IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> prosze o rade..., ...mozilla firefox
szarik
post 15:42, 3 04 2005
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 4043

mam mozille firefox i otwiera mi sia automaycznie strona iserach.com czy jakos tak sredmio co 30 min co zrobic zeby sie tak nierobilo?? a przy graniu w wolfa to czestosc sie zwieksza i jestto bardzo zle bo wtedy mam pingi kolo 50011 co zrobic zeby strona sie nie otwierala??
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Zduneq
post 14:47, 7 04 2005
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 869

Nie ma jak to internetowy syf biggrin.gif Ja polecam Nav(min 04) po aktualizacji bazy,jesli masz dostep do wersji ktora sicaga baze wirusow to sproboj tez NOD32.Koniecznie ad-adware PrO i spybot.....Jesli nic nie znajdza to robimy tak ctrl+alt+del potem(nie zamykamy harmonogramu) start/uruchom/msconfig zakladka uruchamianie i szukamy podejzanych procesow.Nie ruszamy procesow typu svchost.exe(pomimo ze odpalony kilka razy),lsass.exe(chyba ze Lsass.exe, to WY(słowo na p)IC!!!),crss.exe tez nie ruszamy,smss.exe tez nie ruszamy i pelno innych jakich jestes PEWIEN.po odnalezieniu dziwnych procesow w task managarze szukamy w msconfigu jezeli takowe sa to wylaczamy(tu i tu) odnajdujemy jego sciezke(w msconfigu bedzie sciezka) i wywalamy recznie.Jezeli sam nie jestes z tym poradzic to przeslij mi na pm'a screen'y(robis ie go klawiszem "print screen" i wkleja do painta z msconfigu i menagera zadan to cos pomysle glebiej nad tym....Tylko pamietaj ze takie grzebanie(szczegolnie jak ktos jest niedoswiadczony konczy sie najczescie komenda format c: biggrin.gif biggrin.gif
Wiec robisz to na WLASNA ODPOWIEDZIALNOSC!!!
POzdro
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi