IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czy niektóre skrypty i programy do ET to czit ?, Power Strip, anty-recoil itp
dNkN!
post 8:20, 14 01 2004
Post #1

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 200

( ... Edit by moderator ... )

( ... Topic ten powstał w wyniku przeniesienia postów z topicu o tweakowaniu karty grafiki i topicu o skryptach znajdujących się na forum technicznym
...
Chodzi przede wszystkim o używanie PowerStripa do zwiększania gammy, używanie skryptów do strafe-jumpów, skryptów typu anty-recoil w celu zmniejszenia odrzutu itp ... )

omg, skrypty do speed i strafe jumpów :S co to jest? ściągnijcie sobie wszyscy aimboty w tą samą myśl w którą używacie takich skryptów. sry panowie ale to maksymalnie noobstwo blink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
blacktyger
post 20:48, 14 01 2004
Post #2

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

Dankan Repekt za włążoną prace z walką z czitami ale czy Ty czasem nie przeszadzasz ? to się chyba staje twoją obsesją ? ostatnio w prawie każdym twoim topicu jest coś o amibotach wallhackach czitach blink.gif moze tylko ja to zauważam ale ... nie wiem ... myśle iż powinieneś troszke wyluzować .... to tylko gra, TYLKO GRA ..

BTW. Sorki za off topic .. a tak na temat to myśle iż najlepsze Speed jumpy streaf i te inne badziewia wychodzą kiedy się ich poprostu nauczymy ... zresztą co ta za przyjemnośc kliknąc i zrobiś streafa ... chyba większą jest włożony w to trud a później namacalne efekty pracy ... może tylko ja taki dziwak rolleyes.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi