IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Problem przy odp@!@niu ...
jackalpl
post 12:25, 30 07 2004
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 2454

Witam !
Kiedy zainstaluje ET oraz patch 1.02 i próbuje uruchomić gre, włącza mi sie consola gry, zaczyna cos pisac i zamiast wejść do gry, nagle sie wylącza.
Mój sprzęt :
Win 98 , Pentium III , 128MB RAM, GeForce 2 MX, Celeron 700MHz
Z góry dziękuje za pomoc.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
dNkN!
post 13:08, 1 08 2004
Post #2

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 200

QUOTE (AdI-O @ 15:35, 30 07 2004)
couldn't exec language.cfg
couldn't exec autoexec.cfg

Nie ma takich plików w twoim katalogu z et. A ET potrzebuje language.cfg żeby sie uruchomić.
Prawdopodobnie masz zwaloną instalke. Ściągnij z innego źródła.

a w twoim katalogu są??? sami specjaliści - omg

bez względu na to, z której instalki (były kiedyś dwie różne, afaik dzisiaj już nie można nawet mówić o dwóch różnych) puści et konsola i tak wypisze, że nie może odpalić 'language.cfg', ten komunikat zupełnie nic nie znaczy i tak samo jak komunikat o tym, że konsola nie może odpalić 'autoexec.cfg' ... nie ma najmniejszego wpływu na problem tego kolesia.

...a ty jak już podajesz jakieś informacje z konsoli to zrzuć ją (w całości - jak nie wiesz, który komunikat jest istotny) do pliku ale nie przepisuj jej ręcznie, i nie pisz mi jaki masz zegarek tylko przeczytaj ten temat.... ewentualnie wróć z problemem na board.

'x:\twój folder et\Docs\Help\index.htm' - obadaj tą ścieżke.

CODE
* Microsoft? Windows? 98/ME/2000/XP OS (Windows NT 4.0 not recommended for clients)
* 100% Windows? 98/ME/2000/XP compatible system (including all 32bit drivers)
* Intel? Pentium? III 600Mhz processor or AMD equivalent
* 128 MB RAM
* 32 MB 100% fully OpenGL? compliant 3-D video card
* Microsoft? DirectX? 8.1 or higher (not included)
* 271 MB free hard disk space for game files
* 500 MB free hard disk space for swap files

jeżeli nigdy nie widziałeś tych "napisów" to powiem ci, że tekst ten określa minimalne wymagania W:ET, z tego co wiem ledwo je spełniasz, a gdybym miałbyć niemiły powiedziałbym, że et nie chodzi na comodore64 i nawet jeśli wcześniej działała to pewnie nie zadziała ponownie jeżeli nie zmienisz konfigu kompa albo nie zrobisz porządku z systemem, który zajmuje ci zbyt wiele zasobów pamięci fizycznej, wirtualnej, procesora.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi