IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Gry przygodowe, syberia,warzone, etc.
Sagitarius
post 19:16, 2 06 2004
Post #1

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 513

Ostatnio jestem mało aktywny tu , w hyde bo staram sie poprawic wink.gif ..no ale raz na jakis czas topic mozna napisac..Przejzałem forum i podobnego nie znalazłem.. blink.gif Czyzby ettowcy nie grali w gry przygodowe!!? rolleyes.gif Pochwalcie się jako przygodowke chwalicie i która dostarczyła wam najwięcej radochy.Nie jestem moze jakim specjalnym zwolennikiem tego gatunku..ale niezwykle zauroczyła mnie syberia..szczegulnie grafiką , fabułą..zresztą co tu mówić trzeba zagarc..niedawno pojawiła sie drga częśc[ostatnia sad.gif ] i juz odkładam pieniażki na orginała...A jak tam u was garcie w jkąś przygodówkę??
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Go��_keNOOBie|PL
post 0:37, 5 06 2004
Post #2

Goście

omg... ludzie a co z klasykami i best przygodowkami... z czasow kiedy przygodowki to byly przygodownki, a nie teenagent, czy kajko i kokosz tongue.gif

Ja uwielbiam przygodowki i mam skromna ich kolekcje (oryginalna ) :DDDDDDDDDDDD

imo najlepsze z nich to:

Nieoceniona i najtrudniejsza z nich (dzieki ktorej zaczalem czytac ksiazki smile.gif))))))))))))))))

DISCWORLD (SWIAT DYSKU) TERREGO PRACHETA ... jego ksiazki z serii swiata dysku roxuja i poprostu czyta sie jednym tchem... ma fenomenalne poczucie humoru biggrin.gif

Kolejna przygodowka....
-(moja pierwsza gra na cd)-->Woodruff and the Schnibble of Azimuth.. tez niecodzienne pomysly.

-The Dig (sam Spilberg sie zaja gierka, bardzo ciekawa fabula)

-Normality... kolejna smieszna 3d przygodowka

-Course of Monkey Island (zajefajna, ale imo wiekszosc zagadek latwa do odgadniecia)

-of korz seria Indiany Joensa smile.gif

-Grim Fandango.... szkielety rox, imo angielskie poczucie humoru

Reszta jakos mnie nie zaskoczyla... nie bede wymieniac bo imo nie sa to tytuly warte uwagi.

-----------------------------DODANE---------------------------
jeszcze Myst (podobala mi sie grafika)

i Sanitarium smile.gif (nie wazne dlaczego.... dluga historia)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi