IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Melanż 2004 - ET ProLam Party, a może by tak...
dNkN!
post 18:07, 1 03 2004
Post #1

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 200

...łódki się wspólnie napić pod jednym dachem? wrzucić sobie prosto w oczy parę ciepłych rzeczy? grupowo się skompromitować i po 2 litrze przyznać się do noskilla? hrhr

wiecie, powoli robi się ciepło, na wilgotnej od topniejącego śniegu glebie zaczyna kiełkować trawa, sklepy monopolowe schodzą nieznacznie z cenami, dzień staje się coraz dłuższy i coraz bardziej chce się pić smile.gif propozycja nie tyle only for invited, co for all older (>18) clan members. można by znaleźć jakieś cztery ściany pośrodku drogi pomiędzy wszystkimi zainteresowanymi. plan imprezy kulturalnej mógłby wyglądać, np tak:

piątek wieczór - oficjalne rozpoczęcie, pijemy
piątek noc - zaczynamy grać i ciągle pijemy
sobota rano - pijemy i kończymy grać
sobota południe - po kampie sleep rooma, misja monopol po niezbęnik zapewniający full-revive poległych
sobota wieczór - gramy i pijemy
sobota noc - kończymy picie i granie
niedziela południe - oficjalne zamknięcie imprezy zwieńczone zliczeniem fragów określanych w litrach.

2 dni, 2 noce - imho brzmi obiecująco i może dostarczyć więcej wrażeń niż telewizja polsat. zapewne im więcej osób tym lepiej, można by wynając jakąs sale gimnastyczną lub cokolwiek w miarę możliwości. dalibyście radę?

jakby co msg me prv #cichociemni @ qnet, będę cierpliwie zliczał chętnych, po czym wspólnie ustalimy termin i miejsce spotkania.

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
dNkN!
post 12:54, 8 03 2004
Post #2

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 200

hehe, nie mistrzu - źle mnie odebrałeś smile.gif ...albo ja się źle wyraziłem smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi