0:19, 27 12 2003
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Sory za załatwianie prywatnych spraw na forum, ale jako administrator pozwoliłem sobie zrobić wyjątek, tym bardziej że sprawa jest raczej poważna
Od prawie dwóch tygodni widuje kolesia który gra z ksywką WOLFszLAMER. Koleś używa dokładnie takich samych kolorów ksywy w ET jak i ja. I pare osób pytało się też czy to Ja (od prawie tygodnia bardzo żadko jestem na FFA) Nie miałem okazji ani razu pogadać z kolesiem bo widząc tą ksywkę na serwerze to serwer był full (widuje tylko odświeżając eye) zresztą pewnie dyskusja z tym panem byłaby bezcelowa. Nie wiem kto to jest, nie mam pojęcia kto to moze być, nie przypominam sobie żeby w przeciągu kilku ostatnich tygodni na kogoś nabluzgał czy miał z kimś konflikt. Oczywiście zdarzały się przypadki że na serwerze oprócz mnie było kilku WOLFszLAGIERów WOLFszLAMER - to jednak troche negatywne określenie. Sory jakbyście sięczuli gdyby jakiś koleś przerobił wasz nick tak że na koncu dodaje LAMER i biega tak od 2 tyg na FFA ? Dlatego proszę administratorów serwerów o podanie ip tego bana i zabanowanie gdyż jego działalność jak widać polega na ośmieszaniu innej osoby. |
|
|
|
![]() |
0:50, 27 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 41 Dołączył: 15-10-2003 Skąd: Ozorków Nr użytkownika: 481 |
no raczej jest nie na miejscu zeby sie podszywac pod kogos w grze
owszem widzialem paru bulich ale spoko rozumiem nie jestem jedynym bulim na swiecie i ktos moze miec taka sama ksywke ale jak robi przerobke i osmiesza i robi to celowo jak w przypadku wolfszlagiera to chyab powinien byc jakos ukarany za swoja glupote/zawisc/uprzedzenia/@#!wieco |
|
|
|
0:57, 27 12 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 347 Dołączył: 23-11-2003 Skąd: Starogard Gdański Nr użytkownika: 795 |
Ten gość to (cytując pana premiera Leszka Milera) zero. Totalne dno. Wstydzi się swojej prawdziwej ksywki i jeszcze oczernia innych. Banować drania, wyrąbać go ze wszystkich serwerów świata na zawsze, ku przestrodze dla innych.
|
|
|
|
0:58, 27 12 2003
|
|||
|
Schutze Grupa: ProPlay0r Postów: 4 Dołączył: 17-11-2003 Nr użytkownika: 753 |
pajt0! Bowao!!! , jesli chodzi o podszywanie sie pod WOLFszLAGIERA, to przechodzi tylko WOLFszWAGIER (i to przy spelnieniu odpowiednich warunkow), reszta bezwzgledne bany! bowao! |
||
|
|
|||
1:01, 27 12 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 253 Dołączył: 5-09-2003 Nr użytkownika: 188 |
Karac!
A co z innymi podszywaczami? Z tego co widze najbardziej zalosny sin.pl - nadal pisze na tym forum? Problem nie dotknal tylko Swietego ale tez inne osoby |
|
|
|
1:18, 27 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 152 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 488 |
Prosper ale co ty chcesz od biednego sina on TYLKO podszywal sie pod POISON'a nikrama... a czy to takie przewiniene, kto sie za poison nie podszywal kurcze... <irony irony irony irony> Ostatnio chodza sluchy o coraz to soczystszych podszyciach w stylu puzon`nicksramo, gdy do kolesia byly pretensje reszta serwera zareagowala podobno w stylu "ale co ty od niego chcesz dobrze gra zostaw go", widzialem tez swojego czasu skrina gdy wesoly pan o nicku (fejku) Razor zmienil taga z C4 na POISON nie bedac w zadnym z nich, imho powinno powstac Anty Impersonation Assosiation bo percentage podszywaczy zaczyna przewyzszac percentage cheaterow...
Jednoczesnie (teraz te zdania moga wygladac sprzecznie) mysle ze jedyna/najlepsza bronia do zwalczenia owych cwaniaczkow jest nie wykazanie absolutnie zadnego zainteresowania ich osobami jednoczesnie dokarmiajac tylko ich kompleksy, wiem jak takie cos jest wpieniajace, ale postarajcie sie opamietac... bo bluzgami raczej duzo nie bedzie zdzialane... takie kmiotki tylko sie tym napawaja gdy o nich sie gada... |
|
|
|
2:53, 27 12 2003
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
Kminie o co chodzi i zaniepokoje cie Świety.
WOLFszLAMER gra czesto na DoD-ach 1 i 2 a to co ostatnio zobaczylem to mnie przerazilo. Nie dosc ze typek nie gra wspaniale, to cytuje: <ktos(nie pamietam nicka)>ee szufla macie lepszy sklad <ktos2>lepszy wy macie Swietego <WOLFszLAMER> <ktos>gdzie Swiety????? <WOLFszLAMER> to bylo doslownie w 99% taka rozmowa i dlugo sie zastanowialem czy to ty. No i wiem ktorzy to adminowie na tych serwach wiec nie martw sie jak wpadnie ta lama to zaintwerweniuje Pozdrowienia! |
|
|
|
2:59, 27 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 29 Dołączył: 12-10-2003 Nr użytkownika: 444 |
Wow. Niezle zdziwienie. Banowac sk#!@!#yna!
|
|
|
|
10:33, 27 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 126 Dołączył: 8-10-2003 Nr użytkownika: 410 |
Hi
Jak go spotkam .. to zabije A na powaznie to problem imo jest powazny .. bo zaraz kolo taki zmini sonie nicka nie do poznania .... wlaczy kolorowe twarze zrobi demko i dopiero bedzie kiszka ... PS Cale szczescie ze mam nick, ktory juz od poczatku nabija sie sam z siebie Pozdro Cienki Bolek PS2 Jak moj nowy avatar ??? |
|
|
|
11:49, 27 12 2003
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 15 Dołączył: 7-10-2003 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 406 |
Ja spotkalem ostatnio WolfszLagiera ( moze to byl wolszlamera?? ) na zolto pomalowane cale... a "sz" bylo zielone.. moze masz wiecej wrogow?
P.S. Bolek hehe to twoja coreczka? |
|
|
|
12:27, 27 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 70 Dołączył: 4-09-2003 Nr użytkownika: 184 |
a ja pozdrawiam od razu caly klan GoP i ktorych klanowicz GoP*KiKi - 16latek z katowic ( lol ) ostatnio biegal po serverach z nickiem - puzon*niksramo. Naprawde Great of poland...
GL dla tego pana i wszystkich ktorzy razem z nim grali ok 2h ffa i nie zareagowali, martwi mnie ze wszyscy sa tak mocni w gebie na tym forum a nikt nie potrafi dac kicka debilowi; nie chce sie przyczepiac, ale grali tam full kampanie takze 2 ppl z 4fun i kilku innych klanowiczow nie pamietam juz nickow, dziekuje wam za to ze jestescie bierni i mimo wszystko macie wszystko w dupie bo po co, poza tym na slowa - kopnijcie go, podszywacz (słowo na p)ony, ,reagujecie odpowiedzia - chcesz go kopac bo dobrze gra ?? : < gop wlasnie dzieki takim membersom znaczy mniej niz zero ( zero to juz bylo jak ich kopnelo za aimbota na meczu cb krotko mowiac - żenada |
|
|
|
12:44, 27 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 28 Dołączył: 22-10-2003 Nr użytkownika: 541 |
no to co tu duzo mowic zasadzic mu bana na serwy
co do nkr skad przecietny szarak ma wiedziec czy ktos kogos osmiesza w przypadku WOLFszLAMERA nie przypuszczalbym ze to moze byc ktos inny niz swiety ja jeszcze nie spotkalem sie z tak oczywista drwina jak "puzon*niksramo" . nie jestem bystryale na takie cos bym zareagowal macie wtyki z adminami to pogadajcie w tej sprawie mozna tylko apelowac do ludzi zeby kickowac podszywaczy a adminow prosic o bany nic wiecej chyba sie nie osiagnie |
|
|
|
12:51, 27 12 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 348 Dołączył: 7-11-2003 Skąd: Szczecin Nr użytkownika: 687 |
na szczescie nie spodkalem sie jeszcze z podszywactwem...IMHO BANOWAC jak znajde kogos takiego...wrrrrrrrrrr.....banowac banowac banowac.....nie wiem co maja na celu takie fejki...zazdrosc ze nie potrafia grac na wysokim poziomie?? zazdroszcza ze nie potrafia sie wybic? nie wiem...sam nie naleze do graczy z wyzszej polki, ale to jeszcze nie powod zeby robic takie rzeczy...jejq co za barany na tym swiecie zyja....szkoda gadac...po prostu paranoja....
|
|
|
|
13:59, 27 12 2003
|
|||
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 126 Dołączył: 8-10-2003 Nr użytkownika: 410 |
Yes Affirmative Ja Jawohl Tutaj akurat ziewa, a nie placze:) PS gracie cos jutro .. meczyk czy nie pozdro CB |
||
|
|
|||
14:13, 27 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 48 Dołączył: 4-11-2003 Skąd: Gliwice Nr użytkownika: 665 |
Witam,
Bylem wtedy na serwerze kiedy jakis koles o nicku puzon*nicksramo gral sobie na serverze. Wybaczcie ze nie zareagowalem tak jak trzeba ale ja na powaznie nie wiedzialem, ze to jest podszywacz. Nie gram tak dlugo jak wy, nie znam tych osob na tyle dobrze i nie wiem czy oni sobie zmieniaja na jakies inne podobne nicki. Owszem ktos mowil ze to jakis koles z GoP. Pozniej juz wiedzialem, ze to jest podszywacz. Tak wiec prosilem go o numer gg ale on tylko na to " a po co Ci moje gg ?" dalej zapadla taka niezreczna cisza. Ale teraz juz wiem co czynic w takich przypadkach. P.S. pewnie mnie jeszcze duzo osob nie zna ale to ja jestem tym jednym z 4FuN o ktorym mowil nkr |
|
|
|
14:59, 27 12 2003
|
|||
|
Gefreiter Grupa: Zbanowany Postów: 48 Dołączył: 31-07-2003 Skąd: Poland, Lublin Nr użytkownika: 47 |
hmm... c@#! ci w dupe :] jesli chcesz wiedziec to niegralem wogole w et od ponad 3 tygodni... łół hm pisze na tym forum? a spojrzcie na takiego sobie mada czy clavisha - pierwszy mad klnie jak na!@#any ja sie przyznalem do podszywania pod nkr i pod NIKOGO wiecej a wiec... zreshta jak chcesh pogadac to wpadnij do lublina, ja ci niegroze zeby potem niebylo... łół heh a poza tym to byl tylko maly nkr, nieklnelem, niewyzywalem innych... problem dotyczyl 'ripowania innych map'... :C sajonara -------------------- GG: 3090591 ICQ: 278839414 MSN: [email protected] ![]() www.etmaps.rar.pl <-> New Maps www.ettutorial.rar.pl <-> Tutorial do Radianta |
||
|
|
|||
15:32, 27 12 2003
|
|||
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 46 Dołączył: 9-10-2003 Nr użytkownika: 418 |
Nie stawiaj mnie obok siebie i mada ok? BTW: Z madem roznie bywa ale ty to jestes juz ncmt. |
||
|
|
|||
16:13, 27 12 2003
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
LUDZIE PO CO WY SIE KLOCICIE NA TYM FORUM???? CHCECIE SIE WYKAZAC TO NA SERWY A NIE ZALATWIACIE SWOJE SPRAWY W POWAZNYM TOPICU. AHA plaga feikow naprawde jkest duzo. Ostatnio na jakims serwie ziomek ktory ogolnie nic nie potrafil zmienil sobie nick na c4|Angel .Lol ale admin byl szybszy
PS. Mad jest zabanowany wiec juz tutaj nie pisze - do sin-a A ci z gopu jesli wierzyc nkr to juz sa skonczeni! Pozdro! |
|
|
|
16:49, 27 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 22 Dołączył: 25-12-2003 Skąd: Wawa Nr użytkownika: 976 |
Tępić!
I tyle Kropka. |
|
|
|
17:01, 27 12 2003
|
|
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
no ladnie robi sie kakakofonia. forumowicze powoli robia sie nerwowi, ja takze. wracajac do tematu to widzialem smieszna akcje na niemieckim servie - klanowym, ale czyj nie pamietam. mianowicie gospodarze grali pod fake nickami. nagle wchodza typki z tagiem klanowych tego serva. jak sie okazjue byli to podszywacze i dostali kicki. przypuscmy, ze bedzie taka sytacja gram pod fake nickiem i na serv wchodzi osoba podszywajaca sie pod moja godnosc. czy moge cos zrobic? komu uwiezy admin mi czy podszywaczowi? jest to cholernie skomplikowana sprawa. ale powoli scena sie wyodrebnia od warzyw z ffa, to tez widac. niektore servy staja sie elitarne, gdzie nooby nie maja wstepu. jesli jednak takie rzeczy robi nieupowazniona osoba z jakiegos klanu, to prze!@#ane. rozumiem, ze mozna zrobic zart koledze. ale jaki jest sens podszywac sie pod czlowieka sobie nieznanego? jakies rozwiazanie? grac pod fake nickami, tylko podczas klanowek z tagiem klanowym. po pierwsze wiekszosc osob bedzie wiedziala, ze nie grasz pod prawdziwym nickiem na ffa, wiec osobe podszywajaca sie nie problem wychwycic. znajomi i tak znaja faka, wiec nie ma problemow. moze to glupie rozwiazanie, ale tak bym zrobil w przypadku swieteko czy nkr i innych znanych i szanowanych osob. innym rozwaizaniem jest grac tylko na wlasnym servie i/lub zachodnich. moze to troche glupie, ale robi sie plaga podszywaczy, kickowanie i banowanie to tylko krotkotrwaly srodek zapobiegawczy.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |