IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> lagometr
blinkkin
post 21:50, 24 01 2004
Post #1

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

napisalem ten temat, poniewaz dawno nie pojawil sie zaden nowy topic na forum. moze was troche rozweseli, a osoby z neo+, ktore wiecznie narzekaja na pingi, pocket losty etc pokaze co to naprawde gowniane lacze. nie umiescilem tego na forum technicznym, bo mam najlepsze ustawienia na moje lacze, przy innym mam pingi rzedu 400. jest to gif sklejony ze zrzutow lagometra.

user posted image

i co na to powiecie? zgadnijcie jaki mialem wtedy ping, znaczy ten ktory wyswietal przy moim nicku sie po wcisnieciu tabulacji. moze 800, raczej 400? zdziwie was bardzo i musze powiedzec, ze widok takiego lagometra mam ciagle, nawet przy pingu 30. fajna sprawa, wyzszy ping to calkowity zalew czerwieni na logometrze. ustawienia configu w et mam takie jak na modem, czyli najmniejsza ilosc pakietow (chyba 30), a mimo to nadal uciekaja. w godzinach 14.00-21.00 (dni robocze) wogole nie da sie grac. a teraz efekty ktore wysepuja podczas gry na moim super szybkim laczu. zazwyczaj wyglada to jakby przeciwnik warpowal, a nie ja. jak widzcie ucieka 50% pakietow, czyli wzwiazku z tym jesli strzelam w to co widze czesc strzalow jest niecelna. pamietam jak dankan opierniczyl mnie za warping przy pingu 80, wiec teraz wiesz czemu. wiec panowie z neo+ nie gadajcie o zlych warunkac gry w et, poniewaz nie wiecie co to super hiper cool lacze. prosze o komentarze.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
evil_lord
post 22:12, 24 01 2004
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 952

Komenatarz może być jeden: WSPÓŁCZUCIA !!! Ale dziwne......przy tak dobrym pingu mieć takie lagi........dziwne....może to wina Twojej konfiguracji sprzętowej? Może napisz jaki masz komp bo nie wiem czy mam dzwonić do "Nie do Wiary"/ blink.gif
Dziwne.....
Edit:
To jest tak dziwne że 3 razy użyłem słowa "dziwne".
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi