Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: owned by supervisor
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
Stron: 1, 2
Mad
bo graliscie jak cipy, nie potrafiliscie trafic w stodole , i nagle w ciagu tygodnia walisz 2 czapki? sry dude ale mi to smierdzi

to byl nasz 1 mecz z wami i mam nadzieje ze ostatni. i jak bys chcial wiedziec kmh istnieje w et juz od 6 mechow i caly czas cwiczymy oasis by miec ta mape opanowana do perfekcji

[offtopic] prawda jest taka ze skill ludzi z kmh w dziwny sposob wzrasta na meczach sam osobiscie gralem z nimi na meczu tylko raz(z lagami pl loncza sa z dupy) ale z relacji kolegow z klanu zauwazylem ze dzieje sie tu cos dziwnego. Na ffa nikt z kmh nie ownuje az tu nagle mecz i caly moj klan jest ownowany(fakt byl remis ale latwiej nam sie gralo z plhunter co jest na tyle dziwne ze plhunter sa lepsi od kmh) z reszta jak widac nie tylko moj klan odniusl dziwne wrazenie naglego "wzrostu" skillu na meczach. Pomijajac fakt ze na ffa kmh gra slabo to jeszce dochodzi motyw juz wczesniej obrabiany czyli fake nicky, wiele osob mowi ze na meczach kmh po prostu zastepuja osoby z lepszych klanow, ile w tym prawdy? niewiem, ale sprawa aczkolwiek dziwna.

ffa to co innego. wiesz ze istnieje takie cos jak taktyka?? co wam pomogl ten siux (nie pamietam nicka ale chyba to cos takiego) wymiata na ffa a jak wyskoczylismy na niego w 3 to mogl zrobic killa tylko ;p i liczy sie tez zgranie moze macie lepszy skill ale grupa i tak zawsze wygra ;p

P.S

Spis naszych wszystkich walk - http://kmh.chrum.net/kmh/infopage.php?id=10
TheAbyss
Hmm... to ja powiem tak - nie tylko C4 podejrzewało KmH o czitowanie. Sprawa jest prosta MaD - taktyka i zgranie może wam pomóc lepiej się organizować, ale taktyka i zgranie nie powoduje że ktoś wpada i zabija samemu trzech kolesi od których 2 tygodnie temu na FFA dostawał w d*.* przy każdej wymiance. I chrzanienie że FFA to co innego a klanówka to co innego to bzdura, bo i tu i tu masz ten sam karabin, tego samego kompa i tego samego aima (aimbota? :>).
igor
^^prawda jest taka ze skill ludzi z kmh w dziwny sposob wzrasta na meczach sam osobiscie gralem z nimi na meczu tylko raz(z lagami pl loncza sa z dupy) ale z relacji kolegow z klanu zauwazylem ze dzieje sie tu cos dziwnego. Na ffa nikt z kmh nie ownuje az tu nagle mecz i caly moj klan jest ownowany(fakt byl remis ale latwiej nam sie gralo z plhunter co jest na tyle dziwne ze plhunter sa lepsi od kmh) z reszta jak widac nie tylko moj klan odniusl dziwne wrazenie naglego "wzrostu" skillu na meczach. Pomijajac fakt ze na ffa kmh gra slabo to jeszce dochodzi motyw juz wczesniej obrabiany czyli fake nicky, wiele osob mowi ze na meczach kmh po prostu zastepuja osoby z lepszych klanow, ile w tym prawdy? niewiem, ale sprawa aczkolwiek dziwna.

Do biednego i pokrzywdzonego R4Gn4k

Jak byłeś mały to Cie chyba mamusia w wannie przytapiała i cie się to na psychice odbiło, bo niemoge rozgryźc za cholere o co ci człowieku chodzi ? Tak jak napisał Tgc "FFA to inny świat", ja na FFA zazwyczaj wchodze żeby sie pobawić, a mecze oficjalne jak i nieoficjalne to całkiem inna sprawa.

^^Na ffa nikt z kmh nie ownuje az tu nagle mecz i caly moj klan jest ownowany(fakt byl remis ale latwiej nam sie gralo z plhunter co jest na tyle dziwne ze plhunter sa lepsi od kmh)

Najwidoczniej Twój klan jest że tak to ordynarnie wyraże do dupy, a jeszcze raz co do FFA " FFA to matrix, rzeczywistość wygląda całkiem inaczej" i niestety musisz się z tym pogodzić. Ciekaw jestem też czy np. gdybyś "pojechał" po jakimś zawodniku z czołowego klanu polskiego, zagranicznego na FFA a w meczu dostał za...iste baty to też miałbyć do niego pretensje: " ej na FFA ja cię zabiłem a teraz niemoge ohmy.gif napewno jesteś fejkiem albo czitujesz ! " wink.gif Apropo's hunter. Z kąd możesz wiedzieć kto jest lepszy ? widziałeś nasze mecze ? oglądałeś demka ? zapewne nie , więc zastanów się troche zanim coś napiszesz ( poradź się rodziców, brata, siostry może oni ci pomogą) i dopiero potem wysuwaj wnioski i opinie.

^^wiele osob mowi ze na meczach kmh po prostu zastepuja osoby z lepszych klanow

Powiedz mi kto to mówi zorganizujemy spotkanie i wszytko wyjaśnimy wink.gif my niemamy nic do ukrycia

PS.

Myślenie nie boli
igor
wink.gif
taktyka i zgranie może wam pomóc lepiej się organizować, ale taktyka i zgranie nie powoduje że ktoś wpada i zabija samemu trzech kolesi od których 2 tygodnie temu na FFA dostawał w d*.* przy każdej wymiance

Kolejny głupi fanatyk FFA :/ Ludzie co wam odpierd... z tym FFA ??? Ja was naprawde nierozumiem

I chrzanienie że FFA to co innego a klanówka to co innego to bzdura, bo i tu i tu masz ten sam karabin, tego samego kompa i tego samego aima

Pozwole sobie dodać pare rzeczy a mianowicie: masz TS, masz wsparcie od qmpli z którymi grasz, masz z nimi zgranie, wiesz jak sie zachować w takiej a nie innej sytuacji i bedziesz wiedział co wtedy sie stanie bo opracowywałeś to na trenach, nikt nie z teamu nie nawala ci w plecy gdy ty walczysz w duelu, nikt nie wpierdala ci sie pod lufe, masz wsparcie psychiczne, możesz liczyć na pomoc, masz odpowiednie warunki do gry i co najważniejsze przynajmniej dla mnie: MECZ GRA SIĘ ABY WYGRAĆ, A FFA GRA SIE ABY TRENOWAĆ, WYGRANA JEST NATOMIAST SPRAWĄ DRUGORZĘDNĄ

PS.

ktoś wpada i zabija samemu trzech kolesi od których 2 tygodnie temu na FFA dostawał w d*.*

Jaki z tego wniosek ? Albo panowie którzy kiedyś nas rozwalali grają teraz odbytnio, albo my zaczeliśmy grać za...ićie
TgcRap4
Koniec :> Nie chce mi się śledzić dalej tego wątku zakończę go tak:
O czity, fejki itp. Bez dowodów oskarżyć można każdego. Osoby które to robią hmm niech same pomyślą czy to jest w porządku. Nie dotyczy to tylko oskarżeń rzucanych bezpodstawnie do KmH ale do wszystkich. Jeżeli jednak chcą to robić to po pierwsze szczegóły po drugie robić to na priv a nie scenkę na boardzie. Wyjaśnić dużo może zjazd sceny ET, gdzie mam nadzieje rozegrane będą mecze w wynajętej kawiarence internetowej lub coś na kształt wink.gif. O ile się na nim nie pozabijamy to zabawa będzie przednia no i wyjaśni się który klan to cziterzy, który to fejki który jest czysty. Koniec.

Ps. Masz wątpy? Zagadaj do KmH na ircu nie rób szopki na boardzie :>.
Ps2. Rozumiem za poprzednie moje wypowiedzi mod skasował bo nic nie wnosiły do dyskusji ten chyba zostanie ohmy.gif ?
Swiety
QUOTE (rover @ 23:27, 1 12 2003)
a poczatek pytanie do moderatorow - mozna dac komus ignora na forum?

Za kare nie można, specjalnie wyłączyłem tą opcje i napuściłem Mada na ciebie z dziką rozkoszą biggrin.gif.

Typowy konflikt na forum

Z jednej strony Rover często ownujący swoimi inteligentnymi postami, a jednocześnie stary trash-talker, któremu usta czesto się nei zamykają biggrin.gif
Dopieprzający się o score-bota , którego może postawić sobie każdy i ch.uj reszczie do tego. Tylko kultura nakazuje wspólne omówienie sprawy score-bota.

Z drugiej strony Frytka w real-life bardzo pocieszny misio na necie zamienijący się w krwiożerczą bestie-admina żadną krwi klanów (zwłaszcza C4 bo mają podobnie jak krew czerwony tag). Ponadto człowiek z nie najjaśniejszą przeszłością ale przecież ludzi z czasem się zmieniają.

Ja sie wogóle zastanawiam po ch.uj Rover pisze ten topic. Nie zna Frytki ? Przecież zna go długo i graliśmy nawet razem w klanie. Na Hive była afera o tym jak Frytka rzekomo używał wallhacka. Częsciowo chodziło o udupienie Frytki (wiadomo że Frytka i C4 nie lubią się zbyt bardzo). I co ? i nie przeszkadza to Frytce zostać głównym supervisorem RTCW a później ET biggrin.gif

W XVIII wiecznej Francji król Ludwik XVI (czy XVII ch.uj go wie) mówił że Państwo to Ja !. Frytka mógłby powiedzieć że ClanBase to Ja ! biggrin.gif - pier.dolić regulamin.
W regulaminie nie ma obowiązku dostarczania dem nikomu. Jak Frytka chce obejrzeć dema to niech wejdzie na mecz albo pośle któregoś z innych adminów i nagra.
Frytka raczej zna rulesy (i w tym przypadku je łamie). Ale większosć innych adminów nawet nie znają rulesów, oceniają według własnego widzimisie i na ich tle Frytka nie wypada źle.
A co do regulaminu to Frytka jest też jego współtwórcą i chyba jak będzie chciał to będzie mógł zamieścić przepis że każdy musi mu wysłać dema, a że narazie takiego przepisu nie ma ....

Co do niechęci C4 do przesyłania demek (jakoby to miało zdradzić ich taktykę). C4 zawsze niechętnie pozwalało się ogladać - nawet wtedy kiedy ich ustawienia, taktyki były wszystkim znane. Na sieci jest mnóstwo dem, raczej nic nowego w taktach nie da się wymyśleć dlatego lęk przed udostępnianiem swoich dem jest irracjonalny.

Oczywiście kiedy pojawia się konflikt C4 vs ktoś (z reguły ten ktoś to Frytka) to kto pojawia się zgadnijcie ....
Smirnoff (aka Bubu lub Whatever) biggrin.gif . Założe się że gdybym napisał na samym końcu świata post dopieprzający się do C4 to pojawiłby się tam Whatever z wieloma postami przypominającym wypowiedzi fachowców od public realtions z których cięzko czasami coś zrozumieć, zbaczającymi z tematu, pełne jakiś niedomówień.

Oczywiście jak zawsze dowiadujemy się że Smirnoffa nikt nie kocha i wszyscy na niego najeżdzają.
Frytka takimi tekstami z reguły nie przejmuje się (bo jest bed-boj i szwarc-charakter i trudno popsuć sobie już i tak z...aną reputacje) Smirnoff się przejmuje (bo jest dobrym facetem) biggrin.gif
Smirnoffa broni Rover chociaż parę miesięcy wcześneij mówił o nim to samo co =||=nooby biggrin.gif

W całym tym burdelu najlepiej wygląda post Prospera (chyba jeden z lepszych postów na tym forum)
w którym bardzo OBIEKTYWNIE ocenia całą sytuację. No i Berti też.

Co mamy dalej - ktoś tam coś wspomina o KMH. Uderz w stół a nożyce się odezwą.
Wkracza do akcji Dyżurny Satyryk Kraju - Mad, topic schodzi na off-topic (zamiast Frytki jest KmH)
Kilku z...ów zaczyna jakieś trash talking, flame duel war na temat KMH vs reszta świata.
Wykasowałem częśc tych topiców o KMH pozostawiając te nieco większe bo ktoś może się wkurzyć ze pisał pół godziny a ja ma skasowałem biggrin.gif

Chcecie se pogadać jakie to KMH jest beee ???? To se założcie topic w Hyde Parku albo podsykutujcie w topic pinned "Saga głupich tematów by Runos"

Niby wszyscy mają częsciowo rację.
Nie k.urwa. Nikt nie ma racji. Ja mam tylko rację. Dlatego zamykam ten topic.

Frytka prosił Gatesa, Gates powiedział mi, że Frytka czuje się obrażany czy najeżdzany. Padły tu pod jego adresem obrażenia (pomijam już czy słuszne czy nie) ale padły dlatego topic jest zamknięty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.