IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> EtPro 3.0.0 - Błędy i zwiechy, w nowym EtPro
MAGIRUS
post 11:36, 22 03 2004
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 714

Czy narodził sie juz ktos kto moze wytłumaczyc wywalanie z serwera przy graniu na etpro 3.0. Niepamietam juz komend jakie towarzyszyły temu wywalaniu,ale po ok. 1min gry następuje jeeeeeeb z serwera ohmy.gif ??????? hmmm....o co chodzi ???? sad.gif na innych modach jest OKI.Jak wiem nie tylko mnie wywala ale i innych tez(niewszystkich).

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Swiety
post 17:44, 30 03 2004
Post #2

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

To ostatnie to raczej wina różnych wersji pliku etpro-3_0_0.pk3. Sam spotkałem się już z kilkoma wersjami a na 18net był np testoway najnowszy bug-fix etpro 3.0.0 - tylko że miał taką samą nazwę jak starsze wersje czyli etpro-3_0_0.pk3.
To powoduje problemy i trzeba podmieniać ręcznie ten plik zanim się wejdzie na serwer, gdyż jeśli ten plik na serwerze będzie inny niż u nas (chociaż będzie miał taką samą nazwę) to właśnie możemy mieć takie komunikaty.

Jeśli chodzi o plik etpro-2_0_0.pk3 to można go zostawić w katalogu etpro dzięki czemu mamy możliwość gry zarówno na serwerach z ETpro 2.0.7 jak i Etpro 3.0.0. Najlepiej na stary katalog Etpro nagrać nowy z Etpro 3.0.0.

Także to nie są raczej błędy ETPRO tylko małe zamieszanie, które występuje zawsze kiedy przechodzi się na nowszą wersję biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi