IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czy wy też tak macie ?, Że kasujecie swoje własne posty ?
Swiety
post 17:14, 28 04 2006
Post #1

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

No właśnie jak w teamcie.

Pisze coś pisze, napoce się, walne jakiś esej i po chwili zastanowienia DEL.
Bo i tak tego nikt nie przeczyta, nie zainteresuje się albo nie zrozumie i wogółe po co tracić czas na pisanie jakiś bzdet na głupim forum o ET ?

Czy powinienem się udać do psychologa w związku z kasowaniem swoich własnych postów ?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Termit
post 21:54, 3 05 2006
Post #2

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 499

ja se tak pisze i pisze jaka ta scena pelna tepych w hc.uj dresow i innego go.wna i po chwii daje del bo se mysle ze sie obraza, nie pojda do pracy nie beda placic zusu i dostane gumowe rekawiczki do grzebania w smieciach zamiast emerytury ;o

+Quote Post
Swiety
post 19:58, 6 05 2006
Post #3

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

QUOTE(Termit @ 19:54, 3 05 2006) [snapback]57625[/snapback]

ja se tak pisze i pisze jaka ta scena pelna tepych w hc.uj dresow i innego go.wna i po chwii daje del bo se mysle ze sie obraza, nie pojda do pracy nie beda placic zusu i dostane gumowe rekawiczki do grzebania w smieciach zamiast emerytury ;o

Gumowe rękawiczki do śmietników to tylko dla bogatych emerytów. Plebs będzie musiał zapierdalać gołymi pazurami.

Wracając do tematu
Czasami coś napisze ale nie wyślę bo nachodzi mnie refleksja

1) Skoro na całym forum pisze 5 osób a czyta 10, to nie chce żeby co drugi post na forum był mój.
W myśl zasady - jestem wszędzie, nawet jak lodówke otworzysz to tam ja.
2) Jeszcze bardziej głupio mi czasami pisać na forum gry w którą nie gram już ponad 2 miechy. Zresztą pisać na temat ET w które nie gra się od 2 miesięcy z tego klanowo 2 lata a sceną nie interesuje się od roku to bardzo łatwy sposób aby zbłaźnić się. Po prostu nie warto robić z siebie fachowca, skoro tym fachowcem już się nie jest.
3) Jeśli nawet coś napisze się z sensem to odpowiadają osoby, które już swoją karierę w ET zakończyły albo paru nowych noobków. Ci co aktywnie siedzą w ET pierdolą rózne publiczne fora i zajmują się swoją robotą
(szkoda bo na scenach innych gier jest trochę inaczej)

+Quote Post
Usagi
post 9:46, 12 05 2006
Post #4

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 210

QUOTE(Swiety @ 19:58, 6 05 2006) [snapback]57658[/snapback]

1) Skoro na całym forum pisze 5 osób a czyta 10, to nie chce żeby co drugi post na forum był mój.
W myśl zasady - jestem wszędzie, nawet jak lodówke otworzysz to tam ja.

Why? Mi sie tam za!@#iscie czyta Twoje posty. A im dluzszy tym smaczniejszy, bo przynajmniej czas w pracy sie nie dluzy. Ogolnie brakuje mi tych czasow, kiedy dziennie w c@#! postow sie pojawialo i czlowiek tracil z godzine, dwie zeby wszystko ogarnac + poodpisywac na posty.

2) Jeszcze bardziej głupio mi czasami pisać na forum gry w którą nie gram już ponad 2 miechy. Zresztą pisać na temat ET w które nie gra się od 2 miesięcy z tego klanowo 2 lata a sceną nie interesuje się od roku to bardzo łatwy sposób aby zbłaźnić się. Po prostu nie warto robić z siebie fachowca, skoro tym fachowcem już się nie jest.

Ja tam, nie liczac malych przerw, nie gram z poltora roku a zawsze chetnie forum ET.PL odwiedze. Ale to raczej z sentymentu smile.gif

3) Jeśli nawet coś napisze się z sensem to odpowiadają osoby, które już swoją karierę w ET zakończyły albo paru nowych noobków. Ci co aktywnie siedzą w ET (słowo na p)ą rózne publiczne fora i zajmują się swoją robotą
(szkoda bo na scenach innych gier jest trochę inaczej)

That's the point :]
Chociaz troche dziwne, ze gracze tak (słowo na p)a forum. Kiedys to bylo co innego, i w RTCW i w ET ludzie lubili udzielac sie na forach, siekac jakies flejmy, chwalic sie osiagnieciami albo zadawac debilne pytania i czekac na jeszcze bardziej debilne odpowiedzi. A teraz kazdy to ma w dupie procz Swietego (bo zawsze mial wczuwke), Blacktygera (bo zawsze spamowal), Termita (bo tez sie nudzi w pracy), Tranxa (bo zawsze byl gejem) i jeszcze kilku osob ktore najczesciej uprawiaja sztuke dla sztuki, rzadziej chca uratowac forum przed smiercia z braku postow.

A wracajac do tematu: napisanych postow nigdy nie kasuje. Najwyzej je poprawiam/skracam/modyfikuje.

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi