiecac..... A potem sie wszyscy posmiejemy z tego..... Sam to wiem bo sie smieje jak patrze na tamten moj topic. [B][SIZE=7][COLOR=yellow]Wiec jak komus cos nie pasuje to niech tutaj o tym napishe i sie z nami podzieli..

PS. PROSHE NIE KASOWAC ANI NIE BLOKOWAC TOPICU!!!!!!!!!
Swiety
Osobiście dopilnuje aby każdy mądry post w tym topicu został natychmiast wykasowany smile.gif.
Również każdy post który będzie udowadniał bezsensownośc tego topica i w którym ktoś napisze że to głupi topic zostanie wykasowany biggrin.gif

Zostawiam ten topic jako "zawór bezpieczeństwa" i uroczyście zmieniam go na pinned biggrin.gif
Majcok(12)
AAAAAAAAa..........WSZYSTKO MI NIE PASUJEaaaaaaaaaaaaa ALE GLUPI JEST MOJ POST AAAAAAAAAA....

PS. To jest cholere.
Thoro
Wolf troche Cie teraz nie rozumiem. Czemu skasowales moj post, Majcoka i Blaktigera i przeniosles tak glupi topic do waznych tematow. Przeciez w ten sposob zachecasz do spamowania runosa i innych mu podobnych. Wczesniej podobaly mi sie Twoje dzialania, ale to co tu zrobiles jest naprawde dziwne. Nie rozumiem CIE!!!
hxs
Heh nie rozumiem nadal do czego ten topic sluzy. Mamy cos napisac durnego a potem sie z tego smiac? czy moze poklucic sie z kims? Jak dla mnie to bezsens
Runos
Thoro palo sam sPaMuJeSh....:/ Przynajmniej Wolf umie sie smiac nie to co ty BURAKu...:/

Hxs.. Dla ciebie wszytko co zrobie to bezsens wiec sie nie dziwie tobie wink.gif
hxs
Również każdy post który będzie udowadniał bezsensownośc tego topica i w którym ktoś napisze że to głupi topic zostanie wykasowany

Przepraszam to co my mamy pisac? tongue.gif

Hxs.. Dla ciebie wszytko co zrobie to bezsens wiec sie nie dziwie tobie

Taki juz jestem
Swiety
QUOTE (Thoro @ 14:56, 29 11 2003)
Wolf troche Cie teraz nie rozumiem. Czemu skasowales moj post, Majcoka i Blaktigera i przeniosles tak glupi topic do waznych tematow. Przeciez w ten sposob zachecasz do spamowania runosa i innych mu podobnych.

Niech tylko spróbują w normalnych topicach biggrin.gif

QUOTE (hxs)

Heh nie rozumiem nadal do czego ten topic sluzy. Mamy cos napisac durnego a potem sie z tego smiac? czy moze poklucic sie z kims?

Tak dobrze zrozumiałeś - masz się z kimś pokłócić, napisac coś durnego a później się z tego pośmiać - Jeśli tego natychmiast nie zrobisz - ban !!!

QUOTE (hxs)

Jak dla mnie to bezsens

Dla mnie też biggrin.gif
Thoro
Wyobraz sobie Runos, ze ja potrafie sie smiac, ale z rzeczy ktore sa smieszne. Np. jak ludzie z Ciebie kpili w temacie o temperaturze to myslalem czasami, ze z krzesla spadne, ale jakos ty sie wtedy nie smiales tylko wrzucales na ludzi tekstami typu (ty ch**, sp***laj - nie mowie, ze konkretnie te slowa padly, bo teraz nie pamietam jakie). A propo ile masz lat, bo zauwazylem, ze ludzie tak do 15 lat zazwyczaj jak ktos z nich sie nasmiewa, zaczynaja rzucac bluzgami, zamiast odpowiedziec jakims logiczny argumentem (widocznie nie potrafia takowego znalezc). Nie mowie, ze kazdy w tym wieku tak sie zachowuje, bo znam osoby inteligentne w tym wieku. A odnosnie tego topica gdyby bylo w nim cos smiesznego to by sie smial i nic nie pisal o glupich postach, ale ja tu nic smiesznego nie widze. (oswiec mnie, gdzie jest cos smiesznego??)

Edit: Zeby Runos nie mowil, ze spamuje smile.gif, dlatego edytuje biggrin.gif To co napisal Wolf ponizej jest smieszne tongue.gif, bo nie wiem czy zauwazyles on ironizuje z Ciebie laugh.gif
Swiety
Śmieszne są tylko emotikony np
ta: biggrin.gif
lub ta: ph34r.gif
albo ta: unsure.gif
Dajmos
Runos własnie udowodniłeś ze poziom twojej inteligencji jest na poziomie PANTOFELKa
Runos
Nie no Dajmos.... Swietny text wink.gif Normalnie mnie wbiles w ziemie.... A ty udowodniles ze nie umiesh nikogo wkurzyc ani obrazic biggrin.gif

Thoro-- JA mam 14lat..... I moze mash racje to co powiedziales..... Ale wiesh mi w tym topicu chodzi zebysmy sie powyzwyali.... I sie poklucili... Rozumiesh??
SpajdaPL
Witammm!!!

Widze, że potrzeba tutaj męskiej ręki.

Dziecka drogie!!! Nie kłóćcie się, już za kilka dni mikołaj!!!
Jak będziecie grzeczni, to mikołaj przyniesie duuuuuuuuuuużo prezentów. Jeśli nie - za mokołaja przebierze się pedofil...hehehehe

Jeśli można coś zasugerować....
...Chciałbym, żeby tutaj zostawały przenoszone posty z "Poważnych" postów, takich jak np. cziterzy w których jeden pisze do drugiego: czitujesz, grugi do pierwszego: nie,. to ty czitujesz, itp.... i się 2 strony głupot nie na temat zbierają. Proponuje utworzyś taki Śmietnik, albo coś w tym stylu dla totalnie zjechanych postów, i można także zmienić nazwę tematu na ŚMIECIOWISKO BZDURNYCH I NIE NA TEMAT POSTÓW.

Pozdrawiam
Majcok(12)
QUOTE (Dajmos @ 16:02, 29 11 2003)
Runos własnie udowodniłeś ze poziom twojej inteligencji jest na poziomie  PANTOFELKa

hehe pantofelek jest madrzejszy tongue.gif

jak wolfszlagier to i ja

dupne smilsy
1. ph34r.gif
2. dry.gif
3. sleep.gif
4. wacko.gif
5. happy.gif

Pzdr
Runos
QUOTE (Majcok(12) @ 20:26, 29 11 2003)

Pzdr

Majcok tesh sie popisales ze (słowo na k)A umiesh kogos wkurzyc.... Normalnie te washe texty przypominaja mi poziom METAli z mojej klasy.... Czyli IDIOTOW.....DEBILI.... ITD. biggrin.gif

PS. Jak klucic sie to jush na jakims poziomie PANIE wink.gif
Majcok(12)
QUOTE (Runos @ 20:50, 29 11 2003)
QUOTE (Majcok(12) @ 20:26, 29 11 2003)

Pzdr

Majcok tesh sie popisales ze (słowo na k)A umiesh kogos wkurzyc.... Normalnie te washe texty przypominaja mi poziom METAli z mojej klasy.... Czyli IDIOTOW.....DEBILI.... ITD. biggrin.gif

PS. Jak klucic sie to jush na jakims poziomie PANIE wink.gif

Dziekuje bardzo za komplementy. Hmm.... a czemu akurat tylko metale musza byc dupnieci? COS NIE PASUJE?????!!!!!!!

Pzdr
Runos
Akurat z mojej klasy to MONGOLY......
VISTORANTE
Wiecie co mi nie pasuje? Mam za duże lagi. K u r w a ! blink.gif
Majcok(12)
JA MAM DUZE LAGI I MALO FPS, TO MNIE WKURZA tongue.gif.

Akurat z mojej klasy to MONGOLY......

Hehehe a ty kim arabem? tongue.gif
Runos
Majcok lolu..... MOze powiem tak..... TO sa PALY tongue.gif A ty tesh taka pala jestes?? ph34r.gif

Ja mam malo fps.... To mnie wpienia..... i wypieniaja mnie takie glupki jak WY biggrin.gif

A ja jestem Runos albo Archaniol Runos jak kto woli wink.gif

Ps. Proshe do wyzywania sie dolaczyc.... Bo z Majcokiem lama to mi sie nie kce gadac... Bo ma taki niski poziom ze shkoda gadac....
Sabaka
No a ja mam powazny problem... Skonczyla mi sie wlasnie wódka i nie ma juz co pić. Koledzy pomóżcie.
Runos
Drogi kolego..... Mash chyba najwiekshy problem....tongue.gif No ale mojego wczorajszego problemu nikt nie przebije... Nawet ta ...ana vodka... MAm zawlony komp i nie moge w nic grac mad.gif Wolf sie zwalil i Dupa.... Tera jush zadna gra nie chodzi.... TEN PROBLEM JEST TAKI GLUPI JAK WY tongue.gif
Ghost
JEJKU! Runos dobił mnie swoim brakiem inteligencji!!!! KOLEDZY, POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!
Dajmos
nieiwme poco ten temat jest kontynuowany ,Gatess ,KiD , WOLFszLAGIER zadziałajcie
Runos
Ghost----

Aaaaa..... Ratunku.... Ghost dobil mnie swoim pedalskim nickiem.... RATUNKu......

Dajmos----

jak ci sie nie podoba to po co tu zaglodash?? Bo jak narazie to tylko gadash jaki ten topic jest beznadziejny... No ale powinno ci byc tu dobrze.... Znizamy sie do twojego poziomu zebys cos zrozumial. A jakby moderatorzy i admini chcieli zadzialac to tego topicu jush dawno by nie bylo.... Wiec JA PROSHE MODERATOROW O USUNIECIE POSTA DAJMOSA.... BO JEST ON ZBYT MADRY NA TEN TOPIC I NIC NIE WNOSI DO TEJ BARDZO GLUPIEJ ROZMOWY.......... ph34r.gif
hxs
O lol ludzie bez kitu ohmy.gif nie macie co robic przed kompem? poczytajcie lepiej ksiazki. Nauczycie sie czegos a nie pokazujecie tu swoje madrosci dry.gif
Dajmos
Runos co do mojej inteligencji to na pewno jest większa od twojej bo ja niezakładam głupich topiców nie mających nic wspólnego z ET .
Majcok(12)
ZAMKNIJCE ten glupi temat do nabijania postow i wnerwiania ludzi tym ze takie GÓWNO(tongue.gif) na forum jest.

PS. ten post tez usuncie.

Pzdr
tsc
inco gej.
p.s. nie rozumiesz - nie komentuj.
Runos
(słowo na k)a ludzie!!!!!! Czy ja was (słowo na k)a tutaj zmusham wchodzic i to czytac??!! NI kcecie to (słowo na k)a nie wchodzcie.... Co za debile i Idioci..... A Majcak Wielki MIstrzu I najmadrzejshy czlowieku na swiecie.. Jak to ktos mi mowil (nie pamietam kto) ze guwno pishe sie przez ó... czyli gówno....
sin
QUOTE (WOLFszLAGIER @ 15:35, 29 11 2003)
Śmieszne są tylko emotikony np
ta: biggrin.gif
lub ta: ph34r.gif
albo ta: unsure.gif

user posted image 3 miejsce biggrin.gif
user posted image 2 miejsce biggrin.gif
user posted image 1 MIEJSCE biggrin.gif
hxs
hehe sin mocne tongue.gif skad to masz? happy.gif
Runos nie goraczkuj sie tak. Ale prawda jest ze temat z pupy... Nie wiem co smiesznego jest w klotni... Posmiac sie moze ten co nie uczestniczy, ale ten co sie kloci napewno sie nie smieje...
Majcok(12)
hehe sin mocne  skad to masz?

user posted image http://markoweb.free.fr/phpBB2/images/smiles/ troche ich tam jest

Posmiac sie moze ten co nie uczestniczy

O tak, wlasnie se czytam ten zwariowany topic i normalnie z smiechu wyczymac nie moge.

PS. Sin ten pierwszy smiles jest ekhm... smieszny, hehe

PZdr
Runos
QUOTE (hxs @ 19:19, 30 11 2003)
hehe sin mocne tongue.gif skad to masz? happy.gif
Runos nie goraczkuj sie tak. Ale prawda jest ze temat z pupy... Nie wiem co smiesznego jest w klotni... Posmiac sie moze ten co nie uczestniczy, ale ten co sie kloci napewno sie nie smieje...

Moze i mash racje ze jest z pupy:) ale jest.. I co przejedziesh 2 przystanki do mnie i mnie za to zbijesh?? tongue.gif No i dobrze przynajmniej ze sie inni smieja:P Wazniejasha jest WIekashosc od mniejshosci... A pozatym ja sie brechtam z debilizmu i idiotyzmu niktorych tutaj tongue.gif
Thoro
Runos ty chyba masz cos z glowa. Nie sadze zeby ktos sie smial z tych postow, bo tu nic smiesznego nie ma!! Skoro ty sie smiejesz z tego to naprawde cos z Toba nie tak.

Plz delete this topic.
SpajdaPL
Witammm!!!

Rany, chłopaki, nie spodziewałem się, że to będzie taka ruina!!! Myślałem, że odbędzie się tutaj konkretna, inteligentna rozmowa na jakiś głupi temat, a tutaj same prymitywy lecą.... Jeśli chcecie się powygłupiać, to zapraszam na inne forum: www.rotfl.pl tam możecie się pośmiać i poobrażać do woli.

Szczala Geje!

Pozdrawiam

P.S. Moderatorze, zlituj się nad nami......
blacktyger
hmmm LOLe smile.gif a pozatym sin mocny emitikon tongue.gif (czy jak się to pisze) tak notabene post został założony do sztucznych kłótni aa prawdziwe tu są......... cel uświęca środki biggrin.gif
Runos
QUOTE (Thoro @ 23:18, 30 11 2003)
Runos ty chyba masz cos z glowa. Nie sadze zeby ktos sie smial z tych postow, bo tu nic smiesznego nie ma!! Skoro ty sie smiejesz z tego to naprawde cos z Toba nie tak.

Plz delete this topic.

Twoji rodzice maja cos z glowa ze ci dali siedziec przy komputerze.... A najlepiej by bylo jakbys sie sam zamkna... Topic jak widziesh nie jest skasowny i raczej nie bedzie mad.gif Bo jush od dawna jest wiec admini mieli czas zeby zadzialac... Myslish (słowo na k)a ze jak jestes cl klanu... To sie mozesh (słowo na k)a podniecac i innych denerwowac swojmi beznadziejnymi postami..... moze i jestem nie normalny ale co mi (słowo na k)a zrobish zabijesh mnie czy (słowo na k)a co??!! Jak kcesh mozemy to zalatwic po mesku(choc wiem ze jestes baba) w pojedynq 1vs.1 w wolfa... Jak naprawi mi sie komp to zagramy.... Bo widze ze sie mnie czepiash non-stop... Wiec (słowo na k)a mam nadzieje ze sie odp...ish jak dostaniesh w dupe dry.gif
Thoro
Widze, ze nikt nie przylacza sie do twojej krucjaty odnosnie glupiego tematu. Odpuszczam, bo uswiadamianie Tobie, ze ten temat jest glupi jest jak walka z wiatrakami.

Mam do Ciebie jeszcze 2 pytania.

Myslish (słowo na k)a ze jak jestes cl klanu

Co ma bycie CL do pisania o tym ze temat jest glupi??

Jak kcesh mozemy to zalatwic po mesku(choc wiem ze jestes baba) w pojedynq 1vs.1 w wolfa

Co ma gra w wolfa do pisania na forum i co ma meskosc do gry w ET??!! Naprawde zaczynaja mnie bawic twoje wypowiedzi??

Jaki inni moga wyjasnic to bardzo prosze nie krepujcie sie tongue.gif
RagE
kawalek regulaminu jednego z klanow: "Jeżeli grasz na niskim poziomie i masz mniej niz 50 EX na rundę to masz 1* miesiac na poprawienie swoich umiejetnosci!"
Ghost
Temat denny i tu rację trzeba przyznać:

1. Może Runos miał za cel zebrać tu wszystkich debili żeby sie z siebie naśmiewali. Ale jaki debil i noob się będzie śmiał z tego że jest chory na głowę?
2. Ten temat w zasadzie może istnieć - ale nie tutaj, a w Hyde Park. Enemy Territory - Główne to raczej kiepskie miejsce żeby wyłączyć szare komórki i popisać kilka razy "aaaaaa, zje**ło mnieeeeee".

A skoro tobie Runos nie pasuje moja xywka, to cości powiem: W czasach II Wojny Światowej używali tego tekstu Hiszpanie, określając palanta :/
Runos
Thoro----

Ad.1
Moze uwarzash ze jestes cl jakiegos klanu... Osobicie nie znam jaki to:/ To moze myslish ze mozesh wkurzac innych....Np. mnie.... I sie "wozic"..

Ad.2
Bo mysle ze jak wyzywash mnie to uwarzash sie za lepszego... Wiec mozna by to sprawdzic w wolfie....

Ps. Jak bedziesh mial jakies wonty do mnie to pish na gg nie zasmiecaj forum pishac ze jestem glupi itd. cool.gif

RagE-----

NIe rozumiem twojego posta blink.gif

Ghost----

Ad.1
No i ten cel sie udal biggrin.gif JEstes ty.... Thoro.... i reszta..... tongue.gif

Ad.2
Popros admina zeby przeniosl.....

Rozuiem ze "Runos" Oznaczal podczas II Wojny Światowej "Palanta"??Hehehe.... To bylo niezle biggrin.gif A skad mash takie imfo.?? Moze uczestniczyles w wojnie. Ale raczej nie... Bo by cie odrazu zabili twoi tak jak w Rosyjskiej Armi... Jesli chciales uciec zabijali cie swoi "Victory or Death"... Bo widac to na pierwszy rzut oka ze jestes tchoz...
Moze tera ja sobie cos wymysle na temat twojej ksywy... Np.
Ghost- dzis tak okreslamy debila.... Ktory mysli ze jest nie widoczny i sie podnieca wszystkim co sie da...Trzeba uwarzac na tego mongola poniewaz jest b. niebezpiecznym zboczencem... Inni mowia ze Ghost = Lapeta
Runos
***************Proshe patrzec na moj topic w ktorym sie zegnam z tym forum*****************

A tutaj link:::::::TOPIC
VISTORANTE
Panowie za mało kuurwa kurrwa. biggrin.gif A tak apropos - kto ma taką sieć gdzie LANowicze puszczają muły i kazy na całe dnie i nie można grać? No chyba że ktoś lubi ping 999. Raz mnie oskarżyli o cziterstwo - bo strzelali a ja miałem takie lagi że latałem po całej planszy i nie ginalem. biggrin.gif
Majcok(12)
QUOTE (VISTORANTE @ 19:11, 1 12 2003)
Panowie za mało kuurwa kurrwa. biggrin.gif A tak apropos - kto ma taką sieć gdzie LANowicze puszczają muły i kazy na całe dnie i nie można grać? No chyba że ktoś lubi ping 999. Raz mnie oskarżyli o cziterstwo - bo strzelali a ja miałem takie lagi że latałem po całej planszy i nie ginalem. biggrin.gif

Ale tez nie trafiales, hehe tongue.gif

A taka siec ja kiedys mialem ale kaze wylaczyli i teraz jest spokój z tym, bo pingi byly wtedy NON STOP 999.
Ghost
Runos napisał bardzo "yntelygentny" argument - widać pisze do nas ze szkoły specjalnej więc wybaczmy mu. Ja wybaczam :/

Sorry - to że Runos tak znaczyło to nie moja wina. Poza tym, ten tekst o mojej xywce był na tym samym poziomie co inne twoje tematy i posty - równie głupi i bezensowny...

Nie będę tutaj na ciebie bluzgał, ponieważ zacznie się kłótnia, w której nie będę uczestniczył - nie mój poziom...

Radzę ci się wziąść za siebie, bo to co powli robisz świadczy o tym, że jesteś zdrowo kopnięty - pięciolatek potrafi się inteligentniej zachowywać i grzeczniej rozmawiać z ludźmi.
Niewidzialny gracz:)
Widze ze Runos sobie duzo wrogow narobil huh.gif
Swiety
Ponieważ posiadam prawa admina tego boarda to moge sprawdzić (i sprawdziłem)

Runos i Niewidzialny Gracz to ta sama osoba biggrin.gif
Niewidzialny gracz:)
Wolf moze jednak:P Sie zle czujesh moze dlatego tak napisales tongue.gif tongue.gif

PS. Wolf moj mistrzu.... Mash racje...sad.gif To tera bede wiadomosc wam przesylal poprzez hxs tongue.gif Przynajmniej on nie jest mna biggrin.gif
hxs
a mowilem ze to ta sama osoba? tongue.gif
To tera bede wiadomosc wam przesylal poprzez hxs  Przynajmniej on nie jest mna 

Nic nie bede za Ciebie pisal tongue.gif i naszczescie nie jestem Toba tongue.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.