IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Podszywanie się ..., Czyli jak kogoś ośmieszyć...
Mad
post 16:01, 24 10 2003
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 48

Wczoraj jeden gracz z WP nagle mówi mi że bardzo go w(słowo na k)iłem. na początku nei wiedziałem o co chodzi ale po krótkiej rozmowie okazało się że napisałem na ich stronie w księdze gosci taki tekst:

Tak zimek odejdz zrobisz dobrze pamietaj mowie ci to wlasciwy wybor bledem bylo stworzenie tego WP ty grasz tam najlepiej hahahahahaha zobaczymy zmiarzdze cie w sobote do zobaczenia na meczyku zimku jak jeszcz dotrwasz smile.gif lol wy sie po meczu z nami nie pozbieracie wogule jestescie ciency a toze wygrywacie w cb z podrzednymi klanami phi zagrajcie z poison zobaczymy czy wygracie narazie graliscie z lamkami !!!! kazdy mecz w polskim cb to bylo lamerstwo duzego stopnia wiec my was zmiarzdzymy wpki boze nie umiecie grac !!!! tylko przynosicie wstyd polskiej lidze ET zimek no czekam na pojedynek z toba skur..... ty pf ja pf wyskocz 1 na 1 na jakiejs mapce zobaczymy czy taki madry jestesczekam i mam nadzieje ze przynajmniej na oasis obronicie sie na oasis 2 minuty buhahahahah smile.gif)))))0pozdrawiam najgorszy klan polski !!!!!! dymajcie sie pa smile.gif tongue.gif loleeeeee!!!!!!!Zimek jestes dla mnie nikimi zmiarzdze cie pfem lub nawet nozem zobaczysz na meczu!!! P O Z D R Ó W K A !!!!! buhahahahahahahahahhahahahahaha LOLE WP !!!! to jakas podrobka wirtualnej polski ????tongue.gif lole !!! i tyle !
[KmH] Mad
tez [email protected]
http://hahaha macie na enemy

2003-10-23 13:24:21
IP: 80.55.176.* 

Na szczęćsie udało mi się wyjaśnic sytuacje poniewaz mam stałe IP i nie mogłem to być ja.

Kto jest taki mądry??? Próbuje skłucić moj klan z hunter i wp. jak coś ta osoba ma niech się zgłosi do mnie a nie obrazajac inne klany za mnie.

"sprawdzacz IP" mówi:

80.55.176 = pa176.internetdsl.tpnet.pl

niestety to niei jest cale ip ale zawsze coś wiadomo.

jezeli wiecie cos na ten temat prosze o pomoc tongue.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 11)
blinkkin
post 16:28, 24 10 2003
Post #2

Nr użytkownika: 547

sa ludzie, ktorzy lubia podkladac swinie i ogladac co pozniej sie dzieje. dobrze, ze tak sie skonczylo - szczescie w nieszczesciu. takich S(słowo na k)YSYNOW nalezy tepic na potege. sam kiedys z czyms takim sie spotkalem - takze forum i pisanie glupot.

+Quote Post
nkr
post 16:36, 24 10 2003
Post #3

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 184

jedyny znany mi s(słowo na k)ysynski podszywacz to SIN z neo+, ktory jest juz skonczony na scenie et wiec pewnie mu nie zalezy i robi wieksze gowno

+Quote Post
rover
post 16:56, 24 10 2003
Post #4

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 293

nie wiem kto to, ale zapewne wielki p...ny w dupe chuj z kompleksami i p...onymi aimbotami nadrabiajacy braki w skillu i miernym z...anym mysleniu, p...eniem takich glupot i robieniu ...anego burdelu.

a tak poza tym to zart nie na poziomie :/ pewnie jakiego z...anego 13-latka.

+Quote Post
dNkN!
post 17:34, 24 10 2003
Post #5

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 200

masz rację rover...kolesi tak nikczemnego pokroju trzeba ...ać z góry na doł za wszystko i nic bo nie zasługują na najmniejszy szacunek. ja z takim gównem spotykam się na codzień, co prawda w zupełnie różnej od tej kwesti ale to jest to samo. imo, najmądrzejszą reakcją na prymitywne zachowanie jest najprymitywniejszy pojazd lub po prostu wp... mad.gif

+Quote Post
Mad
post 17:40, 24 10 2003
Post #6

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 48

jedyny znany mi s(słowo na k)ysynski podszywacz to SIN z neo+, ktory jest juz skonczony na scenie et wiec pewnie mu nie zalezy i robi wieksze gowno

tez go o to podejrzewam bo gral u nas i tez rozdawal pass na tajny kanal kmh tongue.gif i teraz zemste robi za to ze wylecial tongue.gif

+Quote Post
Konrad
post 17:46, 24 10 2003
Post #7

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 145

Rozumiem Cie mi kidys tez podlorzyli swinie.Zalorzylem klan. Milem juz strone i inne rzeczy potrzebne klnowi brakowlo tylko kanalu irc.Znaczy kanal juz intnial tylko nie bylo L.Zebrlem paru ludzi dlem wszytkim opa zeby bylo latwiej i...
Jeden z ludzi tam obecyn hamsko z swojimi kumplami zdjal nam opa i zostiwl sobie i 3 osobom.Na pocztku mowil ze zartuje i powiedzila ze odda na zaraz kanal.Po jakims czasie jadnak gdzy bylo coraz wiecj osob na kanale zmienil szybko zdanie.Po paru gdzinach juz nikt mi nie uwzyl ze to muj kanl i ze to ja jestm cl kalnu.
Naszczescie dziki mojemu koldzce odzskalem kanal i honor podstepem.Ta historia dobrze sie skonczyla ale napeno dobrze sie nikt nie czuje jak jescze zostnie wyzwany za to ze chce swojie. mad.gif

+Quote Post
Ghost
post 18:14, 24 10 2003
Post #8

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 539

Podemnie ogołnie zawsze się ktoś podszywa. Był taki jeden s(BIP!)wysyn który skłócił mnie na forum z członkami klanu The Great X. Potem chcieli mnie obalić za to :] Na szczeście dorwałem gnoja i podziękowałem mu za to - gostek wchodził na serw nasz wiec block him :]

+Quote Post
Dajmos
post 18:43, 24 10 2003
Post #9

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 264

hehhe Sina juz ośmieszyc bardziej nie można .....on sam sie ośmieszył konwertując mp_bridge :/ dużo lepiej to wyszło komu innemu tongue.gif

+Quote Post
Sagitarius
post 10:37, 25 10 2003
Post #10

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 513

takich borakow to trz tempić!Zawsze i wszędzie! mad.gif

+Quote Post
SCORPiON
post 14:15, 25 10 2003
Post #11

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 69

QUOTE (Dajmos @ 16:43, 24 10 2003)
hehhe Sina juz ośmieszyc bardziej nie można .....on sam sie ośmieszył konwertując mp_bridge :/ dużo lepiej to wyszło komu innemu tongue.gif

a czemu sam sie nie wzioles do konwertowania?? Zacznij a zobaczymy jak tobie wyjdzie. Tamci do moze zaawansowani w robieniu map a SiN poczatkujacy.

Zaloze sie ze twoja konwersja byla 100x gorsza od SiNa

+Quote Post
Dajmos
post 14:57, 25 10 2003
Post #12

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 264

SCORPIOn masz racje byłą by gorsza ale Sin sie nia tak chwalił jakby był najlepszym maperem

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi