IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Czy często widujecie się na FFA ?, off-topic :)
blacktyger
post 9:48, 9 12 2003
Post #1

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

i tak zapewne zostanie przeniesionydo Hyde-Parku ....

a pytanie brzmi czy wy forumowicze często spotykacie się na FFA ?
ja osobiście widziałem już pare osobistości a pierwszą z nich o ile dobrze pamietam był
Święty lub Dankan (albo razem na jednym servwie ? tongue.gif)
ale mimo wszystko takich jak Thoro, Prosper, Ghost czy innych sławnych ( biggrin.gif) widuje bardzo rzadko (o ile widziałem choć raz....) czy wy tylko żyjecie już klanówkami i trenigami nie gracie w ogóle na FFA ? smile.gif
Wiem jedno kogo bym nie spotkal z forum to zawsze daje mi w dupe.... chyba ze jesteśmy w jednym teamie tongue.gif

o ironio tych najbardziej aktywnych na forum, najmniej widać w grze (FFA oczywiście )

Za to jesli chodzi o klany które spotkałem a których CL lub jacyś członkowie są na forum to chyba KmH jest najczęstszym smile.gif ewnetualenie CichoCiemni i 4Fun a gdzie reszta? może to ja chodze po jakiś zwalonych serkach albo mam spostrzegawczośc równą zeru smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Swiety
post 10:18, 9 12 2003
Post #2

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

Poprostu niektórzy klanowicze nie mają czasu/siły/nie widzą sensu grać na FFA. Grają tylko clan-wars jak np Prosper.

Jest też grupa osób tzw "mocnych tylko w gębie" biggrin.gif. Udzielają się dużo na forum a praktycznie nic nie grają, ani FFA ani clan-wars.

+Quote Post
dNkN!
post 10:34, 9 12 2003
Post #3

Nr użytkownika: 200

no....

jeżeli chodzi o mnie i świętego to często można mnie (nas) spotkać na ffa, bardzo częśto właśnie razem. z tym, że my ostatnio gramy na ffa tylko w nocy ze względu na pingi, mniejsze lagi, inna wiare (ona naprawdę jest inna? hyh). to fakt, na forum jest full postaci mocnych w gębie, które na forum są mastahami a na serkach solidarnie padają w jednym rzędzie razem z warzywami - lol dla tych PAŃ. dalej, wcale się nie dziwie prosperowi, widzę po sobie jak różne mam podejście do klanówek i ffa. ostatnio pomimo tego, że lubię ffa (który gej się zaśmieje? cool.gif ) nie chce mi się przykładać do swojej gry tak jak na klanówkach. no chyba, że mam zajawkę albo gram przeciwko cziterowi.

+Quote Post
eXtreme
post 10:42, 9 12 2003
Post #4

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 81

QUOTE (WOLFszLAGIER @ 8:18, 9 12 2003)
...
Jest też grupa osób tzw "mocnych tylko w gębie" biggrin.gif. Udzielają się dużo na forum a praktycznie nic nie grają, ani FFA ani clan-wars.

Właśnie gram dużo na FFA i 95% ludzi z forum nie widziałem na żadnym serwie.
WOLFszLAGIER dość często jest na Tenbicie i kośi wszystkich równo.
Jest duża grupa graczy, których spotykam codziennie, a nie ma ich na tym forum.

Do zobaczenia eXtreme

+Quote Post
LOKI 65t
post 11:02, 9 12 2003
Post #5

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 330

Ja gram wylacznie nie DoD 1 i 2. Forumowiczow widze dosc rzadzko - Wolfszlagiera raptem raz , Dankana ze 2 razy. Czesto pojawiaja sie klanowicze - nieraz chlopaki z Poison , C4 , czesto Riddle , ostatnio takze SS , SoV , pare razy pojawial sie HanZz z IC. Trudno tez stwierdzic z kim sie gra bo czesto gesto uzywaja fakow.

edit : poprawilem blad w pisowni

+Quote Post
dNkN!
post 11:18, 9 12 2003
Post #6

ludzie, którzy są na tym forum największymi rzeźnikami w kwesti aktywności (w tym np ja, chociaż ostatnio jest dużo topiców z dupy i mało się udzialam bo nawet czytać mi się tego czitu niechce) są allienami. żyją w nocy, śpią w dzień, nie sypiają po 30 godzin, grają po 12 godzin (np taki swięty, siada do kompa koło 19, odchodzi koło 10 rano, a namocniejsze w tym jest to, że cały czas gra i gdzie się nie spojrzy tam on no.1 - hahaa). btw na tenbicie gra się najmniej - tenczit to koloseum dla cziterów, z kolei najwięcej gra się chyba na DoD'ach

+Quote Post
Thoro
post 12:29, 9 12 2003
Post #7

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

ale mimo wszystko takich jak Thoro, Prosper, Ghost czy innych sławnych ( ) widuje bardzo zatko (o ile widziałem choć raz....) czy wy tylko żyjecie już klanówkami i trenigami nie gracie w ogóle na FFA ?

No nie no blacktiger, teraz zes niezle pojechal smile.gif. Umiescic mnie kolo prospera i nazwac wazna osobistoscia, to lekka przesada tongue.gif ,aczkolwiek fajnie ze ktos mnie kojarzy tongue.gif. Pewnie jakbysmy sie spotkali na FFA to bys mnie kosil rowno, bo wcale nie jestem taki dobry. Odkad zalozylem klan, rzeczywiscie gram mniej na FFA :/, bo poprostu ciezko jest z czasem wyrobic, co nieznaczy ze wogole nie wchodze. Czesto jak ide na 12 na uczelnie i uda mi sie wstac powiedzmy o 10 wchodze sobie popykac na FFA. Nie dalej jak wczoraj o 9:00 zaobaczylem Swietego (cale szczescie, ze bylem z nim w jednym teamie, bo nie bym sobie nie pogral tongue.gif ) w ase, a ze wczescniej z nim nie gralem to od razu sie wbilem (bylo tam jeszcze pare osob z forum (buli, chyba dankan). W kazdym razie ja nie gram nocami, a wieczorami gram z klanem treningi, albo mecze.

+Quote Post
[=||=]HanZz
post 13:47, 9 12 2003
Post #8

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 333

QUOTE (LOKI 65t @ 9:02, 9 12 2003)
[...]pare razy pojawial sie Hannz z IC. [...]

To napewno nie bylem ja... ja bym nie zrobil bledu w swoim nicku... jakis fake chyba niepoprawnie wpisal moj imo... biggrin.gif

+Quote Post
LOKI 65t
post 14:25, 9 12 2003
Post #9

Leutnant
Ikona Grupy

Hanzz to byles ty , ze swoim graficznym tagiem w ciut dziewczecych barwach. A propo - pare razy pojawial sie takze Nemroth z waszej paczki.

+Quote Post
dNkN!
post 15:11, 9 12 2003
Post #10

dziewczęce barwy - hy hy hy... w sensie: rózowe trochę spedalone? [no offense]

+Quote Post
LOKI 65t
post 15:14, 9 12 2003
Post #11

Leutnant
Ikona Grupy

QUOTE (dankan @ 13:11, 9 12 2003)
dziewczęce barwy - hy hy hy... w sensie: rózowe trochę spedalone? [no offense]

Hehe zgadza sie.Mialem nadzieje ze ktos to ubierze w odpowiednie slowa.

+Quote Post
whatever
post 17:20, 9 12 2003
Post #12

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 682

"Real man wear pink!" smile.gif

Ja czesto widuje znajomych na ffa, vide Swiety. Czasem tylko ciezko sie w fake nickach polapac. BTW., podobno niedlugo pojawia sie nowi (starzy?) znajomi, czyli niezapomniane FF. Nie moge sie doczekac... :/

+Quote Post
nemroth
post 17:34, 9 12 2003
Post #13

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 448

nasze kolorki nie sa pedalskie tylko MĘSKIE a moj nick sie pisze z malej literki tongue.gif

+Quote Post
blinkkin
post 18:33, 9 12 2003
Post #14

Nr użytkownika: 547

raczej mnie nikt nie widzial smile.gif. zreszta i tak nic ciekawego nie prezentuje swoja gra. najczesciej gram w nocy (23.00-4.00), dlatego ciezko mnie dorwac na ffa. raczej gram na zagranicznych servach, najczesciej niemieckie, bo mam nizsze pingi niz na polskich ohmy.gif. ostatnio jestem troche zajety, gra w klanie, robienie stronki, praca semetralna etc. o ile na forum to mozna pisac jedna reka, a druga mazac w zeszytach to w et raczej sie tak nie da. swojego czasu siedzielem non stop na DoD, pozniej zaczelem grac w klanie. chcialem wrocic na ten server, ale ustawili max_pings i koniec poscigow za ufoludkami.

+Quote Post
Majcok(12)
post 18:37, 9 12 2003
Post #15

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 523

A kto mnie widzial? Bo ja widzialem SPORO ludzi z forum, nie chce mi sie wymieniac, ale wczoraj na smerze (feul, bylo wiecej fps[podzas walki 15] i lepiej sie strzelalo) widzialem hm...moze kilku z C4, ale oprocz nich z forum niogo nie bylo. No ale na oazie to huntowie zrobili sobie trena z nami (na oazie niezle po nas pojechali, ale podobalo mi sie jak z granata zabilem wszystkich po kolei), a z hunt3ra sa osoby na forum.

PS. Ja cie blinkkin widzialem raz moze 2 na jawnet.pl.

+Quote Post
ronin
post 18:42, 9 12 2003
Post #16

Hauptmann
Ikona Grupy

Skąd: z miasta (co nie widac? hmm przynajmniej nie czuc... ;))
Nr użytkownika: 96

ja tam w 99% gram na tenbicie a z forum spotkalem(z tego co pamietam, a mam slaba pamiec ph34r.gif ) : szlagier'a i chyba tyle...

btw.
Trudno tez stwierdzic z kim sie gra bo czesto gesto uzywaja fakow - he he fajnie to brzmi "fakow" biggrin.gif ja tam nie fakuje wink.gif

+Quote Post
Ghost
post 18:47, 9 12 2003
Post #17

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 539

QUOTE (blacktyger @ 7:48, 9 12 2003)
ale mimo wszystko takich jak Thoro, Prosper, Ghost czy innych sławnych ( biggrin.gif) widuje bardzo zatko (o ile widziałem choć raz....)

Na FFA to ja w zasadzie nie siedzę - znaleźć to mnie można zazwyczaj na serwerku z Campaign albo StopWatch. Zazwyczaj jak zdobywam poraz setny z rzędu Majora walcząc z noobami tongue.gif

Dziękuję za wymienienie mnie w trójce ludzi najsławniejszych (według ciebie) biggrin.gif

+Quote Post
Evingolis
post 18:53, 9 12 2003
Post #18

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 253

Co do "załogi z FuFu" wink.gif to przynajmniej od dwóch dni jest ich na serwerach pełno. Chodzą całymi stadami tongue.gif . Oby jak najszybciej pojawili sie jako klan, nie moge sie doczekać ich obecności na scenie et pl.

+Quote Post
Majcok(12)
post 18:53, 9 12 2003
Post #19

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 523

Hm........ja cie nie widzialem nigdy Ghost, ale jesli grasz tylko z poczatkujacymi czyli na zagranicznych serwach to coz, chyba cie nie spotkam. tongue.gif

FuFu? lol

+Quote Post
blinkkin
post 19:43, 9 12 2003
Post #20

Nr użytkownika: 547

QUOTE (Majcok(12) @ 17:53, 9 12 2003)
FuFu? lol

Evingolisowi chodzilo jak mi sie wydaje o sklad UFO. sami swietni ludzi i jesli wejda na scene et to moze sie ciekawie zrobic. chyba kazdy zna xionica i jego mortar, mysze ze strzykawka, polishpopitke i polishvodke. sorry, ze nie wymienie wszystkic, ale to 19 osob.

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi