IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> manhunt, jesli jestes niepelnoletni nie czytaj...
blinkkin
post 10:51, 26 04 2004
Post #1

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

najpierw zapraszam do recenzji, ktora sporo wam wyjasni:

http://gry.wp.pl/core.html?filtr=3,0&x=gra...875,2696#igbody

jesli juz przeczytaliscie prosze o wypowiedzi. moim zdaniem bedzie to wielki powrot gier typu kingpin. po z!@#anym postalu 2, mamy gre z prawdziwym klimatem.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
LETKAS
post 0:54, 2 05 2004
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 392

QUOTE (VISTORANTE @ 19:30, 1 05 2004)
naprawde jedną z lepszych jakie dane mi było zobaczyć na komputerach klasy PC.

Takie gry już były (Tortury - dungeon keeper, gwałt - bodajże "VIRGIN" czy jakoś tak czyli kolejny bubel stworzony przez japończyków dla BARDZO wąskiego grona odbiorców).

Najlepsze??? Graficznie?? odpal sobie bete Dooma 3, odpal sobie FarCry - jak mozna powiedziec o Manhunt (który jest przerobionym Grand Theft Auto) że to jest graficznie niezłe? Owszem nie jest źle ale nie ma jakiegokolwiek podejścia do ww tytułów - z tymże zastrzegam że do tamtych gier bez radka 9800 pro nie ma co podchodzic - antyalising na full i cała reszta na full - powiem szczerze że farcry zarżnął mi radka - mam dośc szybkiego kompa i to pierwsza gra od ładnych paru miechów która zaczęła mi klatkować!!!

Grałem w Dungeona i tortury były słabiutkie - mam na mysli o przedstawienie gwałtów i tortur w tak bezposredni sposób jak zabijanie w manhunt - jak realcja filmowa więc o czym ty piszesz?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi