IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> ErPro 3.0 i nowy spawn na fuel dump, oraz zmiany na battery - NIE DZIAŁA !!
Swiety
post 17:37, 24 03 2004
Post #1

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

Może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego na jednych serwerach z etpro 3.0.0 można zmieniać sobie np spawn na fuel dump przy command poscie allies i są zmiany na battery a na innych serwerach z etpro 3.0.0 to nie działa ???

Rozumiem że wszystkie skrypty odpowiadające za zmiany na mapach są w katalogach /maps i /etpromapscripts mieszczących się w katalogu /etpro i że jakiś admin serwera mógł tylko ściągnąć plik etpro-3_0_0.pk3 (np grając wcześniej na jakimś testowym serwerze) a nie ściągnął pełengo etpro wraz ze wszystkim skryptami

http://bani.anime.net/etpro/download.html

Chyba też nie powinna mieć wpływy obecność (lub brak ?) w katalogu etpro pliku etpro-2_0_0.pk3 (z wcześniejszych wersji)

Także początkowo zrzucałem wszystko na brak tych skryptów na serwerze (u mnie na kompie było wszystko) ale jakie było moje zdziwienie gdy odpaliłem sobie serwer z etpro 3.0.0 u siebie na kompie, wszedłem na niego .... i znowu nie działało.

Grzebie dalej
Dwie nowe komendy:
b_mapconfigdirectory
b_mapscriptdirectory

Podaje w nich ścieżki dostępu do katalogów skryptów (tak jak w opisie w pliku example.cfg)
i dalej to samo ....

Więc pytam się o co tu chodzi ? co trzeba zrobić aby w etpro 3.0.0 te nowe zmiany działały ? dlaczego na jednym serwerze działa a na innym nie ?
Niektórzy próbują mi wmówić że miałem jakieś zwidy z tymi spawnami no ale kilkanasćie razy pod rząd na serwerze ?

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
KaeL
post 17:50, 24 03 2004
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 334

Pewnie te servery gdzie to dziala sa pro smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi