IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Jakie prezenty?? ByA.Runos, Czyli co dostaliscie:)
Runos
post 21:30, 24 12 2003
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 563

Witam

Mam takie pytanie co dostaliscie w tym roq od mikolaja?? rolleyes.gif

Ja dostalem: 100zl od wujka... karte do telefonu i dezodoranty od babki.. Od mamy tarcze z lotkami zebym mial co robic poza graniem w Et. Od siostry i jej chlopaka bluze.. A od taty dostalem samochod zdalnie sterowany laugh.gif Nie bez powodu nazywaja mnie duzym dzieckiem tongue.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Thoro
post 22:08, 24 12 2003
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 519

Mialem walnac dzis taki temat, ale w offtopie. Pewnie i tak mody go tam przeniosa, ale tymczasem ja sie pochwale 3 prezentami, z ktorych jestem bardzo happy biggrin.gif :
-nowa klawiatura Logitecha (czarna tongue.gif ). Poprzednia juz wysiadala i w niektore przyciski trzeba bylo walic zeby zareagowaly, a na nowej zarabiscie sie pisze biggrin.gif
-nowa myszka Logitecha smile.gif (tez czarna smile.gif ) optyczna. Poprzednia mialem normalna z rolka na 2 przyciski, a teraz bedzie mi latwiej przeladowywac biggrin.gif i zmieniac bron rolka smile.gif Drzyjcie ET-towcy smile.gif (zart w sumie skill mi sie nie poprawi dzieki temu, ale bedzie fajniej tongue.gif )
-kierownica (tez nowa, ale wczesniej nie mialem smile.gif ), tez czarna ale nie logitecha tylko tylko manty sad.gif , ale z wibracjami smile.gif. Teraz pozostaje mi wygrac drabinke w nfs smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
3 Użytkowników czyta ten temat (3 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi