IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Call of Duty, ...czyli co myślicie
Jakie według was jest CoD
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety zanim nie zagłosujesz. Zaloguj się i zagłosuj, aby zobaczyć wynik.
Suma głosów: 28
Goście nie mogą głosować 
RyFeK
post 18:29, 18 03 2004
Post #1

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 329

Jakoś nie widziałem podobnego topicu o tej grze i postanowiłem takowy stworzyć biggrin.gif

IMO giera wymiata, zajmuje czołowe miejsce na mojej liście (od razu za ET of course), misje są wyczesane, może dlatego ze na faktach, grafa wyczesana, dźwięki cudne, broni dużo (przeciwników z resztą tesh). Jednak rozczarowałem się, gdzyż gre przeszedłem zaskakująco szybko. Misji powinno być więcej bo tyle co jest to dla mnie za mało i myślę że dla wielu z was także.

Piszcie, piszcie i jeszcze raz piszcie co myślicie o gierce, co was w niej wkurza, co byście zmienili itp. itd.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
j!mmy
post 21:22, 18 03 2004
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1276

CoD jest spoX gierką, ale nie ma szans, by pobiła Wolfa pod względem grywalności i "miodności" rolleyes.gif
Jedną z (nielicznych i ) lepszych rzeczy w CoD jest chyba snajperka:) na dodatek masz do wyboru kilka takich Co(o)Deniek tongue.gif
Jeśli uważasz, że CoD jest zbyt krótka dla Ciebie- to polecam jej przejście na "veteranie" 0 apteczek, lepsza celność przeciwników -fajnie się wtedy gra:D Polecam szczególnie obronę mostu cool.gif poprostu cud-miód:) Cały czas biegasz tylko po PFa do bunkra i nawalasz do szkopów- piękna rzecz biggrin.gif

-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi