IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Battlefield 1942, grał ktos?
MastaBlasta
post 16:26, 27 02 2004
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1181

Topic założyłem z powodu iż bardzo ubustwiam battlefielda. smile.gif (O czywiscie nie tak jak ET , ET r00x biggrin.gif )
w battlefielda grałem przed ET . Jedyna wadą BF jest cholernie długie ładowanie map oraz Niemożnosc sciagania map z serwera.

w BF najbardziej lubię grać Ruskimi (t34-76 r00x [Rudy 102] , Iłiuszyn ił 2 , oraz mosin-nagant biggrin.gif) lubię również grac Włochami (karabin Breda Modello 30 wymiata wink.gif a także słynne Stug IV )

Obecnie posiadam chyba wszystkie możliwe dodatki do BF . 2 oficjalne : road to rome, Secret weapons of WWII ) oraz mody: Desert Combat , Forgotten Hope w którym będą Polacy i ich mocarne 7TP biggrin.gif.
z Dodatków najfajnieszy jest Secret weapons of WWII w którym można polatać i pojeżdzic Maszynami które nigdy nie wyjechały z Fabryk (Samoloty :Gotha Go229 , AW52 , F-85 oraz eksperymentalny Ba Natter znany graczom z RTCW pod nazwą Cobra;Pojazdy: Sherman Calliope
T-34, przeróbka amerykanskiego T-28 czyli T-95 , Niemieckie Flakpanzery i Sturmtigry [tygrysy z działem okrętowym biggrin.gif ])

Według mnie BF1942 jest drugą po ET najlepszą Gra Multiplayerową ale niestety obie gry maja tego dziadowskiego PunkBustera mad.gif sad.gif

A co wy sądzicie o BF1942?
Go to the top of the page

+Quote Post
2 Stron V   1 2 >  
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 19)
Scorpi
post 22:36, 27 02 2004
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1015

Ja mam neta od ostatnich wakacji mad.gif i nigdy jeszcze (nie wiem czemu) nie zagralem w multi BF, tylko w signal dry.gif BF jest spoko, bo mało jest gier w których można wsiąść do samolotu, albo czołgu laugh.gif.

A dleczego uwazasz MastaBlasta, ze punkbuster jest dziadowski, gdyby go nie bylo, to wtedy byś narzekał, że wszyscy czituja, no chyba że ty lubisz sobie ułatwić życie wink.gif

+Quote Post
Spl!nt3r
post 22:44, 27 02 2004
Post #3

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1138

WoW ! Masta te wszystkie Batlefjeldy to orginały ?? smile.gif Dużo musiały kosztować rolleyes.gif Ja tam zbieram na Ut 2004 . Oneslaught jest lepszy laugh.gif

+Quote Post
MastaBlasta
post 23:03, 27 02 2004
Post #4

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1181

Scorpi uwązam że Punkbuster jest dziadowski ponieważ znajdował sie w patchu 1,6 do BF a własnie od Instalacji tego patcha wali mi się i BF i ET . I obecnie odistalowałem BF bo co to za przyjemnosc pograc 5 minut zanim sie wyłączy. Obecnie robię mapy do battlefielda : Operation Tottalize oraz Modlin (taka pustynna Bitwa , Lotnisko z 5 B17 Flying Fortress, Kanion po środku oraz górzysty teren )

do Splintera. Wcale nie było to takie drogie. Mój znajomy jest sprzedawcą i daje mi spory rabat biggrin.gif smile.gif cool.gif
Takwięc mogłem pozwolic sobie na taki wydatek.

+Quote Post
Zioman
post 23:22, 29 02 2004
Post #5

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1327

Ja tam ciornąłem sobie z kumplem we 2 [dwóch!!] w demko multi z wyspą Wake. Szybko sie znudziło ale single to było coś [kiedyś miałem].
Dla mnie [DLA MNIE] : ET = dobre na lanie, b. dobre na necie; BF = słaby na lanie [no chyba ze z 12 osób bedzie], b.dobre na necie [jak nie ma lagów].....

+Quote Post
Gis
post 17:51, 3 03 2004
Post #6

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1207

Ja tam kupiłem bf bo wszyscy się nim podniecali.A teraz służy mi do treningów calności.Max poziom,biore enga i strzelam albo z pistola albo z tego rifla.Nie trafisz w łeb=śmierć. Wiecej śmierci niż killsów to musze zagrać jeszcze raz. Żeby nie było że z głupim kompem przegrywam biggrin.gif Dobry sposób na podniesienie celności.

+Quote Post
Sagitarius
post 21:50, 13 03 2004
Post #7

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 513

Koledzy mówią że BT to bardzo fajna sprawa...szkoda ze np w et nie można latać samolotami..strzelać z czołgo(własnorecznie)(tak jest w BT o ile sie nie myle..)z miłą chęcią bym sobie w to zagrał..alepowaznie o tej gierce myśleć nie moge imo moglbym grac tylko na komputerze starszego bo na 333MHZ to napewno BT pudjzie..:)Niektore pomysły projektanci ET mogą naprawde zaczerpnąć z Bt..Ale nie wiadomo czy silnik graficzny et takie tyki by wytzrzymał..? unsure.gif

+Quote Post
RyFeK
post 16:32, 17 03 2004
Post #8

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 329

No ja z przykrością stwierdzam że w BF nie grałem sad.gif jakąś do dupy wersje miałem, bo coś sie nie chciało dobrze instalować - w końcu pirat. Mam nadzieje że se w końcu w to zagram

+Quote Post
AdI-O
post 17:27, 17 04 2004
Post #9

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1724

Jak dla mnie BF jest jedną z trzech najlepszych gier tego typu(Wolf ET=rulez, Counter Strike)
Nie widziałem nigdzie takich wielkich plansz jakie są w BF'ie.
Duża liczba broni, pojazdów, i spawn pointów sprawia że możesz grać całymi miesiącami(sic!)
Ale jak ma sie taki szmelcowaty komp jak ja to nie żyzce nikomu grać w BF laugh.gif

+Quote Post
Kiler
post 20:37, 15 07 2004
Post #10

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm 3
Nr użytkownika: 1945

smile.gif Bf jest dobry ponoieważ jest dużo pojazdów, samologtów i innych bajerów.Trochę się z deksa długo ładuje ale jaka jest fajna muza przy ładowaniu biggrin.gif . Dobra grywalnośc i trochę większe wymagania niż Et.

Wolf kto tu się wpisuje to chyba widział rminimum raz w życiu EtI primo jest DArmowy. smile.gif

Medal of honor jest też dobrey na słabsze kompy i nie potrzebyje CD-Keya w moim przypadku.

Call of duty - To nie ma co mówić każdy sam wie o co chodzi

+Quote Post
Kiler
post 20:39, 15 07 2004
Post #11

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm 3
Nr użytkownika: 1945

zapomniałem też o Cs to klasyka tak jak Medal odstale grafiką od tych pozostaych gier.

+Quote Post
Dud
post 14:18, 10 08 2004
Post #12

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2334

Przegladalem galerie BF Forgotten Hope i sie napaliłem na BF i mysle czy sobie nie kupić...

A według was BF jest lepszy od Wolfa?

+Quote Post
blacktyger
post 15:18, 10 08 2004
Post #13

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

powiem tak, ja tej gry nie rozumiem, dla mnie nie ma ona większego sensu bytu, a tym bardziej fakt iż miałbym za nią zapłacić odstrasza mnie od niej - nie radze

+Quote Post
Jaw0hl
post 17:31, 10 08 2004
Post #14

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1647

bf:1942 - oryginal 40zł. tylko trzeba potem kompa na noc zostawic zeby sciagnal patcha (ponad 200mb) i mody - imho najlepiej forgottenhope (gdzies 1gb). teraz folder gdzie mam bf'a zajmuje mi okolo 4,9gb. takze sporo tego jest. to ze mapy sa gigantyczne to fakt - jeszcze farcry jest ownerskie - lecz juz nie przez neta xCC tam jak ma sie ping +70 to juz sie nie da grac (servery zagraniczne, bo polskich jest malooooooooooooooo 1?). ale nie robie offtopa. walnalem sobie nawet sygnaturke z bf'a i ale lamerska bo ja cieniutko gram - dopiero pare dni. Ze jestem w multi klanie to kupilem sobie prawie wszystkie gry w ktore ownujemy ;x mam CoD'a, BF:1942,Forgotten Hope i ET. Super sie gra po necie ale imho najlatwiejsze jest et i to wlasnie w et jak zaczynalem nie bylem ash takim nubkiem. imo sam bf nie polega na teamplayu ale juz forgotten hope sklania graczy do zwinnej i skladnej gry zespolowej. to lubie.

imo gry wymagajace zespolowego zgrania top 2xD

1.et/rtcw (nie gralem ale chyba tongue.gif)
2. forgotten hope

best multi
1. rtcw/et
2.cs
3.bf
4.cod

imho - pamietajcie ;-) szkoda ze takich sygranturek nie ma do et xCCC

+Quote Post
Dud
post 15:32, 11 08 2004
Post #15

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2334

omg
cała noc 200 mb??

+Quote Post
Jaw0hl
post 19:42, 11 08 2004
Post #16

Leutnant
Ikona Grupy

sciagnal patcha (ponad 200mb) i mody - imho najlepiej forgottenhope (gdzies 1gb).

...

tak napisalem wink.gif przy 100 userach i ograniczeniu nie wyciagne +20kb/s

...

N4&danke :watsup: jaw0hl

+Quote Post
GiNgEr
post 16:35, 13 08 2004
Post #17

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2489

powiem tak, ja tej gry nie rozumiem, dla mnie nie ma ona większego sensu bytu, a tym bardziej fakt iż miałbym za nią zapłacić odstrasza mnie od niej - nie radze

Jak można takiej gry nie rozumieć laugh.gif ??

A co w tym do rozumienia ? Biegash, strzelash, jeździsz czołgiem lub latash samolotem i zdobywash "bazy" że tak powiem. I to wszystko. :

+Quote Post
Jaw0hl
post 11:33, 14 08 2004
Post #18

Leutnant
Ikona Grupy

CYTAT
fakt iż miałbym za nią zapłacić odstrasza mnie od niej

to ty kompa ukradles? ksiazki, zeszyty tez? Co ty robisz na kompie? Neo+ podlaczyles sobie ukradkiem od sasiada?.. xCCC to ze Ciebie odstrasza bo trzeba placic i ze jej nie rozumiesz - nie pisz wiec ze nie polecasz bo kazdy inny jest w stanie zrozumiec pr0stego shootera z lekka domieszka teamplay'a. teraz 40zl nawet kosztuje bf na stadionie (tak) wiec chyba lepiej jest zaoszczedzic ten 1grosik ;x i miec oryginala z muzyka oraz multi.. xCC

btw. za!@#iste sa sygnaturki do bf'a z twoim skillem. chyba www.bftracks.net smile.gif

n4&danke

+Quote Post
Turel
post 17:34, 17 08 2004
Post #19

Schutze

Nr użytkownika: 2488

Zwykły Battlefield 1942 jest dla mnie grą ledwo średnią, głównie ze względu na wytrzymałość niektórych pojazdów.
Na przykład słyszeliście, aby ktoś rozwalił Tygrysa granatami ?
A ja właśnie tego w BF doświadczylem, to było żałosne.
Na szczęście do BF są świetne mody, dzięki którym gra staje się ze trzy razy bardziej grywalna, a najlepszy z nich-Forgotten Hope jest dla mnie tak samo wciągający jak ET.
Może to stare dzieje, ale muszę wspomieć o jeszcze jednej rzeczy.
Otóż MastaBlasta najwyraźniej naśmiewał się z polskich lekkich czołgów 7TP.
I tu muszę Ci powiedzieć, że w swojej klasie czołgi te były naprawdę dobre-na polach walki wykazywały wyższość nad niemieckimi Pz I, Pz II , Pz III, a nawet w starciu z Pz IV nie były bez szans.
Niestety, czołgi te wiele nie zwojowały, bo po pierwsze armia miała ich bardzo mało (myśleli że przy pomocy koni mogą wygrać wojnę), a po drugie niemieckie lotnictwo zniszczyło dużą ich część, zanim te mogły wziąść udział w walce.

+Quote Post
blacktyger
post 17:37, 17 08 2004
Post #20

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

CYTAT (Jaw0hl @ 11:33, 14 08 2004)
to ty kompa ukradles? ksiazki, zeszyty tez? Co ty robisz na kompie? Neo+ podlaczyles sobie ukradkiem od sasiada?.. xCCC to ze Ciebie odstrasza bo trzeba placic i ze jej nie rozumiesz - nie pisz wiec ze nie polecasz bo kazdy inny jest w stanie zrozumiec pr0stego shootera z lekka domieszka teamplay'a. teraz 40zl nawet kosztuje bf na stadionie (tak) wiec chyba lepiej jest zaoszczedzic ten 1grosik ;x i miec oryginala z muzyka oraz multi.. xCC

pytał się co myślimy o bf na tle wolfa, powiedziałem co myśle i tyle. a książek zeszytów a tymbardziej kompa nie ukradłem, nieopowiadaj mi tu swoich przygód, nie są zbyt ciekawe ...

+Quote Post

2 Stron V   1 2 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi