IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Podszywanie się ..., Czyli jak kogoś ośmieszyć...
Mad
post 16:01, 24 10 2003
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 48

Wczoraj jeden gracz z WP nagle mówi mi że bardzo go w(słowo na k)iłem. na początku nei wiedziałem o co chodzi ale po krótkiej rozmowie okazało się że napisałem na ich stronie w księdze gosci taki tekst:

Tak zimek odejdz zrobisz dobrze pamietaj mowie ci to wlasciwy wybor bledem bylo stworzenie tego WP ty grasz tam najlepiej hahahahahaha zobaczymy zmiarzdze cie w sobote do zobaczenia na meczyku zimku jak jeszcz dotrwasz smile.gif lol wy sie po meczu z nami nie pozbieracie wogule jestescie ciency a toze wygrywacie w cb z podrzednymi klanami phi zagrajcie z poison zobaczymy czy wygracie narazie graliscie z lamkami !!!! kazdy mecz w polskim cb to bylo lamerstwo duzego stopnia wiec my was zmiarzdzymy wpki boze nie umiecie grac !!!! tylko przynosicie wstyd polskiej lidze ET zimek no czekam na pojedynek z toba skur..... ty pf ja pf wyskocz 1 na 1 na jakiejs mapce zobaczymy czy taki madry jestesczekam i mam nadzieje ze przynajmniej na oasis obronicie sie na oasis 2 minuty buhahahahah smile.gif)))))0pozdrawiam najgorszy klan polski !!!!!! dymajcie sie pa smile.gif tongue.gif loleeeeee!!!!!!!Zimek jestes dla mnie nikimi zmiarzdze cie pfem lub nawet nozem zobaczysz na meczu!!! P O Z D R Ó W K A !!!!! buhahahahahahahahahhahahahahaha LOLE WP !!!! to jakas podrobka wirtualnej polski ????tongue.gif lole !!! i tyle !
[KmH] Mad
tez [email protected]
http://hahaha macie na enemy

2003-10-23 13:24:21
IP: 80.55.176.* 

Na szczęćsie udało mi się wyjaśnic sytuacje poniewaz mam stałe IP i nie mogłem to być ja.

Kto jest taki mądry??? Próbuje skłucić moj klan z hunter i wp. jak coś ta osoba ma niech się zgłosi do mnie a nie obrazajac inne klany za mnie.

"sprawdzacz IP" mówi:

80.55.176 = pa176.internetdsl.tpnet.pl

niestety to niei jest cale ip ale zawsze coś wiadomo.

jezeli wiecie cos na ten temat prosze o pomoc tongue.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Konrad
post 17:46, 24 10 2003
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 145

Rozumiem Cie mi kidys tez podlorzyli swinie.Zalorzylem klan. Milem juz strone i inne rzeczy potrzebne klnowi brakowlo tylko kanalu irc.Znaczy kanal juz intnial tylko nie bylo L.Zebrlem paru ludzi dlem wszytkim opa zeby bylo latwiej i...
Jeden z ludzi tam obecyn hamsko z swojimi kumplami zdjal nam opa i zostiwl sobie i 3 osobom.Na pocztku mowil ze zartuje i powiedzila ze odda na zaraz kanal.Po jakims czasie jadnak gdzy bylo coraz wiecj osob na kanale zmienil szybko zdanie.Po paru gdzinach juz nikt mi nie uwzyl ze to muj kanl i ze to ja jestm cl kalnu.
Naszczescie dziki mojemu koldzce odzskalem kanal i honor podstepem.Ta historia dobrze sie skonczyla ale napeno dobrze sie nikt nie czuje jak jescze zostnie wyzwany za to ze chce swojie. mad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
3 Użytkowników czyta ten temat (3 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi