IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Jak grac z PF ?
OliK
post 23:31, 6 06 2004
Post #1

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1612

Pytanie z pozoru wydawac sie moze idiotyczne ale nie mam tutaj na mysli jakiegos poczatkujacego gracza ktory zabija swoich i siebie + czasami wroga ale pytam na czym polega praca PRO pf ktory walczy na klanowkach i kosi po 3 graczy z wrogiego teamu. To sztuka, na dodatek trudna i odkad w moim klanie w taktyce jest PF nikt nie potrafi nim skutecznie grac ohmy.gif bo albo zabija 1 wroga, albo nikogo a jeszcze czesciej poprostu zabijaja go z pistoletem w rece.
Niestety patrzac na nieudolnosci graczy z klanu X postanowilem sam zajac sie PF i nawet jakos mi to wychodzi bo na poczatku zabijam 1-2 graczy z zaskoczenia a potem zwykle atakuje granatami.
Jednak potem gra sie juz o wiele gorzej bo wyczaja twoje kryjowki i lapia cie zanim sie polapiesz, niestety na to nie mam rady i czesto gine z pistolem w rekach.
Znacie jakies dobre miejsca dla PF na oasis ? moze jakies porady ? jak sie zachowac gdy nie mozesz atakowac z zaskoczenia ? gdzie kampic ? zabijac medow czy engow ? grupe czy kluczowe dla gry pojedyncze postacie ?
Jezeli czyta to jakis dobry PF to napisz cos, nie cykajcie wora panowie granie PF to sztuka biggrin.gif
dla mnie jestescie Pro biggrin.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
LoLeQ
post 4:44, 19 06 2004
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1392

Czlowieku czytales to ?Przeciez pisal ktostam ze sie nie wali w kolesi tylko obok ....
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi