Co sądzicie o legalizacji marihuany ??????????? Jestem ZA a nawet przeciw.
_#_________________###________________#________
___##______________#####_____________##_________
____###____________#####___________###__________
_____#####_________#####________#####___________
______#######______#####_____#######____________
________#######____#####___#######______________
___________#####____###___#####_________________
__#######______###__###__###______#######_______
______########____##_#_##____########___________
__________#########_###_#########_______________
_________________###_#_###______________________
_____________#####___#___#####__________________
_____________________#__________________________
Jestem za Leopoldem STAFFem, Marią KONOPnicką, Gunterem GRASSem jak najbardziej
Jestem za tym ze by zalegalizowali. Jak wiadomo teraz 3/4 mlodziezy "zjada zielone na sniadanie" więc powinni zalegalizowac!!!.
| QUOTE (DIZEL (PL) @ 10:21, 1 08 2004) |
| Jestem za tym ze by zalegalizowali. Jak wiadomo teraz 3/4 mlodziezy "zjada zielone na sniadanie" więc powinni zalegalizowac!!!. |
hmmm, skąd wiadomo?
i "cóż" to za młodzież
co do tematu, to nie jestem za zalegalizowaniem marychy
imo to "zielone śniadanie" w rzeczywistości jest zielonym gównem
chcesz jarać to jaraj, ale nie kuś innych trawką poprzez łatwiejszy dostęp do niej
tak poza nawiasem mówiąc- jaranie "na legalu" już nie będzie taką samą frajdą
imo najlepiej smakuje "owoc zakazany"
pozdro!
shinigami
7:24, 2 08 2004
Taa na opakowaniu marychy bedą ostrzeżenia ,LPR będzie niszczył uprawy jak,w polsce będzie umierać więcej ludzi,Aż w końcu naród prawie zniknie jak niektóre państwa środkowoafrykańskie tylko,że tam umierają na HIV.
Zielone śniadanie=Szczypiorek z serem białym i pietrószkom.zielone śniadanie jest,jest i nie szkodzi.
blacktyger
9:13, 2 08 2004
buahahahaha -< sorry nie mogłem się powstrzymać

patrzcie na Holandie ... pedały mogą się żenić, marycha legal, a mało tego są hasz bary ;o i co ?? kraj upadł?? ludzkość zniknęła?? nie, a państwo nieźle na tym zbija !! to by imo polepszyło sytuację w kraju nawet, gdyby gram kosztował 20 zeta a nie 30 ... poza tym, palenie nie wzrosło by, a raczej zmalało (zakazany owoc) tak samo byłoby z papierosami dla dzieci (i tak wszędzie sprzedają [nie pale ;o] ) więc imo legalna marichuana to ulga dla organów ścigania !
Bzdura! Jakby nawet zalegalizowali to tylko dla doroslych, czyli dla dzieci i tak marihuana bylaby zakazanym owocem, a grono osob "zjadajacych zielone na sniadanie" powiekszyloby sie ze wzgledu na latwiejszy dostep i wlasnie legalnosc.
Zauważcie że na alkohol umiera ok. 300 000 osób rocznie z 150 000 na palenie papierosów a na Marię NIKT.

dziwne nie.A w Holandii można jarać legalnie w knajpach a u nas już nie można mieć przy sobie ziołq dla siebie.
| QUOTE |
blacktyger 8:13, 2 08 2004
państwo nieźle na tym zbija |
Uwazam ze to jest jeden z argumentow ktore przemawiaja za zalegalizowaniem "maryśki". Otoz do budżetu panstwa wplywaly by ogromne sumy pieniedzy z handlu marihuana oraz spowpdowalo by to ukrucenie wplywow z narkotyku dla grup przestepczych zajmujacych sie dystrybucja marihuanay !!!!
Sagitarius
20:01, 3 08 2004
blacktyger
20:27, 3 08 2004
przepraszam, ale według mnie znacznie lepiej będzie, jeśli panowie z limuzyn będą kroili kase za maryhy, a nieżeliby mieli kroić ze służby zdrowia, z emerytów etc. dochody z legalnej marichuany wystarczyły by na zapewnie dobrego bytu tym paną. poza tym jeśli ktoś chce ćpać - będzie ćpał, czy będzie ona legalna czy nie, a jesli nie będzie chciał - nie będzie i już. poza tym człwoeik nie musiał by ze shizą chodzić po ulicy bo ma połówe w kurtce, że pały go wezmą .. wiesz co robia policjanci jak cie złapia ?? biorą i sprzedają/ćpają Twój towar a Ciebie wywożą do lasu i biją do nieprzytomności, pomyśl se jak by legalizacja ucieła (nazwa przyrodzenia)y psom zasranym, srają wyżej niż mają dupe ... więc imo legalizacja r00x, nie widze wiekszych minusów, a plusów cały wór ...
shinigami
20:41, 3 08 2004
Panowie w limuzynach nadal będą brać kasę ale teraz dodatkowo z marychy będą mieć kasę.
| QUOTE |
| wiesz co robia policjanci jak cie złapia ?? biorą i sprzedają/ćpają Twój towar a Ciebie wywożą do lasu i biją do nieprzytomności |
Nie no musze to powiedzieć, chociaż wiem że zrobi sie kolejny flame albo inna odmiana ala Black:
ROTFL
B.tyger, czy ty nie nasłuchałeś sie nazbyt dużo 5 2 Dębiec. Wiem że wierzysz w czystość jego słów bo mówi o takiej polsce, jaką mu jest najlepiej przedstawić, w jakiej on żyje, Ale nie wszędzie tak jest
Słuchałem tego bo można było sie wciągnąć w inny świat, inny od mojego(czyste ulice, prawie każdy ma prace itp itd)
Ale maryha, zlegalizowana czy nie, to jedno i to samo gówno. Jeżeli będziesz chciał sie truć to i tak będziesz ćpał. Wszystko zależy od ciebie.
blacktyger
7:06, 5 08 2004
buahah 52 dębiec ? omg
nie masz kolegów hoolgianów, a od 3klasy podstawówki nie zadawałeś sie z nałogowymi palaczami (w moim wieku ;o) więc może naprawdę nie wiesz o czym ja mówie. Na moich oczach i to nie raz pakowali kolesi do lodówy i bynajmniej nie jechali w strone komisarjatu (wiem gdzie jest ;x) tylko w strone naszego "jeziora " (Paprocańskie - gnój) a tam jest jedeyny las w Tychach (no powiedzmy ze jedeyny) i zgadnij co im tam robili ?? pili z nimi browca nad zachodem słońca (było około 11 w nocy) więc jeśli nie masz z tym styczności to za przeproszeniem nie (słowo na p) mi że se wymyślam, bo (nie wiem czy o tym też śpiewa) ale Dębiec również żyje w polsce nie na marsie, a jego teksty bynajmniej z palca nie są wyssane, nie śpiewa o orła cieniu omg. słyszałeś może ostatnio wiadomości (jakiś m-c temu) jak to dziwnym trafem w ciągu 4 lat z komisarjatu zniknęło 50kg thc ;o zrekwirowali i sprzedali ... część pewnie zjarali ;/
| QUOTE |
Sagitarius 19:01, 3 08 2004
Sytuacja w kraju jest jaka jest i zalegalizowanie marichuany nic tu nie zmieni |
Gosciu nie wiem dlaczego tak uwazasz ale nie moge zgodzic sie z toba oraz z innymi ludzmi ktorzy w tym topiku opowiedzieli sie ze legalizacja niejest potrzebna.
Otoz jak zalegalizuja skonczy sie bezczelne "fiskanie" ludzi ktore ma miejsce wszedzie, nawet na ulicy przez psiarnie . BAAAAA co tam na ulicy, bylem swiadkiem jak policjanci wyprowadzili goscia ZE SZKOLY wczesniej go zakuwajac w kajdanki !!.
| QUOTE |
AdI-O 18:40, 4 08 2004
Ale maryha, zlegalizowana czy nie, to jedno i to samo gówno. Jeżeli będziesz chciał sie truć to i tak będziesz ćpał. Wszystko zależy od ciebie. |
Hmmmm, tak to jest prawda--"wszytko zalezy od ciebie". Ale uwazam ze cpanie nie jest dobrym slowem odnosnie marihuany, poniewaz marihuana niejest takzwanym narkotykiem twardym i ktora nie powoduje takiego uzależnienia jak np heroina!!!!!!!!!! Mam wielu kolezkow ktorzy jaraja ale niemoge powiedziec o nich ze stali sie cpunami bo pala maryche, jezeli ktos chce zobaczyc prawdziwych cpunow to zapraszam wszystkich na dworzec centralny w Wawce na ktorym to jest od cholery brauniarzy !!!!!
| QUOTE |
AdI-O 18:40, 4 08 2004
B.tyger, czy ty nie nasłuchałeś sie nazbyt dużo 5 2 Dębiec. Wiem że wierzysz w czystość jego słów bo mówi o takiej polsce, jaką mu jest najlepiej przedstawić, w jakiej on żyje, Ale nie wszędzie tak jest Słuchałem tego bo można było sie wciągnąć w inny świat, inny od mojego(czyste ulice, prawie każdy ma prace itp itd)
|
Sadze ze wszyscy ktorzy uwazaja ze w Polsce jest wspaniale, ze niema biedy, niema korupcji, niema alkoholizmu sa w bledzie oraz maja chyba zalozone klapki na oczy ktore przeslaniaja im prawdziwa zeczywistosci codziennego dnia w Polsce. Uwarzam ze ten tekst :
| QUOTE |
Glos kraju mataczy - to my Polacy Głos kraju bez pracy - to my Polacy Tu żyjąc walczysz - to my Polacy Bez wódki grymasy -to my Polacy Stale bez kasy - to my Polacy Wieczne cwaniaki - to my Polacy
|
wspaniale ukazuje charakterystyke polskiego narodu !!!!
PS. Extra jest teledysk 52 Debiec---"kto klamie tu jak z nut" !!!!
Trawa legal ofcoz, jestem za!!!
masz to, sprawdz to, ja to znam, ty wiesz sam, JARAM GRAM !!!
blacktyger
16:59, 8 08 2004
heh a wiecie co najbardziej mnie śmieszy, że połowa (jak nie więcej ) tych zdecydowanych "ZA" nigdy nie jarała ;C poza tym marycha jest o tyle niebezpieczna, że powoduje chętke "na twardzse" narkotyki (o ile można je tak rozdzielać) i zazwyczaj zaczyna i kończy się tak :
pety => thc => speed => różne kompociki => kanał ;<
jeśli ktoś już bierze speeda, jest stracony, to znaczy że traktuje thc jak zwykły narkotyk od którego zaczyna, Ci którzy na thc kończą, to znaczy że traktują go jak piwo - czyli do zabawy, nie musze ale chce.
ja jak zawsze zresztą, zaczołem zupełnie inaczej, nigdy nie paliłem petów (i nie pale, ohyda imo!:o) i zacząłem od marychy (kończąc na niej), i nie pale od prawie roku, jescze nigdy nie kapała mi ślinka jak inni w moim towarzystwie jarali, nie ciągnie mnie i nie chce palić, nie zalezy mi i koniec. a Ci przeciw wielce legalizacji, jeśli macie zamiar czerpać wiedze z książek i ją przekazyywać tym którzy znają ją z autopsji - dajcie se siana Finito
Sagitarius
18:10, 8 08 2004
| CODE |
DIZEL (PL)
QUOTE Sagitarius 19:01, 3 08 2004
Sytuacja w kraju jest jaka jest i zalegalizowanie marichuany nic tu nie zmieni
Gosciu nie wiem dlaczego tak uwazasz ale nie moge zgodzic sie z toba oraz z innymi ludzmi ktorzy w tym topiku opowiedzieli sie ze legalizacja niejest potrzebna. Otoz jak zalegalizuja skonczy sie bezczelne "fiskanie" ludzi ktore ma miejsce wszedzie, nawet na ulicy przez psiarnie . BAAAAA co tam na ulicy, bylem swiadkiem jak policjanci wyprowadzili goscia ZE SZKOLY wczesniej go zakuwajac w kajdanki !!. |
nie rozumiesz że prawie kazdy zaczyna ad marychy?puźniej chce sie więcej więcej i jeszcze raz więcej..
więc nie ( słowo na p) tu głupot bo swoje wiem!
blacktyger
19:13, 8 08 2004
a jarałeś już ??
zresztą, patrz wyzej
A ja jestem bardzo za. Ci co piszę że przez tą legalizacje więcej ludzi siegne po here np. miom zdaniem sie mylą. Ja znam kilku ludzi którzy jarają gande i i jakoś są wielkimi przeciwnikami "twardych" drugów. To wszytsko zależy od osoby, a jeśli ktoś chciał by coś cierzszego to i bez legalizacji i gandy weźmie. A legalizacja poprawiła by nawet turystyke, ludzie z sąsidnich panstw by przychodzili pielgrzymkami do naszego "pięknego" kraju

.
blacktyger
9:11, 15 08 2004
dlaczego pięknego w ".." masz coś do polski ? ;o
Ja palę od 2 lat i nie sięgnełe po vłada i nie sięgnę i to jest głupi powód jeśli ktoś tak gada że maria to 1 krok do uzależienia !!!!!!!!!
blacktyger
20:25, 16 08 2004
to posprzataj po sobie imo
mi to akurat nie przeszkadza a od sprzatania jest chyba państwo, za coś im ku**a mio starzy płaca.
R383L!4N7
22:43, 16 08 2004
jak sie zalegalizuje to ci co palili bede palic dalej a ci co chco zapalą bo legalne
jeśli to by uratowało nasz kraj z dziury budżetowej to prosze bardzo ale jeśli przy tym zamieniło nasze społeczeństwo w narkomanów spod "monopolowego"(jak by pijaków było mało) to nie
To jest bezsensowne że papierosy są legalne niektórzy palą i bardziej się trują niż jak ja palą marihuanę.Więc patrząc na naszych (P)osłów to wątpie żeby zalewgalizowałóa się szybko.
evil_lord
11:29, 18 08 2004
| CYTAT (GiNgEr @ 22:35, 16 08 2004) |
| mi to akurat nie przeszkadza a od sprzatania jest chyba państwo, za coś im ku**a mio starzy płaca. |
Można się załamać czasami nad takimi wypowiedziami....
blacktyger
14:04, 18 08 2004
wbrew pozorom, mnie to evil śmieszy, a nie załamuje, szkoda mi zycia na umartwianiem się za innych

niech jego otoczenie się z nim męczy i to im współczuje imo ...
Slash-PL
12:46, 19 08 2004
OMG Ludzie jak by zalegalizowali narkotyki itp to polowa mlodziezy chodzila by nacpana a druga polowa przedawkowala by i wykitowala
PS. Dawno mnie tu nie bylo
sparrow88
13:22, 19 08 2004
Wogóle ten temat jakiś dziwny, logiczne że nikt nie zezwoli na legalizacje nawet miękich narkotyków w Polsce, i dobrze. Wystarczy że w świecie mamy opinię pijaków.
Tak,przez maryske nikt nie umiera ,a wiesz ile osob idzie do psychiatryka gdy po marysce bierze cos mocniejszego?Probowalem,ale sadze ze zalegalizowanie jest glupim pomyslem ,bo i tak juz mi sie zygac chce jak widze jakichs 13latkow palacych ,badz pijacych a ta mlodziez raczej nie ma dostepu nawet do maryski.I tak nie ma w Polsce problemu ze zdobyciem,wiec po co wam legalizacja?Chcecie palic na ulicy?Po co?Coz,jesli do tego dojdzie to ja wyjezdzam za Ural.
blacktyger
13:51, 19 08 2004
na ulicy i tak nie wolno by palić, tak jak nie wolno pić (miejsca publiczne). poza tym nie byłaby ona dla młodziezy, mało tego to że jest ona teraz łatwo dostępna, lecz nie zalegalizowana - szkodzi naszej gospodarce tylko i wyłącznie i tak każdy ją będzie miał,a czemy dilezy maja zarabiac a nie lepper ?? imo wiem ze do legalizacji nie dojdzie, ale na pewno była by kożystniejsza dla państwa (w jakimś zapewne nie wielkim stopniu ...)
Tak,niebylaby dla mlodziezy tak samo jak fajki i alkohol.Co do gospodarki musze sie z toba zgodzic,jednakze jest wiele mozliwosci zasilenia polskiej gospodarki ,niekoniecznie musi to byc legalizacja marihuany.BTW: Z tego co wiem to ciezko wyhodowac maryhe z thc (bo samosieja jej nie ma) trzeba duzo slonca etc. ,wiec raczej nie moglaby byc uprawiana w calej Polsce.
| CYTAT |
LoLeQ 14:18, 19 08 2004
jest wiele mozliwosci zasilenia polskiej gospodarki |
Tak zgodze sie ze jest sporo innych zrodel dzieki ktorym budzet panstwa moze sie wzbogacic, jednak ludzie odpowiedzialni za "wymyslanie" dodatkowych pieniedzy wogole nie maja dobrych pomyslow, np. chcieli wprowadzic winiety z ktorych to srodki mialy by wspomoc budowe polskich autostrad a przeciez jest juz taki podatek zawarty w benzynie. Jednym slowem ten pomysl to kompletna bzdura ktora powoduje tylko coraz wieksza irytacje wsrod spoleczenstwa. Takich debilnych propozycji wzbogacenia dochodow panstwa moglbym przedstawic tu cala mase.
A przeciez jest inna bardzo latwa mozliwosc zyskania dodatkowych pieniedzy, zalegalizowanie marihuany.
Jednak jest jeden szkopol, mianowicie taki ze najprawdopodobniej to gangsterzy ktorzy sprowadzaja, produkuja i wypuszczaja na rynek narkotk i jednoczesnie maja z tego tytulu ogromne wpływy PRZEKUPIAJA POLITYKOW (ŁAPOWKI) zeby ci nie zalegalizowali np marihuany bo by stracili powazne zrodlo swojego nielegalnego dochodu
blacktyger
19:00, 19 08 2004
taaa ale macie pojęcie że to i tak smętna gatka na forum o et ... gdyby już ją zlegalizowali, to i tak na czranym rynku byłaby tańsza co spowodowałoby i tak w 50% kupowanie od "niewiadomych źródeł" (brak akcyzy), ale pomarzyc mozna
btw. kiedys w telewizji (apropo tych winiet) mowili ze powinismy sie cieszyc ze koszt przejazdem Zakpianki to zaledie 10 zł w te i we wte ;o jak jescze !@#neli by winietke to juz watpie czy tamtedy ktos by sie poruszal ...
Sir_Ace[PL]
15:17, 25 08 2004
To jak z Ruskim Spirytusem. Nasz krajowy jest dobry i tani. Tamten jest gorszy (trochę) i tańsz (bardziej trochę) Spirytus jest legalny więc......
falubaz
23:58, 25 08 2004
EEKKKHHHMMMM WTF :C
1.
| CYTAT |
| poza tym nie byłaby ona dla młodziezy |
To po kiego sie użerasz, zeby zalegalizowac?
2.
| CYTAT |
| gdyby już ją zlegalizowali, to i tak na czranym rynku byłaby tańsza co spowodowałoby i tak w 50% kupowanie od "niewiadomych źródeł" (brak akcyzy), ale pomarzyc mozna |
lol?
Patrz: Holandia, czarny rynek praktycznie nie istnieje, tam gdzie sa coffe-shopy-a poza tym to niby skad by sie bral stuff na czarnym rynku? Z Syberii? Raczej nie, bo by i tak pochodzil z "legalnych" zrodel.
3. Legalizacja?
omg:C Nawet w Holandii marihuana nie jest legalna wiec o czym mowa?
Przede wszystkim tam jest ustanowione prawo nie legalizujace ganje, ale odstepujace od wymierzania kar w przypadku posiadania marihuany:
-do 5 gram przy sobie, na ulicy - powyzej nawet areszt i wiezienie;
-do 700 g. wlascicielom coffe-shopow;
Palic mozna (teor.) mozna tylko w scisle wyznaczonych miejscach zwanych coffe-shopami czy hash-barami etc.
4. Polska?
Przeciez Polska nie jest tak ucywilizowanym krajem by pozwalac na cokolwiek, bo jak wiadomo Polak-potrafi, szybko by ktos znalazl luke w prawie i by jeszcze crackiem dilowali. :c Nie mowiac ze Polska jest very konserwativ Nation i nie da rady takiego czegos w Polsce przeprowadzic(?). Bo jak wiadomo tutaj palacz marihuany=narkoman=palacz hery co sie przekonalem na wlasnej skorze ;C
5.
| CYTAT |
| Z tego co wiem to ciezko wyhodowac maryhe z thc (bo samosieja jej nie ma) trzeba duzo slonca etc. ,wiec raczej nie moglaby byc uprawiana w calej Polsce. |
No chyba ze z szklarni zrobi sie jakis teren niezalezny od Polski.
6.Prawo w Polsce.
Jak wiadomo Polskie prawo ssie, a zafundowali nam to (jak sie nie myle) prawicowcy z aws aka radio maryja.
Wiec nie ma sensu walczyc o ta wasza legalizacje, ale powrot do poprzedniego prawa ktore nie egzekwowalo kar w przypadku posiadania ganji do 1 g. (na wlasny uzytek).
7.board.et.pl?
Po hcuja ta rozmowa tutaj?
Prowadza ja przede wszystkim w wiekszosci roczniki 90-87 co dla mnie jest bardzo smieszne.
A texty typu:
| CYTAT |
| wiesz co robia policjanci jak cie złapia ?? biorą i sprzedają/ćpają Twój towar a Ciebie wywożą do lasu i biją do nieprzytomności, pomyśl se jak by legalizacja ucieła (nazwa przyrodzenia)y psom zasranym, srają wyżej niż mają dupe |
| CYTAT |
nie masz kolegów hoolgianów, a od 3klasy podstawówki nie zadawałeś sie z nałogowymi palaczami (w moim wieku ;o) więc może naprawdę nie wiesz o czym ja mówie. Na moich oczach i to nie raz pakowali kolesi do lodówy i bynajmniej nie jechali w strone komisarjatu (wiem gdzie jest ;x) tylko w strone naszego "jeziora " (Paprocańskie - gnój) a tam jest jedeyny las w Tychach (no powiedzmy ze jedeyny) i zgadnij co im tam robili ?? pili z nimi browca nad zachodem słońca (było około 11 w nocy) więc jeśli nie masz z tym styczności to za przeproszeniem nie (słowo na p) mi że se wymyślam, bo (nie wiem czy o tym też śpiewa) ale Dębiec również żyje w polsce nie na marsie, a jego teksty bynajmniej z palca nie są wyssane, nie śpiewa o orła cieniu omg. słyszałeś może ostatnio wiadomości (jakiś m-c temu) jak to dziwnym trafem w ciągu 4 lat z komisarjatu zniknęło 50kg thc ;o zrekwirowali i sprzedali ... część pewnie zjarali ;/ |
A przypadkiem nie udrozniali im odbytow? ROTFL. Przekaz kolegom, albo twojemu umyslowi zeby nie jarali tyle z!@#anego stuffu z domieszka ACE bo haluny to nie jest dobra rzecz. Wybacz ale po przylapaniu czeka Cie co najwyzej 2 godzinne przesluchanie, po ktorym bedziesz czekal na lisciki z prokuratury, miesiacami, albo z sadu, ktore na koncu okaza sie postrachem na cala ekipe i z 10 przylapanych do aresztu trafia 2 (najglupsze). A wiem, bo niestety mam takie doswiadczenie.
Black (bez urazu) ale tutaj w calym tym topicu nie przyznaje Ci racji, ukazujesz sie dla mnie zwyklym pozerem, ktory probuje nadrobic na forum, bo wsrod kolegow nie wyszlo, tak jak wiekszosci tutaj piszacych...
Radze wam miec umiar w paleniu jak i gloszeniu takich non-sensownych teorii bo wychodzicie na glupkow.
I radze wam zalepic tez te dziury w bani bo one to sa dopiero niebezpieczne...
Co jedynie madroscia sie narazie pochwalili Sagitarius,sparrow oraz Ojciec.
| CYTAT |
| Tak,przez maryske nikt nie umiera ,a wiesz ile osob idzie do psychiatryka gdy po marysce bierze cos mocniejszego?Probowalem,ale sadze ze zalegalizowanie jest glupim pomyslem ,bo i tak juz mi sie zygac chce jak widze jakichs 13latkow palacych ,badz pijacych a ta mlodziez raczej nie ma dostepu nawet do maryski.I tak nie ma w Polsce problemu ze zdobyciem,wiec po co wam legalizacja?Chcecie palic na ulicy?Po co?Coz,jesli do tego dojdzie to ja wyjezdzam za Ural. |
Dokladnie.
A chcecie walczyc o legalizacje ( :C ) idzcie tu wylewac swoje żale, bo tutaj nic nie zdzialacie.
http://hyperreal.info/legalize/go.to/indexhttp://hyperreal.info/kanaba/go.to/art/311http://hyperreal.info/
blacktyger
0:25, 26 08 2004
buehehe " przed kolegami Ci nie wyszlo "
owned ;x
im0 to że w holandi nie ma czarnego rynku jest zasługą tylko i wyłącznie grubszych portfeli mieszkańców tego kraju
| CYTAT |
| To po kiego sie użerasz, zeby zalegalizowac? |
czy ja mówie że dla mnie ;o?
poza tym w polsca od 5g. jesteś sądzony za handel ...
| CYTAT |
| wiesz co robia policjanci jak cie złapia ?? biorą i sprzedają/ćpają Twój towar a Ciebie wywożą do lasu i biją do nieprzytomności, pomyśl se jak by legalizacja ucieła (nazwa przyrodzenia)y psom zasranym, srają wyżej niż mają dupe |
im0 tekst napisany pod presją rodziny ;E
| CYTAT |
| A przypadkiem nie udrozniali im odbytow? ROTFL |
a c@#! wie, takie przypadki też były odnotowywane (pała w rowa ;o)
skoro kończy się to tylko przesłuchaniem, to dlaczego każdy diler jest taki "anonimowy" ;o? jak złapią kolesia to bynajmniej on najmniej za to odpowie, jeśli strzeli z ucha kto mu sprzedał i z kim jarał ...
| CYTAT |
CYTAT Tak,przez maryske nikt nie umiera ,a wiesz ile osob idzie do psychiatryka gdy po marysce bierze cos mocniejszego
|
im0, Ci którzy biora thc tylko po to żeby od czegoś zacząć, są dla mnie poza kwalifikacją ludzi z wolą (nawet nie silną, a jaką kolwiek) ale duża część "k#!@iaczy" pali tylk grassa bo nie trzeba im nic mocniejszego ...
| CYTAT |
Black (bez urazu) ale tutaj w calym tym topicu nie przyznaje Ci racji, ukazujesz sie dla mnie zwyklym pozerem, ktory probuje nadrobic na forum, bo wsrod kolegow nie wyszlo, tak jak wiekszosci tutaj piszacych...
|
bez urazy, ale jak c@#!a o mnie wiesz, to może się nie wypowiadaj, bo to że miesiąc temu skończyłeś 18-tke bynajmniej nie upoważnia Cię do oceny ludzi, których nigdy nie widziałeś, nie słyszałeś i czułeś ;x a pozerem byajmniej nie może być ktoś, kto wypowiada się na temat, która zna z autopsji ...
btw mam -1021 postow ;[
blinkkin
1:01, 26 08 2004
po przeczytaniu waszych wypowiedzi musze stwierdzic, ze nie potrzeba nam legalizacji marihuany, ale poprawy poziomu nauczania w szkolach. widze takze, ze mamy nastepcow kolodki i jemu podobnych, ktorzy dzieki legalizacji 'soft' narkotykow chca wyciagnac polske z zapasci gospodarczej. wasze typowo populistyczne argumenty smiesza zamiast dawac do myslenia.
| CYTAT (blacktyger) |
| btw mam -1021 postow ;[ |
licznik postow na minus przekrecilem sobie jakies 2 tygodnie temu. jak to sie mowi: xero powned?
blacktyger
1:15, 26 08 2004
im0 ja se tych postów nie cofnołem, nie mam takiej władzy ;o?
podejżewałem że to Ty ... ale jak widać kobieca intuicja zawodzi
falubaz
13:40, 26 08 2004
| CYTAT |
| poza tym w polsca od 5g. jesteś sądzony za handel ... |
Nie musza Cie lapac zeby cie posadzic o dilowanie, wystarcza 2 osoby ktore strzela z ucha na ciebie i jestes ugotowany.
Heh,marychy nie pali sie po to zeby od czegos zaczac,jednakze zawsze wtedy sie poznaje kumpli rowniez palacych,ktorzy czasem poczestuja czyms mocniejszym ,a jak sie spodoba to kkthxbye.
| CYTAT (falubaz @ 12:40, 26 08 2004) |
Nie musza Cie lapac zeby cie posadzic o dilowanie, wystarcza 2 osoby ktore strzela z ucha na ciebie i jestes ugotowany. |
Tak jak większość rzeczy w tym kraju. Jakiś kochany konfident lub babcia która siedzi cały dzień w oknie szeptnie słówko i jesteś ugotowany przez miłych i życzliwych sąsiadów.
| CYTAT (blacktyger @ 6:06, 5 08 2004) |
| Na moich oczach i to nie raz pakowali kolesi do lodówy i bynajmniej nie jechali w strone komisarjatu (wiem gdzie jest ;x) tylko w strone naszego "jeziora " (Paprocańskie - gnój) a tam jest jedeyny las w Tychach (no powiedzmy ze jedeyny) |
blacktyger, teraz toś doyebał - jedyny las w Tychach, buahaha. dookoła Tychów są lasy!
a poza tym twojego kumpla mogli wywieść do katowic na komende, a nie do lasu (chyba ze na pedałów trafił)
mój kumpel tak miał, za jaranie posiedział sobie 48h na dołku w katowicach
tranx-san
7:01, 19 12 2004
| CYTAT (Kiler @ 20:41, 16 12 2004) |
| Tak jak większość rzeczy w tym kraju. Jakiś kochany konfident lub babcia która siedzi cały dzień w oknie szeptnie słówko i jesteś ugotowany przez miłych i życzliwych sąsiadów. |
tia
ostatnio o godzinie 3:30 zapukala do mych drzwi policja, poniewaz bylo podobno u mnie glosno

a ja tylko krzyczalem do chlopakow na wencie ze nam klada northa zeby szli rozbroic...
pozniej dowiedzialem sie ze to moj kochany sasiad zadzwonil, nie ma jak pro sasiedzi!
na szczescie policja miala beke, ja tez... "panowie ale ja sobie gram mam sluchawki na uszach i nie wiem o co wam chodzi", dobrze ze nie skumali po c@#! mam ten mikrofon XDDD
"to jest dla ludzi, co umieją jak bumerangi wrócić" - czaicie ten tekst erudyci?
szeroko pojmowaną inteligencję się ceni... ale od miejsca w którym jej brak, do momentu kiedy zaczyna graniczyć z czeskim filmem

więc nie roz-(słowo na p)jcie mnie lamusy tekstami typu soft, hard i jak poczęstują to kkthxbye bo stwierdzenie !@#ie kupą. większość z was nie widziała tylu klonów w star warsach ile ja znam postaci, które - jak przystało na prozioma - są jaraczami na potęgę i jakoś nie słyszę/nie widzę/nie odczuwam żeby popadały w jakieś gówna. na 500 postaci z mojego środowiska nawet jedna !@#ana postać nie popłynęła w skrajności, które oglądacie w telewizji debile, a to że na 100 000 postaci jeden zastosuje na sobie ścierwo i niedługo potem umrze albo obetrze się o śmierc to raczej norma - mało jest na tym świecie obszczymurków?
ja sam sobie nie żałuje, jak mogę / mam ochotę to coś spale, połkne, albo powącham - wedlug, którego z was geje jestem gorszy, dziwny albo (słowo na p)nięty, co? hahaha, założe się że wielu z was w!@#ało się w nieadekwatnie gorszą sytuacje życiową z tą waszą odpowiedzialnością niż ja ze swoją spontanicznością (btw. wiedzie mi się wyśmienicie)
poza tym, człowiek jest z natury głupi - zwykle smaczniej smakuje to czego się zabrania. pewnie stąd też, holandia ma tak niski współczynnik uległości różnego rodzaju narkotykom, a kuba tak niski stopień umieralności dzięki naturalnemu koksikowi. zresztą, cokolwiek prorocy - z wami mogę podyskutować o bindach, cfg, albo trick jumpach (i to też nie zawsze wiecie o co chodzi) ale nie na ten temat
wielkie yo ziomy, pa
tranx-san
20:14, 20 12 2004
imo poniekad zgadzam sie z dankanem :U chociaz jego jezyk jest troche nie zrozumialy aczkolwiek ciekawy...
prawda jest taka ze wszystko jest dla ludzi, jedni lubia sobie palic, cpac nie widze w tym nic zlego, ich zycie ich wybor, legalizacja marychy ? ok, napewno procent cpania by spadl, bo co zakazane lepiej smakuje, jak pisal przedmowca.
Prawda jest taka ze jak ktos bierze sie za palenie wcale nie oznacza ze siegnie po cos mocniejszego, t tylko od niego zalezy, czy bedzie walil w kanal czy tylko sobie popali od czasu do czasu.. nikt wam stzykawki nie w(słowo na p)i :U
ja sam nie biore, powodow jest kilka
1. brak kasy
2. nie odczuwam takiej potrzeby
3. za szybko sdie uzalezniam
w moim srodowisku ludzie cpaja w c@#! roznych rzeczy, palacze trawki ktorzy lubia sie czasami zrelaksowac, ziomki na spidach, jaracze browna (aluminium szelesci ^^), niektorzy przez dragi maja z!@#ana psyche, inni pala 24/7 i sa normalni
jak pisal dankan rzeczywistosc jest troszke odmienna od tego co pokazuja wam w tv malolaty, wiec moze czas wyjsc na ulice i zobaczyc jakie to zycie jest naprawde :U
imo wszystko jest dla ludzi, tylko z umiarem i rozsadkiem :<
To fakt że media troche naginają sprawe uzależnienia od narkotyków w swoich progamach, jednak wystraczy sobie przejsc kolo centralnego w wawce ...
...i zobaczyć że jest coraz więcej zoombie w metopolii !!!