IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V   1 2 >  
Closed TopicStart new topic
> ET - Czity do pobrania!, http://beda.bany.pl
clavish
post 21:41, 27 10 2003
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 418

Rozmawialem z wieloma osobami z gornej jak i z dolej polki sceny et i niestety to co sie dzieje na scenie "zmusza" mnie do podania linkow do czitow:

Link :///// - nadawca zaplacil banem mad.gif

Proste prawda ? Niech kazdy ma swiadomosc jak to wyglada i jak to rozpoznawac - teraz bedzie wszystko jasne i nikt nikogo nie bedzie bez podstaw osadzac.
Wazna uwaga dla tych ktorzy maja zamiar grac z tym czyms na powaznie - gra z czitami szybko traci sens, w taki sposob zamazuje sie wlasny skill w przypadku aimbota i reakcji np. na dzwieki w przypadku wallhacka no i na sam koniec tak czy siak ktos cie zlapie... Druga sprawa - et jest dosyc wolna gra i naturalnym skillem mozna rozwalic goscia z aimbotem, wtedy jest jeszcze wieksza satysfakcja. Proponuje sie zapoznac z tym i pozniej wywalic.

Teraz bedzie _swiety_ spokoj... hmm albo i nie ... smile.gif

Aha - et to tylko gra ... wink.gif

Clavish
Go to the top of the page

+Quote Post
dNkN!
post 21:50, 27 10 2003
Post #2

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 200

spoko...teraz info do tych, którzy chcieliby potestować albo poużywać - róbcie to na swoim podwórku bo na publicznych polskich serwerach posypią sie dożywotnie bany dla śmieci

+Quote Post
LOKI 65t
post 21:54, 27 10 2003
Post #3

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 330

QUOTE (dankan @ 19:50, 27 10 2003)
spoko...teraz info do tych, którzy chcieliby potestować albo poużywać - róbcie to na swoim podwórku bo na publicznych polskich serwerach posypią sie dożywotnie bany dla śmieci

Messege recieved and noted.

A tak szczerze to jestem zszokowany ze tego jest tyle w roznych masciach i kolorach. Fajnie byloby dorwac autorow i wytlumaczyc im powaznie jak wazna jest dla wielu uczciwa gra. dry.gif

+Quote Post
BadIDea
post 21:57, 27 10 2003
Post #4

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 339

bez sensu :/ teraz KAZDY TREP o IQ 85 bedzie sciagal to gowno.
O ile uda mu sie odpalic:)

Mysle ze czesc potencjalnych cziterow byla zbyt glupia lub(i) leniwa by samodzielnie odszukac www UC
Teraz wszystko na tacy.

Wywalcie linka :/

+Quote Post
clavish
post 21:59, 27 10 2003
Post #5

Gefreiter
Ikona Grupy

No i co sciagnie i ... ? dlaczego tylko pewna czesc osob ma miec dostep do tego ? Niech kazdy sie dowie co to i jak to wyglada - po to ten post. Zreszta gosciowi z IQ 85 czy slabym skillem wiele hack nie pomoze...

Clavish

+Quote Post
hxs
post 22:00, 27 10 2003
Post #6

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 406

http://www.enemyterritory.pl/index.php?opt...article&sid=252 rozmowa z kolesiem ktory tworzy tego rodzaju "pomoce". Warto przeczytac...

+Quote Post
LOKI 65t
post 22:03, 27 10 2003
Post #7

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 330

QUOTE (BadIDea @ 19:57, 27 10 2003)

Mysle ze czesc potencjalnych cziterow byla zbyt glupia lub(i) leniwa by samodzielnie odszukac www UC
Teraz wszystko na tacy.

Doprawdy to juz bez znaczenia. Jesli mowimy o IQ 85 to koles nawet nie jest guestem na tym forum.

+Quote Post
dNkN!
post 22:19, 27 10 2003
Post #8

QUOTE (BadIDea @ 19:57, 27 10 2003)

Teraz wszystko na tacy.

masz racje BadIDea, właśnie tak będzie, i niech ściągają. po co nam towarzystwo do gry o tak nikczemnym ilorazie? jakkolwiek skutecznie (albo i nieskutecznie) będziemy starali się zapobiegać w kontekście ET to zawsze będzie symboliczna walka z wiatrakami. może widziecie to inaczej ale ja wam mówię: idą zmiany i wiem jedno - dla nas to będą zmiany na lepsze bo zamkniemy się w pewnym gronie, oni też zamkną śię w swoim, z tymże....nas będzie motywowała czysta walka, rosnący skill, podnoszący się poziom...a śmieciom, których błędnie nazywamy cziterami odechce się grać pośród swoich. poza tym oni sami z siebie przemijają ze względu na słomiany zapał i podejście pozbawione ambicji. a tych cwaniaków z neostrady będziemy ...ali przeróżnym syfem ze stron o hacku (jest naprawdę skuteczny) zaraz po tym jak tylko wykryjemy u postaci czit i namierzymy ip. także ponowie, których szanuje - dajcie już spokój z tematem na forze bo i tak będzie dobrze. panowie, których mam za gówno sciągajcie czity bo czekam na was

+Quote Post
clavish
post 22:32, 27 10 2003
Post #9

Gefreiter
Ikona Grupy

Jak napisalem to jest tylko GRA, takie sa minusy tej gry, ba kazdej gry mp - tylko ze w et to juz przesada, paranoja - trzeba cos z tym zrobic a to terapia wstrzasowa. Jezeli stanie sie tak ze kazda lamka nagle zacznie biegac na ffa z aimbotem to uczciwym i dobrym graczom wreszcie cos ffa da smile.gif itd.

Ale sa minusy podania tego linka - tego nie zaprzeczam...

Clavish

+Quote Post
SCORPiON
post 22:45, 27 10 2003
Post #10

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 69

Teraz bedzie _swiety_ spokoj... hmm albo i nie ...

po co ten temat?? Słuzy on tylko do wiekszego rozpowszechnieneia cheatow!!!

+Quote Post
EmbeZZlemEnt
post 23:29, 27 10 2003
Post #11

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 528

Nie no bez sensu nastepny uposledzonu intelektualnie kolo, ktory mysli ze czity=skill. Nie wiem, ale dla mnie koles ktory gra na czitach to jakis kompletny matol, ktory nie tylko nie potrafi grac, ale takze nie rozumie idei wspolzawodnictwa. Boze czemu takich kretynow teraz produkuja.
Wstyd mi za was, mozna czesc z was smialo nazwac n00bami i lamerami, chodz to i tak moze obrazac o niebo madrzejszych od was!

Jak spotkam alme z czitami to wp... :]

+Quote Post
TheAbyss
post 1:09, 28 10 2003
Post #12

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 343

Gratuluję clavishowi posta.
Gratuluję moderatorom tego forum zdrowego rozsądku i w ogóle pilnowanie porządku tam gdzie trzeba.
Mam na podsumowanie tylko jedno słowo:
Ż E N A D A

Innymi słowy, GW.

+Quote Post
gatess
post 2:06, 28 10 2003
Post #13

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Administratorzy
Nr użytkownika: 2

Juz wywalilem linka. Autor ma bana na IP oraz na nicka, to ostrzezenie dla nastepnych smialkow chcacych szukac sensacji wokol swojej osoby. A co do moderatorów prosze o pilniejsza uwagę :/ mad.gif blink.gif mad.gif

ps.

dla zainteresowanych 1 etat w panelu moderatora na ET forum. Wymagany staż na scenie tongue.gif

+Quote Post
Hannibal
post 3:37, 28 10 2003
Post #14

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 575

I to mi sie podoba rolleyes.gif
Raz a zdecydowanie cool.gif
Wszelkie przejawy proklamowania cheaterstwa powinny byc niszczone w zalazku bo nigdy nie wiadomo co z tego wyrosnie a wtedy nasza wspaniala zabawa moglaby byc zepsuta.

+Quote Post
sin
post 3:53, 28 10 2003
Post #15

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 47

tylko z tym ip jest zle... cwok ma neo+ tak jak ja... czyli zmienne ip... zarejestruje sie z innym nickiem no i bedzie zycie uprzykrzal dry.gif
lochom dziekujemy! wink.gif

+Quote Post
EmbeZZlemEnt
post 8:39, 28 10 2003
Post #16

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 528

QUOTE (sin @ 1:53, 28 10 2003)
tylko z tym ip jest zle... cwok ma neo+ tak jak ja... czyli zmienne ip... zarejestruje sie z innym nickiem no i bedzie zycie uprzykrzal  dry.gif
lochom dziekujemy!  wink.gif

Neo da sie zbanowac, bo TPSA musi miec unikatowy identyfikator w sieci. Wydaje mi sie ze bana mozna zalozyc na podstawie domeny czy czegos tam, ale nie wiem bo na wykladach z sieci nie bywam.

+Quote Post
dNkN!
post 8:54, 28 10 2003
Post #17

jak już mówiłem - kompy ze zmiennym ip w sieci można identyfikować na podstawie "......" cool.gif

+Quote Post
sin
post 8:58, 28 10 2003
Post #18

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Zbanowany
Nr użytkownika: 47

QUOTE (EmbeZZlemEnt @ 6:39, 28 10 2003)
QUOTE (sin @ 1:53, 28 10 2003)
tylko z tym ip jest zle... cwok ma neo+ tak jak ja... czyli zmienne ip... zarejestruje sie z innym nickiem no i bedzie zycie uprzykrzal  dry.gif
lochom dziekujemy!  wink.gif

Neo da sie zbanowac, bo TPSA musi miec unikatowy identyfikator w sieci. Wydaje mi sie ze bana mozna zalozyc na podstawie domeny czy czegos tam, ale nie wiem bo na wykladach z sieci nie bywam.

no da sie zbanowac cale neo+.... ale wtedy i ja bede mial bana ;/
bo mam neo+... tak jak inni.... tongue.gif

+Quote Post
rover
post 10:30, 28 10 2003
Post #19

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 293

omg lol rotfl lmao ja ...ie - rejestracja powinna byc poprzedzona testem na iq i tu taka mala propozycja - nie autoryzujcie kont ludziom z iq mniejszym niz 50 ohmy.gif

+Quote Post
DaBi
post 10:56, 28 10 2003
Post #20

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

Juz wywalilem linka. Autor ma bana na IP oraz na nicka, to ostrzezenie dla nastepnych smialkow chcacych szukac sensacji wokol swojej osoby. A co do moderatorów prosze o pilniejsza uwagę

No cóż to jest fakt zaspałem sprawę nie wiedząc o tym topicu, dopiero teraz go zauważyłem.
Wytłumaczeń parę mam ale nie miejsce na tłumaczenie się. sad.gif

/me posypuje głowę popiołem wkłada worek pokutny i zaczyna się turlać w kierunku Jasnej Góry :/

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi