IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
> CTF_RAMP by Zipp3r
Zipper
post 20:28, 4 01 2004
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 25

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Jakies sugestie pomysly ? dawac nieobraze sie biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
falubaz
post 20:35, 4 01 2004
Post #2

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

heh.moze zeby byla wieksza ta skocznia?? i zeby byly trybuny na ktruych sie mozna schowac.I zeby byla taka armata albo taki punkt na progu zeby mozna bylo skakac jak na notrhpole.I zeby bylo budynkow wiecej.Ale zeby mozna z progu se skoczyc to by bylo git :DDDDDDDD
Pomysl na skocznie na objectiv??Allies musza zniszczyc niemiecka skocznie(najazd) i budke sedziowska (dodaj ja tez jak mozesz).I to bylby koniec biggrin.gif
Powodzenia!!!

+Quote Post
ronin
post 20:36, 4 01 2004
Post #3

Hauptmann
Ikona Grupy

Skąd: z miasta (co nie widac? hmm przynajmniej nie czuc... ;))
Nr użytkownika: 96

ha ha ha biggrin.gif fajna mapa jak skonczysz daj linka(mozesz tez mi wyslac wczesniej na beta test, mail na priv)

+Quote Post
Zipper
post 20:39, 4 01 2004
Post #4

Leutnant
Ikona Grupy

sorka ale zapomnialem dodac ze na skocznie mozna wejsc i zniej skoczyc skacze sie w okolicy tych choinek biggrin.gif ( kolo tej bezowej lini) i caly najazd to lod i osiaga sie fajne predkosci.... gorzej z ladaowaniem tu raczej niema telemarkow i ladowan na 2 nogi bo jest plusk biggrin.gif i zostaje sam kask....

+Quote Post
Thoro
post 20:43, 4 01 2004
Post #5

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

A jaka to skocznia?? 90 czy 120?? I jaka jest odleglosc sedziowska smile.gif?? Ile projektant przewidzial, ze mozna ustac?? A jak chcecie poskakac to mozna na specie smile.gif.

+Quote Post
Valkir
post 21:00, 4 01 2004
Post #6

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 652

Mapka całkiem fajna...ja też poproszę o betę,jeśli mozna biggrin.gif Ciekawy pomysł, zobaczymy jak wykonanie. Trzymam kciuki wink.gif

+Quote Post
Maczo
post 21:12, 4 01 2004
Post #7

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 795

Sugerowałbym zmianę kolorystyki, bo jest tak jakoś smętnie. I jestem za tym co powiedział wcześniej falubaz. Ogólnie fajny pomysł.

+Quote Post
evil_lord
post 21:26, 4 01 2004
Post #8

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 952

Gratuluję pomysłu na mapę !! laugh.gif Naprawdę fajnuśka. W miare możliwośći proszę o podanie linku do bety.Co do obj ja bym proponował turniej skoków np. za ileś tam metrów tyle XP......seria kwalifikacyjna, turniej........eeee poniosło mnie trochę- chyba zbyt dużo Małysza sie naoglądałem. dry.gif ........swoją drogą to coś cieniuje. Do rzeczy: mapa jest super, miło mi będzie w nią pograć w letnie upały, gratuluję pomysłu. To na tyle.

+Quote Post
Zipper
post 21:58, 4 01 2004
Post #9

Leutnant
Ikona Grupy

hmm poniewaz jak wyzej jest SMETNIE to oglaszam co nastepuje ohmy.gif kazdy klan ktory chce miec "reklame" niech podesle mi logo,baner w jpg lub tga na [email protected] chodzi o oto by rozmiescic je na najezdzie i na siatce otaczajaca skocznie bedzie to taka reklama zreszta kazdy chyba oglada skoki i wie tylko zamiast piw loga klanow

Edit 1
Maczo z XP sie nie da ale z wyciagiem to mam w planach tylko szukam modelu kolejki i bedzie tak jak w rtcw na mapie tram

+Quote Post
Maczo
post 22:01, 4 01 2004
Post #10

Hauptmann
Ikona Grupy

Ostatnio Małysz traci formę! sad.gif Dziś w konkursie 25!!!!!! Ja jednak wierzę, że się poprawi.

Wracając do tematu: z XP się chyba nie da (tak mi się wydaje), nie mówiąc już o reszcie. smile.gif
Trzeba by było też coś zrobić, by po skoku nie umierać, bo co to za frajda? Może jeszcze mały wyciąg na górę? smile.gif

Po aktualizacji:

Tego posta wyżej jeszcze nie było jak pisałem.

Dobry pomysł! Liczę tylko na odzew klanów.

+Quote Post
ronin
post 22:56, 4 01 2004
Post #11

Hauptmann
Ikona Grupy

Skąd: z miasta (co nie widac? hmm przynajmniej nie czuc... ;))
Nr użytkownika: 96

hmm troche wkurzajace byloby zabijanie sie po kazdym skoku, proponuje bo zawodnik wpadal do... wody

+Quote Post
lol
post 22:59, 4 01 2004
Post #12

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 980

Hmmm Dowiedziałem sie ze zipper miał wczesniej ksywe arnold i bym w moim clanie i gdy gralismy z SL wy!@#ało go za .............AIMBOTA cały clan takiej narobił sobie siary przez niego ze szok mad.gif A teraz gra w 18net.

+Quote Post
Outs!d3r
post 23:12, 4 01 2004
Post #13

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 774

No z!pp3r gratuluje pomysłu, naprawdę jest super. Co do tego aimbota to nie wiem czy to prawda czy fałsz ale jak grałem z tobą to nie wyglądało zebys mial aimbota, chociaz kilka hsow mi wsadziles :-]. No tak, ja proponuję Ci, żeby po upadku ze skoczni zrobić albo wodę, albo coś a'la taka powierzchnia jak sie na northpole wybijasz z armaty i nic ci sie nie dzieje !:D. Jednakże nie widziałem screenow, proszę o przesłanie mi ich na maila. Oto on : albo nie, dam ci na prv ;D. Bannera też ci niedługo dam. Jestem z [WILD_A].

+Quote Post
Zipper
post 23:26, 4 01 2004
Post #14

Leutnant
Ikona Grupy

hmm LOL niewiem czy z choinki sie urwales czy z armaty cie wystzrelono biggrin.gif ale
po 1 niemialem ksywy arnold bo glupszej nieda sie wymyslic
po 2 aimbota nigdy niemialem na dysku
po 3 wogole cie nieznam
po 4 a wogole co to sl i 18net bo niewiem

----- edytowany przez moderatora -----
w ogóle
nie wiem
nie znam
nie da
nie miałem

+Quote Post
Maczo
post 23:27, 4 01 2004
Post #15

Hauptmann
Ikona Grupy

QUOTE (lol @ 21:59, 4 01 2004)
Hmmm Dowiedziałem sie ze zipper miał wczesniej ksywe arnold i bym w moim clanie i gdy gralismy z SL wy!@#ało go za .............AIMBOTA cały clan takiej narobił sobie siary przez niego ze szok mad.gif  A teraz gra w 18net.

To nie ma żadnego związku z tworzoną mapą.

Sam budynek skoczni mógłby być powiększony. Dodane okna, pomieszczenia, podwyższenie go (tak na ileś metrów), puszczenie w środku schodów (na tych schodach mogłaby być niezła bitwa, jeśli były by tak zrobione, by nic nie było widać na górze. Jakby się dało, to do tej klatki schodowej dodać jeszcze migające oświetlenie - walka wyglądała by jak w Aliens vs. Predator 2.

Po aktualizacji:

4. SL i 18net to klany.

Do lola - najpierw upewnij się do końca o kogo chodzi, a dopiero potem wal oskarżenia.

+Quote Post
Zipper
post 23:34, 4 01 2004
Post #16

Leutnant
Ikona Grupy

maczo chodzi ci o podwyzszeni eksoczni czy sufitu tej chatki okna dodam jak najbarzdiej do zniszczenia moze jakis punkt obserwacyjny ....niewiem narazie chce wypuscic bete moze w tym tygodniu ( od jutra
sie wie)

----- edytowany przez moderatora -----
nie wiem

+Quote Post
Maczo
post 23:54, 4 01 2004
Post #17

Hauptmann
Ikona Grupy

Podwyższenie i skoczni i chatki. W tym budynku można by puścić schody... Tak jak wyżej.

Jak chcesz to mogę ci puścić na e-maila plik jpg, jak to sobie wyobrażam.

+Quote Post
Swiety
post 0:09, 5 01 2004
Post #18

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Tyle zachwytów nad tą mapą - Tylko ja się zastanawiam ?
Czy ktoś będzie grał na takiej mapie na FFA ? czy będą grane na niej klanówki ?
Bo na takiej mapie nie da się grać. Można conajwyżej wejść i powiedzieć - O zaje.biście skocznia narciarska i wyjść z serwera bo do niczego innego się nie nadaje.
No offence Zipper ale pod tym względem tego typu mapy to absolutne dno.

W różnych grach już nie raz powstawały takie jajcarskie mapy, które z grywalnością miały zero wspólnego.
Na początku zawsze pojawiały się głosy - Za!@#ista mapa o jak fajnie i ogólnie warzywa podniecały się taką mapą. Tylko żę po miesiącu już nikt o takiej mapie nie pamiętał.

Kolejna sprawa
Jesli chodzi o sprawy nowych map to od tego jest serwis www a nie forum.
News i komentarze pod nim na serwisie www to jest najlepsze miejsce na takie rzeczy a forum to raczej służy do dyskusji na temat spraw o którcyh nie da się pisać w krótkich newsach.

+Quote Post
Thoro
post 0:22, 5 01 2004
Post #19

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

QUOTE (Zipper @ 22:26, 4 01 2004)
hmm LOL niewiem czy z choinki sie urwales czy z armaty cie wystzrelono biggrin.gif ale
po 1 niemialem ksywy arnold bo glupszej nieda sie wymyslic
po 2 aimbota nigdy niemialem na dysku
po 3 wogole cie nieznam
po 4 a wogole co to sl i 18net bo niewiem

Zipper lol mowi o tym zipperze, o ktorym kiedys zalozyles topic (ze uzywa twojego nicka smile.gif )?? Do you remember?? smile.gif

+Quote Post
eInHeRjER_pL
post 14:35, 5 01 2004
Post #20

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 707

No mapka dosc oryginalna. Za pomysl big brava ale ciekawe jak bedzie z wykonaniem. Mam nadzieje ze nie bedzie sie wykrzaczasz i zbytnio ciachac bo bym chetnie kilka razy zagral, moze bym byl nawet tak dobry jak jogurt pettersen smile.gif. A mooglbys wstawic tam kilka par nart do wypozyczenia. Aha jeszcze jedno jesli ta mapka ujzy swiatlo dzienne w grze ffa to moge sie zalozyc jak bedzie wygladala taka gra. 10 osoob sie bawi na skczni i proobooje sie nawzajem przeskozyc a gosciu z pf - em bedzie do nich strzelal a kilam metroow dalej bedzie stala reszta graczy i beda smiali z tej groopki ludzi nienormalnych

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi