IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
> Co byście chcieli w ewentualnym patchu 1.03?
Elliot
post 7:57, 22 02 2005
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 516

Napiszcie co byście chcieli aby było zmienione w ET gdyby wyszedł patch 1.03.

Ja mam takie dwie propozycje:

1.Powinny zostać zmodyfikowane mapy pod wzdlędem narodowości tzn. na Rail Gun zamiast Amerykanów byliby Rosjanie,a na mapach afrykańskich Brytyjczycy.Bo to trochę głupie że Amerykanie wygrywają w Rail Gun który jest na Krymie czyli wtedy ZSRR,tam jak wszyscy wiemy Amerykanie nie doszli.Rezultatem nowe mundury i !!!Bronie!!!.

2.Drugi pomysł już związany z samą rozrywką.Field Op mógłby mieć w ekwipunku BOOBY TRAPY.Jak ktoś grał w Wormsy to wie o co chodzi.A ci co nie grali (hmm,są tacy?) to wyjaśniam.Field Op rzucałby fałszywe paczki z amunicją i/lub apteczki.I jak zdesperowany wróg z 1HP już myśli że zbierze apteczke BUUUUM!!!

I to tyle walcie swoje pomysły.
Pozdro all
Go to the top of the page

+Quote Post
RazoR
post 21:23, 22 02 2005
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3303

Niech poprawią te z!@#... hitboxy!!! Przez nie do chodzi do irytujących sytuacji np.
strzelam w gościa a on nic nie obrywa dry.gif
Nie wiem czy to można zrobić w patchu, ale można też wprowadzić lepsze zabiezpiecznia anty-czitowe.
Przydałoby sie też większe mozliwosci w pisaniu skryptów(oczywiście bez przesady).

+Quote Post
Swiety
post 21:36, 22 02 2005
Post #3

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

LOL. Ciekawe kto miałby tego patcha zrobić ?? biggrin.gif

Szybciej doczekamy się ET2/RTCW2 niż patcha 1.03 tak więc lepsze pytanie byłoby: Co chcielibyście zobaczyć w Et2/RTCW2 biggrin.gif.

Albo dobre byłoby pytanie: Co chcielibyśmy zobaczyć w najnowszym etpro. Bo chyba szybciej bani zrobi kolejne 10 wersji etpro niż ktoś zrobi patch 1.03.

+Quote Post
gatess
post 0:58, 23 02 2005
Post #4

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Administratorzy
Nr użytkownika: 2

btw. Swiety, domenka rtcw2.pl jest nasza jakby co :> (tzn. serwisu) :>

+Quote Post
tranx-san
post 6:14, 23 02 2005
Post #5

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

XDDDD booby trapy ? XDDDD

poniewaz patcha nie bedzie na 99%, mozemy sie zastanowic nad tym (tak jak pisal swiety) co mogli by poprawic w nowym etpro

- hitboxy - te sa troszke z!@#ane, nadal ciezko trafic w glowe pronerow :<
- mozna by sie zastanowic na dwy!@#aniem min - i tak jest ich tylko 5, a rola enga na wiekszosci map konczy sie na byciu riflarzem
- mozna by pomyslec nad wy!@#aniem artow i na nowym cfg eu zmienic, aby pucha lojta zabierala mu 3/4 paska (zaraz beda commensty nie robic z et rtcw :<)
- zwiekszyc splash dam pfa
- naprawic snajpe + zmiejszyc jej szybkosc strzlania - wogole pomyslec nad zwiekszeniem roli coverta - evil backstabbera :<

wiecej grzechow nie pamietam :<

+Quote Post
Majeran
post 8:01, 23 02 2005
Post #6

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2916

CYTAT
- zwiekszyc splash dam pfa

Ibedzie jeszcze wiecej panzer lam...

+Quote Post
blacktyger
post 8:04, 23 02 2005
Post #7

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

Skin baniego zamiast Alinatów xDDD

+Quote Post
Zico
post 20:50, 23 02 2005
Post #8

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1936

CYTAT (Majeran @ 7:01, 23 02 2005)
Ibedzie jeszcze wiecej panzer lam...

a ja to skomentuje tylko jedny słowem OMG....

a co do tematu to z tym ze patch nie wyjdzie macie oczywiscie racje bo po co naprawiać gre na której się nei zarabia nie?smile.gif

a do nowego etpro to zdecydowanie jeszcze hitboxy trzeba dopracować..
a reszte mozna zostawić inwencji twórczej Baniego bo on napewno coś jeszcze znajdzie do poprawki:]

+Quote Post
conish
post 6:11, 24 02 2005
Post #9

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 79

CYTAT (tranx-san @ 4:14, 23 02 2005)
- naprawic snajpe + zmiejszyc jej szybkosc strzlania - wogole pomyslec nad zwiekszeniem roli coverta - evil backstabbera :<

Reactor smile.gif

Hitboxy. Nic wiecej... Juz znosze wszystko... Tylko te hb...

+Quote Post
tranx-san
post 7:43, 25 02 2005
Post #10

Major
Ikona Grupy

CYTAT (blacktyger @ 6:04, 23 02 2005)
Skin baniego zamiast Alinatów xDDD

dobre black XDDDD

a co do reactora... nie bede pisal ze ta mapa ssie, bo to kazdy wie, fajna jest na ffa, gdzie i tak nikt nie gra teamowo.. grajac axis i broniac obj, mamy 4ry wejscia, po dwa z kazdej strony, wiec o dobrej taktyce na obrone zapomnijmy, za duzo rzeczy do obstawienia za malo ludzi :/

Chodzilo mi o zwiekszenie roli coverta na innych mapach, reactor jest wyjatkiem od reguly, nie gramy na covertow... na fuelu wysadza sie tylko depot fence'a, a na innych mapach nikt nie bawi sie w wysadzanie commanda druzynie przeciwnej smile.gif

Naprawienie snajpy, albo przywrocenie tej z rtcw daloby mozliwosc gry na coverta - dobrego snipera na wielu mapach (radar, fuel, battery)
Mogli by jeszcze naprawic ten zjhebany bug rifli, czasami sie nie da nalozyc granatow, a czasami nie mozna strzelac wogole z k43/garanda :/

+Quote Post
Go��_keNOOBie|PL
post 3:32, 27 02 2005
Post #11

Goście

CYTAT (tranx-san)
Mogli by jeszcze naprawic ten zjhebany bug rifli, czasami sie nie da nalozyc granatow, a czasami nie mozna strzelac wogole z k43/garanda :/

Tranx-san .. w wiekszoci to chyba nie bug.. tylko ograniczenie rifli granatow na team... sam sie jeszcze lapie czasem na to , ze nie dziala granat na rifla biggrin.gif

+Quote Post
tranx-san
post 8:05, 27 02 2005
Post #12

Major
Ikona Grupy

CYTAT (keNOOBie|PL @ 1:32, 27 02 2005)
CYTAT (tranx-san)

Tranx-san .. w wiekszoci to chyba nie bug.. tylko ograniczenie rifli granatow na team... sam sie jeszcze lapie czasem na to , ze nie dziala granat na rifla biggrin.gif

ohmy.gif

sry kenoobie, masz mnie za nuba ? :<

pisze o bugu rifli, a nie o ograniczeniach :C
czytaj ze zrozumieniem

chodzilo mi o taki bug, ktory czasami wystepuje podczas gry (gram glownie cw), mianowicie (1 rifla na team afkorz nikt wiecej rifli nie ma), giniesz z nalozonym granatem, to przy nastepnym respie nie mozesz zalozyc granatu, albo co lepsze mi sie przydazylo kilka razy, wystrzeliwujesz granat z rifli po czym nie mozesz strzelac z garanda/k43, wtedy niby oddajesz strzaly, rifla wali jak smg ale pociski nie lecom :<

czasami bywa tak ze wystarczy strzelic raz z k43/garanda i juz pozniej mozna walic z nejdow, ale czasami niestety dopiero "normalna" rifla wraca w nastepnym respie

w klanie glownie ja operaczuje riflom, wiec wiem o czym mowie :<

+Quote Post
conish
post 10:15, 27 02 2005
Post #13

Oberst
Ikona Grupy

Czesto bywa rowniez tak, ze strzelasz z granatu i od razu dajesz kill. Nie da sie wtedy zalozyc.
Jesli zaraz po strzale zmienisz na pistolet, lub cos innego, wyskakuje Ci stan naboi 0/3 i nie da sie strzelac, trzeba dac znow altweapon zeby zmienilo na normalne pestki.

A co do ffa. Ten kto ma wiecej xp z enga ma szyszkorzuta. Nie mam bladego pojecia jak to sie ma do nowego cfg, przypuszczam, ze tak samo.

+Quote Post
Bobin
post 11:16, 27 02 2005
Post #14

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 496

Oprocz tego co napisal tranx-san o rifle, to nalezy dodac ze czasem zacina sie ot tak po prostu... (przynajmniej mi).

+Quote Post
DeVastator
post 18:02, 27 02 2005
Post #15

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1082

Nowy asortyment ? LOL a co to COD ? na railu ruscy z Pepeszą (60 kulek do rozdania blink.gif z tym że pamiętajmy że PPSH przegrzewała się w zastaraszającym tempie, ale przecież et nie jest ralistyczna wic jaden kumaty alliant skosiłby 2-3 sawny na iednym magazynku xDD), broń odpada.

BOOBY TRAPY <- LOL biggrin.gif

-Hit boxy!
-bug związany z riflą
-kilka bugów z łączeniem na serv
-co do min, zostawic !! aż tak się min boicie LOL

S!

+Quote Post
c0m4r
post 20:09, 28 02 2005
Post #16

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2922

Dżizus, Wy tu o Peczu Jeden Trzy, a mnie cholera bierze, bo sie doczekać nie moge kiedy i czy wogóle będzie wspomniany ET2/RTCW2 (przy czym fajnie by było gdyby to był ET2, ale ciiii nie zapszajmy smile.gif)...

No cóż odbiegłem od tematu, troszeczkę, hhih :] Co nie znaczy, że tak to zostawie :> W patchu 1.3 no jasne hitboxy na pierwszy ogień, poza tym kilka pomniejszych błędów graficznych, przydałyby się jakieś zaminy w mapkach...

pozdro :]

+Quote Post
blacktyger
post 9:04, 1 03 2005
Post #17

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

hitbox, hitbox, hitbox, hitbox, hitbox, hitbox, hitbox, hitbox, hitbox, hitbox, hitbox, ...

nauczcie się w głowe celować imo ...

+Quote Post
ymma
post 18:15, 1 03 2005
Post #18

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2258

A ja to bym chciała żeby w tym patchu tak zrobili, żebym zawsze była najlepsza, żeby mnie wszyscy podziwiali i wielbili, i żeby mi jeszcze płacili za granie. Powinni też dodać skina z moją podobizną i jakieś fajne latexowe wdzianka, najlepiej żeby przed grą można było se wybrać jakie laugh.gif Hihihi wtedy zdecydowanie wzrosła by rola covera - tyle że powinno się dawać zdejmować nie tylko portki wink.gif

+Quote Post
Dragonik
post 14:13, 10 07 2005
Post #19

Schutze

Nr użytkownika: 4577

hitboxy ... , unkown reason ...,

Ale niech się panowie nie śpieszą z RCTW niech wszystko cacy dopracują biggrin.gif ph34r.gif

+Quote Post
conish
post 17:27, 10 07 2005
Post #20

Oberst
Ikona Grupy

Dobrze odgrzebac topic 4miesieczny, mowiacy o tym co bysmy chciali w nowym patchu jakos 2 miechy po jego wydaniu...

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi