![]() ![]() |
8:51, 29 01 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Zbanowany Postów: 48 Dołączył: 31-07-2003 Skąd: Poland, Lublin Nr użytkownika: 47 |
|
|
|
|
19:42, 4 03 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 129 Dołączył: 17-10-2003 Skąd: Bochnia Nr użytkownika: 513 |
tam nie ma miejsca dla rudych krasnolodkow
|
|
|
|
21:19, 6 03 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 18 Dołączył: 7-02-2004 Skąd: Wa-wa Nr użytkownika: 1233 |
KU**A MAĆ! JA ODNAJDE TEGO SKUR****NA KTÓRY TO PISAŁ I ZABIJĘ! JAK ON ŚMIE?! KRAJ KTÓRY POWSAŁ GDY AMERYKA BYŁA W OKRESIE GINIĘCIA MAMUTÓW ON NAZYWA KU*WA KRAJEM BAGIENNYCH ŻYDÓW KATOLICKICH! Osobiście spotkałem się ze stwierdzeniem amerykanina że Polka powstała po 1wszej wojnie światowej.
|
|
|
|
4:47, 7 03 2004
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
Ale nigdzie nie napisza ze sa nowe zdjecia nowe opisy wszystko zauktalizowane przepraszaja za to itp... Wazniejszy skandal a i tak sin jet wiekszem scierwem.,....
|
|
|
|
9:45, 7 03 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 129 Dołączył: 18-09-2003 Skąd: ŁÓDŹ Nr użytkownika: 233 |
NO ja wiedzialem ze amerykanie sa zacofanii no ale nie do taikiego stopnia. Ale nie tylko oni robia z Polski debilow i wsioków. W encyklopedi BRITANICA w opisie enigmy pisze ze to anglicy ja rozszyfrowali a o Polakach ani słowa a przecież to własnie my przyczynilismy sie w najwiekszym stopniu do złamanie kodów enigmy.
Tak sie zastanawiam jak o nas takie bzdury y apisali chociaz jestesmy panstwem rozwijajacym sie i stoimy na wyzszym poziomie niz np Ukraina czy Białoruś to ciekawe co onich napsali mozeze mieszkaja w szalasach a jedzenie to zdobywaja poprzez lapanie ryb w rece lub rzucanie dzidami w jelenie. |
|
|
|
14:59, 8 03 2004
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Ja mam takie odczucie że jak ktoś pisze o Polsce to pisze o samych wadach i problemach.
Piszą o krajach zachodnich - wymieniają same zalety. Niemcy - komentarze na temat tzw polnische verschaf (polska gospodarka), programy w niemieckiej telewizji z antypolskimi dowpipami, opinia o Polakach jako największych złodziejach chociaż np Włosi są jeszcze większymi. Ameryka - dowpipy o Polakach typu co to jest stoi w kolejce i ma 200 iq - 200 Polaków. Nasze władze bardzo kochają Ameryke ale jakoś ta Ameryka nas bardzo nie kocha (np traktowanie Polaków na lotniskach) Anglicy - traktują z wyższością wszystkich i trudno mieć pretensje do nich o czasami nieprzychylny stosunek do Polaków Czesi, Rosjanie - raczej się nie lubimy (sprawy historyczne), chociaż łączą nas wspólne słowiańskie korzenie. Często "ruskich" uważamy za niecywilizowaną dzicz mieszkającą w szałasach, chociaż w takiej Moskwie ilość jeżdzących Ferrari, Bentelyów i Rolls Royce jest jedną z największych na świecie Na programi Discovery z cyklu travel - pokazywane różne kraje - co pokazują przede wszystkim w Polsce - jakąś chłopską rozklekotaną furmankę na poboczu. Przykłady można mnożyć. Przykłady z samego Wolfa - kiedyś jeszcze grając w RTCW w fUzz graliśmy z plan-B gdzie zostaliśmy bezpodstawnie wyzwani od złodziei samochodów (po meczu w open cup). Na sweRTCW był artykuł z jakimś polakiem w roli głównej który bluzgał i wyzywał od cziterów innych. A to właśnie z reguły takie bluzgi najczęściej lecą ze strony graczy zachodnich i pod tym względem u nas nie jest źle. Nie bez winy są sami Polacy i ich mentalność że wszystko co polskie to jest złe, chociaż gdzie indziej dużo lepiej nie jest. A sin niestety swoją "działalnością" pogarsza i tak nienajlepszy obraz Polski i Polaków |
|
|
|
15:34, 8 03 2004
|
|||
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 18 Dołączył: 7-02-2004 Skąd: Wa-wa Nr użytkownika: 1233 |
Nie dziwota. W takiej "kupie" ludzi zawsze znajdą sie wybitni |
||
|
|
|||
16:12, 8 03 2004
|
|||
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 125 Dołączył: 23-01-2004 Skąd: Skądinąd Nr użytkownika: 1138 |
A nieprawda bo kiedyś pokazywali w Dicemanie (na Dsc. Travel) pokazywali GDAŃSK -Do u speak english ? -co ??? Odczep się panie ! |
||
|
|
|||
17:20, 9 03 2004
|
|||
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
przypomnial mi sie kabaret tey i skecz 'na granicy'. laskowik odbiera telefon i slychac glos jakiejs niemki na to on: - ich spreche deutsch nich. ona dalej mowi i znowu potwarza: - ich spre..... a w dupie to mam. i odklada sluchawke. jesli chodzi o discovery to widzialem program i pokazali calkiem ladnie krakow. szczegolnie zachwcali sie barami mlecznymi, gdzie za 4 dolary ostro sie objedli. co do niemcow to chyba kazdy zna przyslowie: heute geschtolen, morgen in polen - dzis ukradzione, jutro w polsce. co do rosjan to raczej ciezko spotkac obywatela federasji rosyjskiej w polsce.. na ryneczkach, bazarach staja tylko i wylacznie ukraincy, badz bialorusini. wystarczy spojrzec w statystyki urzedow celnych. |
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |