IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Maryha to legal, Co o tym sądzicie
Kiler
post 17:41, 30 07 2004
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm 3
Nr użytkownika: 1945

Co sądzicie o legalizacji marihuany ??????????? Jestem ZA a nawet przeciw.

_#_________________###________________#________
___##______________#####_____________##_________
____###____________#####___________###__________
_____#####_________#####________#####___________
______#######______#####_____#######____________
________#######____#####___#######______________
___________#####____###___#####_________________
__#######______###__###__###______#######_______
______########____##_#_##____########___________
__________#########_###_#########_______________
_________________###_#_###______________________
_____________#####___#___#####__________________
_____________________#__________________________
Go to the top of the page

+Quote Post
3 Stron V   1 2 3 >  
Start new topic
Odpowiedzi (1 - 19)
LETKAS
post 9:06, 1 08 2004
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 392

Jestem za Leopoldem STAFFem, Marią KONOPnicką, Gunterem GRASSem jak najbardziej

+Quote Post
D!z3l
post 11:21, 1 08 2004
Post #3

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1539

Jestem za tym ze by zalegalizowali. Jak wiadomo teraz 3/4 mlodziezy "zjada zielone na sniadanie" więc powinni zalegalizowac!!!.

user posted image

+Quote Post
N4th
post 12:35, 1 08 2004
Post #4

Schutze

Nr użytkownika: 2374

imo it sux =o <- imo!

+Quote Post
j!mmy
post 18:49, 1 08 2004
Post #5

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1276

QUOTE (DIZEL (PL) @ 10:21, 1 08 2004)
Jestem za tym ze by zalegalizowali. Jak wiadomo teraz 3/4 mlodziezy "zjada zielone na sniadanie" więc powinni zalegalizowac!!!.

hmmm, skąd wiadomo?
i "cóż" to za młodzież dry.gif

co do tematu, to nie jestem za zalegalizowaniem marychy mad.gif
imo to "zielone śniadanie" w rzeczywistości jest zielonym gównem dry.gif

chcesz jarać to jaraj, ale nie kuś innych trawką poprzez łatwiejszy dostęp do niej

tak poza nawiasem mówiąc- jaranie "na legalu" już nie będzie taką samą frajdą wink.gif imo najlepiej smakuje "owoc zakazany" wink.gif

pozdro! wink.gif

+Quote Post
shinigami
post 7:24, 2 08 2004
Post #6

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2434

Taa na opakowaniu marychy bedą ostrzeżenia ,LPR będzie niszczył uprawy jak,w polsce będzie umierać więcej ludzi,Aż w końcu naród prawie zniknie jak niektóre państwa środkowoafrykańskie tylko,że tam umierają na HIV.
Zielone śniadanie=Szczypiorek z serem białym i pietrószkom.zielone śniadanie jest,jest i nie szkodzi. laugh.gif

+Quote Post
blacktyger
post 9:13, 2 08 2004
Post #7

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

buahahahaha -< sorry nie mogłem się powstrzymać ohmy.gif

patrzcie na Holandie ... pedały mogą się żenić, marycha legal, a mało tego są hasz bary ;o i co ?? kraj upadł?? ludzkość zniknęła?? nie, a państwo nieźle na tym zbija !! to by imo polepszyło sytuację w kraju nawet, gdyby gram kosztował 20 zeta a nie 30 ... poza tym, palenie nie wzrosło by, a raczej zmalało (zakazany owoc) tak samo byłoby z papierosami dla dzieci (i tak wszędzie sprzedają [nie pale ;o] ) więc imo legalna marichuana to ulga dla organów ścigania !

+Quote Post
Julka
post 12:55, 2 08 2004
Post #8

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2114

Bzdura! Jakby nawet zalegalizowali to tylko dla doroslych, czyli dla dzieci i tak marihuana bylaby zakazanym owocem, a grono osob "zjadajacych zielone na sniadanie" powiekszyloby sie ze wzgledu na latwiejszy dostep i wlasnie legalnosc.

+Quote Post
Kiler
post 18:49, 2 08 2004
Post #9

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm 3
Nr użytkownika: 1945

Zauważcie że na alkohol umiera ok. 300 000 osób rocznie z 150 000 na palenie papierosów a na Marię NIKT. ohmy.gif dziwne nie.A w Holandii można jarać legalnie w knajpach a u nas już nie można mieć przy sobie ziołq dla siebie.

+Quote Post
D!z3l
post 17:42, 3 08 2004
Post #10

Hauptmann
Ikona Grupy

blacktyger  8:13, 2 08 2004

państwo nieźle na tym zbija

Uwazam ze to jest jeden z argumentow ktore przemawiaja za zalegalizowaniem "maryśki". Otoz do budżetu panstwa wplywaly by ogromne sumy pieniedzy z handlu marihuana oraz spowpdowalo by to ukrucenie wplywow z narkotyku dla grup przestepczych zajmujacych sie dystrybucja marihuanay !!!!

+Quote Post
Sagitarius
post 20:01, 3 08 2004
Post #11

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 513

Sranie w banie.Ten co chce palić bendzie to robił a po przez legalizacje wzrośnie ilość "idotów" co z tego że kraj na tym zbije kase jak ta kasa pujdzie do kieszeni panow w limuzynach?.Czy zawsze tak musi byc że jak coś jest na zachodzie to odrazu trzeba odgapiac???Ach ta pogoń za nowościami wszytstko trzeba wyprubowac zobaczyć.Zawsze wam jest źle!Sytuacja w kraju jest jaka jest i zalegalizowanie marichuany nic tu nie zmieni.Polska sie zmienia a, że na tym traci to już inna sprawa.Zmiany kosztują..jak najbardziej na nie! mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif

+Quote Post
blacktyger
post 20:27, 3 08 2004
Post #12

Generalmajor
Ikona Grupy

przepraszam, ale według mnie znacznie lepiej będzie, jeśli panowie z limuzyn będą kroili kase za maryhy, a nieżeliby mieli kroić ze służby zdrowia, z emerytów etc. dochody z legalnej marichuany wystarczyły by na zapewnie dobrego bytu tym paną. poza tym jeśli ktoś chce ćpać - będzie ćpał, czy będzie ona legalna czy nie, a jesli nie będzie chciał - nie będzie i już. poza tym człwoeik nie musiał by ze shizą chodzić po ulicy bo ma połówe w kurtce, że pały go wezmą .. wiesz co robia policjanci jak cie złapia ?? biorą i sprzedają/ćpają Twój towar a Ciebie wywożą do lasu i biją do nieprzytomności, pomyśl se jak by legalizacja ucieła (nazwa przyrodzenia)y psom zasranym, srają wyżej niż mają dupe ... więc imo legalizacja r00x, nie widze wiekszych minusów, a plusów cały wór ...

+Quote Post
shinigami
post 20:41, 3 08 2004
Post #13

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2434

Panowie w limuzynach nadal będą brać kasę ale teraz dodatkowo z marychy będą mieć kasę.

+Quote Post
AdI-O
post 19:40, 4 08 2004
Post #14

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1724

wiesz co robia policjanci jak cie złapia ?? biorą i sprzedają/ćpają Twój towar a Ciebie wywożą do lasu i biją do nieprzytomności

Nie no musze to powiedzieć, chociaż wiem że zrobi sie kolejny flame albo inna odmiana ala Black:
ROTFL

B.tyger, czy ty nie nasłuchałeś sie nazbyt dużo 5 2 Dębiec. Wiem że wierzysz w czystość jego słów bo mówi o takiej polsce, jaką mu jest najlepiej przedstawić, w jakiej on żyje, Ale nie wszędzie tak jest dry.gif Słuchałem tego bo można było sie wciągnąć w inny świat, inny od mojego(czyste ulice, prawie każdy ma prace itp itd)

Ale maryha, zlegalizowana czy nie, to jedno i to samo gówno. Jeżeli będziesz chciał sie truć to i tak będziesz ćpał. Wszystko zależy od ciebie.

+Quote Post
blacktyger
post 7:06, 5 08 2004
Post #15

Generalmajor
Ikona Grupy

buahah 52 dębiec ? omg

nie masz kolegów hoolgianów, a od 3klasy podstawówki nie zadawałeś sie z nałogowymi palaczami (w moim wieku ;o) więc może naprawdę nie wiesz o czym ja mówie. Na moich oczach i to nie raz pakowali kolesi do lodówy i bynajmniej nie jechali w strone komisarjatu (wiem gdzie jest ;x) tylko w strone naszego "jeziora " (Paprocańskie - gnój) a tam jest jedeyny las w Tychach (no powiedzmy ze jedeyny) i zgadnij co im tam robili ?? pili z nimi browca nad zachodem słońca (było około 11 w nocy) więc jeśli nie masz z tym styczności to za przeproszeniem nie (słowo na p) mi że se wymyślam, bo (nie wiem czy o tym też śpiewa) ale Dębiec również żyje w polsce nie na marsie, a jego teksty bynajmniej z palca nie są wyssane, nie śpiewa o orła cieniu omg. słyszałeś może ostatnio wiadomości (jakiś m-c temu) jak to dziwnym trafem w ciągu 4 lat z komisarjatu zniknęło 50kg thc ;o zrekwirowali i sprzedali ... część pewnie zjarali ;/

+Quote Post
D!z3l
post 11:40, 5 08 2004
Post #16

Hauptmann
Ikona Grupy

Sagitarius 19:01, 3 08 2004

Sytuacja w kraju jest jaka jest i zalegalizowanie marichuany nic tu nie zmieni

Gosciu nie wiem dlaczego tak uwazasz ale nie moge zgodzic sie z toba oraz z innymi ludzmi ktorzy w tym topiku opowiedzieli sie ze legalizacja niejest potrzebna.
Otoz jak zalegalizuja skonczy sie bezczelne "fiskanie" ludzi ktore ma miejsce wszedzie, nawet na ulicy przez psiarnie . BAAAAA co tam na ulicy, bylem swiadkiem jak policjanci wyprowadzili goscia ZE SZKOLY wczesniej go zakuwajac w kajdanki !!.

AdI-O  18:40, 4 08 2004

Ale maryha, zlegalizowana czy nie, to jedno i to samo gówno. Jeżeli będziesz chciał sie truć to i tak będziesz ćpał. Wszystko zależy od ciebie.

Hmmmm, tak to jest prawda--"wszytko zalezy od ciebie". Ale uwazam ze cpanie nie jest dobrym slowem odnosnie marihuany, poniewaz marihuana niejest takzwanym narkotykiem twardym i ktora nie powoduje takiego uzależnienia jak np heroina!!!!!!!!!! Mam wielu kolezkow ktorzy jaraja ale niemoge powiedziec o nich ze stali sie cpunami bo pala maryche, jezeli ktos chce zobaczyc prawdziwych cpunow to zapraszam wszystkich na dworzec centralny w Wawce na ktorym to jest od cholery brauniarzy !!!!!

AdI-O  18:40, 4 08 2004

B.tyger, czy ty nie nasłuchałeś sie nazbyt dużo 5 2 Dębiec. Wiem że wierzysz w czystość jego słów bo mówi o takiej polsce, jaką mu jest najlepiej przedstawić, w jakiej on żyje, Ale nie wszędzie tak jest  Słuchałem tego bo można było sie wciągnąć w inny świat, inny od mojego(czyste ulice, prawie każdy ma prace itp itd)

Sadze ze wszyscy ktorzy uwazaja ze w Polsce jest wspaniale, ze niema biedy, niema korupcji, niema alkoholizmu sa w bledzie oraz maja chyba zalozone klapki na oczy ktore przeslaniaja im prawdziwa zeczywistosci codziennego dnia w Polsce. Uwarzam ze ten tekst :

Glos kraju mataczy - to my Polacy
Głos kraju bez pracy - to my Polacy
Tu żyjąc walczysz - to my Polacy
Bez wódki grymasy -to my Polacy
Stale bez kasy - to my Polacy
Wieczne cwaniaki - to my Polacy

wspaniale ukazuje charakterystyke polskiego narodu !!!!

PS. Extra jest teledysk 52 Debiec---"kto klamie tu jak z nut" !!!!

+Quote Post
xanax
post 21:01, 5 08 2004
Post #17

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1673

Trawa legal ofcoz, jestem za!!!

masz to, sprawdz to, ja to znam, ty wiesz sam, JARAM GRAM !!!

+Quote Post
blacktyger
post 16:59, 8 08 2004
Post #18

Generalmajor
Ikona Grupy

heh a wiecie co najbardziej mnie śmieszy, że połowa (jak nie więcej ) tych zdecydowanych "ZA" nigdy nie jarała ;C poza tym marycha jest o tyle niebezpieczna, że powoduje chętke "na twardzse" narkotyki (o ile można je tak rozdzielać) i zazwyczaj zaczyna i kończy się tak :

pety => thc => speed => różne kompociki => kanał ;<

jeśli ktoś już bierze speeda, jest stracony, to znaczy że traktuje thc jak zwykły narkotyk od którego zaczyna, Ci którzy na thc kończą, to znaczy że traktują go jak piwo - czyli do zabawy, nie musze ale chce.
ja jak zawsze zresztą, zaczołem zupełnie inaczej, nigdy nie paliłem petów (i nie pale, ohyda imo!:o) i zacząłem od marychy (kończąc na niej), i nie pale od prawie roku, jescze nigdy nie kapała mi ślinka jak inni w moim towarzystwie jarali, nie ciągnie mnie i nie chce palić, nie zalezy mi i koniec. a Ci przeciw wielce legalizacji, jeśli macie zamiar czerpać wiedze z książek i ją przekazyywać tym którzy znają ją z autopsji - dajcie se siana Finito

+Quote Post
Sagitarius
post 18:10, 8 08 2004
Post #19

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 513

CODE
DIZEL (PL)  

Sagitarius 19:01, 3 08 2004

Sytuacja w kraju jest jaka jest i zalegalizowanie marichuany nic tu nie zmieni

Gosciu nie wiem dlaczego tak uwazasz ale nie moge zgodzic sie z toba oraz z innymi ludzmi ktorzy w tym topiku opowiedzieli sie ze legalizacja niejest potrzebna.
Otoz jak zalegalizuja skonczy sie bezczelne "fiskanie" ludzi ktore ma miejsce wszedzie, nawet na ulicy przez psiarnie . BAAAAA co tam na ulicy, bylem swiadkiem jak policjanci wyprowadzili goscia ZE SZKOLY wczesniej go zakuwajac w kajdanki !!.

nie rozumiesz że prawie kazdy zaczyna ad marychy?puźniej chce sie więcej więcej i jeszcze raz więcej.. unsure.gif ph34r.gif więc nie ( słowo na p) tu głupot bo swoje wiem!

+Quote Post
blacktyger
post 19:13, 8 08 2004
Post #20

Generalmajor
Ikona Grupy

a jarałeś już ??
zresztą, patrz wyzej

+Quote Post

3 Stron V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi