IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ogame.pl, Play'Or...
AdI-O
post 12:04, 8 09 2005
Post #1

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1724

Gdzieś na począku wakacji przyszedłem do kumpla. Typek miał 10 zagrożeń, kłopoty z rodzinką... wogóle przesrane życie. I zamiast coś jeszcze z siebie wykrzesać i wziąść sie do roboty... to ten zasuwał w ogame blink.gif

Sam zaciekawiony, że można tak wiele poświęcić dla jednej gry, postanowiłem spróbować. Jak można byłó sie spodziewać... zrobił się z tego jeszcze większy nałóg niż ET (zresztą ET ssie, szczególnie po 2 latach ciągłego masakrowania klawiatury...).

Czy ktoś z naszego wspaniałego grona tysz dał sie w to wciągnąć??
Jak tak to:
-Unia:
-Nick:
-Galaktyka

Dla czystej ciekawości smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Evingolis
post 11:10, 9 09 2005
Post #2

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 253

Wciągął mnie kumpel z reala. Może jeszcze go ktoś pamięta, Uni 9 bodajże ksywka LordDeathHimself. Stworzył i prowadził pierwszy "Zły Sen". Był przyczyną największej ilości rezygnacji z tego uni biggrin.gif. Udzielił mi kilku rad i wystartowałem na Uni 13.
Przez pierwszy tydzień siedziało sie non stop, dzień i noc. Jak nie w domu to na uczelni. Drugi podobnie, później nieco luźniej ale też nałogowo. Cały czas mieściłem się w top 150-300, z nauką w top 20. Jakoś pod koniec 1 tygodnia dostałem propozycje aby zostać jednym z dowódców jakiejś koalicji z top 50 (chyba Dark Angels). Mało z krzesła nie spadłem bo przecież nic o tej grze nie wiedziałem ale ponieważ mimo stażu praktycznie żadnego byłem lepszy od tysięcy ludzi na serwerze więc troche dla jaj się zgodziłem. Po tygodniu zostałem głównodowodzącym.
Przez półtora miesiąca kręciłem się na obrzeżach top 100, z nauką nie spadając z top 50. Było za!@#iście aż...nagle obudziłem się i była sesja. Nauki 0.

Kiedyś zrezygnowałem już z wolfa a później z Red Dragona - innej gry podobnej do O'game było mi więc chyba łatwiej. Zrezygnowałem z dowodzenia, zaznaczyłem opcje kasacji konta, wylogowałem się i skasowałem linki w ulubionych oraz wszyskie programiki pomocnicze.

Już tam nie wróciłem i nie wróce biggrin.gif. Ja nie umiem siedziec przed kompem po 8-14h dziennie, chodzic spać o 3 a zrywać sie o 5. To była świetna zabawa ale ja kończe 23 lata i czasu nie mam tyle ile w wieku 13 lat.

Ps.Sesji uratować się nie dało biggrin.gif. W środę miałem jedną poprawkę, dzisiaj drugą. Wyniki jeszcze nie znane biggrin.gif.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
5 Użytkowników czyta ten temat (5 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi