IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Gry przygodowe, syberia,warzone, etc.
Sagitarius
post 19:16, 2 06 2004
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 513

Ostatnio jestem mało aktywny tu , w hyde bo staram sie poprawic wink.gif ..no ale raz na jakis czas topic mozna napisac..Przejzałem forum i podobnego nie znalazłem.. blink.gif Czyzby ettowcy nie grali w gry przygodowe!!? rolleyes.gif Pochwalcie się jako przygodowke chwalicie i która dostarczyła wam najwięcej radochy.Nie jestem moze jakim specjalnym zwolennikiem tego gatunku..ale niezwykle zauroczyła mnie syberia..szczegulnie grafiką , fabułą..zresztą co tu mówić trzeba zagarc..niedawno pojawiła sie drga częśc[ostatnia sad.gif ] i juz odkładam pieniażki na orginała...A jak tam u was garcie w jkąś przygodówkę??
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Thoro
post 21:12, 3 06 2004
Post #2

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 519

QUOTE (Sagitarius @ 19:56, 3 06 2004)
Swego czasu pamiętam jeszcze taką gierke ace ventura...pamiętam że zawierała duzo śmiesznych dialogów i ciekaweych zagadaek.

Ace Ventura - nawet niezla gra, ale nie lubie w przygodowkach elementow zrecznosciowych (poza tym zagadki byly dosc glupawe.

Nie wiem czemu thorowi syberia nie podpada..nie wiem czy znajdziesz druga taka przygodowke z taką fabułą......

Po pierwsze juz napisalem (2 razy), ze wole gry przygodowe rysowane 2-d, a poza tym Syberia wyszlo dlugo po tym jak przestalem grac w przygodowki. Po prostu znudzil mi sie gatunek, a moze nie bylo juz tak dobrych gier jak Monkey Island. Niestety wydawcy idac z duchem czasu nawet suquele kultowych gier przygodowych wydali w grafice 3D i jakos nie chcialem juz do nich siegac (przyklady: "Broken Sword 3", "Escape from Monkey Island" i nadchodzacy "Larry 8"). Niestety juz prawdopodobnie nie uswiadcze przygodowek starego typu.

Sagitarius - w Syberie nie gralem zbyt duzo (imo gralem 5 minut zaledwie smile.gif ), bo po prostu nie podchodzi mi ten typ podejscia do gier przygodowych. Nie oznacza to iz uwazam, ze te gry to totalny badziew. Wrecz przeciwnie uwazam je za bardzo dobre gry, ale poki co nie bede sie w nie zaglebial, bo po prostu nie czuje takiej potrzeby (moze po prostu boje sie, ze zagadki mnie przerosna smile.gif ). Moze w przyszlosci zagram w te gry jak bede mial wiecej czasu i nie beda mnie bawily shootery multiplayer (albo po prostu nie bede mial neta). Na mojej polce wciaz czekaja Atlantis 2 i 3, oraz Aztec.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi