19:32, 14 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 29 Dołączył: 13-12-2003 Nr użytkownika: 893 |
Fall out of the penis = Wypaść z interesu
Highway to Hell = Autostrada na Hel Never Ending Story = Bardzo Długie Zasłony Don't make a village = nie rób wiochy Shit is going around me = gówno mnie to obchodzi He was in Warsaw = był, wojnę widział I tower you = wierzę Ci Don't tear yourself = nie drzyj się Glasgow = Szkło poszło I'll animal it to you = zwierzę Ci się I thank you from the mountain = dziekuję z góry I feel a train to you = czuję do Ciebie pociąg Penis is walking around me = ch... mnie to obchodzi Go out on people = wyjść na ludzi It's after birds = już po ptokach Without small garden = bez ogródek I'm from Beeftown = Jestem z Wołomina Village killed by desks = wioska zabita dechami Uniwersal Pregnancy Law = Prawo Powszechnego Ciążenia I see in boat = Widzew Lódź Brain tire fire = zapalenie opon mózgowych To go to the second page of the street = przejść na drugą stronę ulicy Do you divide my sentence? = czy podzielasz moje zdanie? Heritage of prices = spadek cen To make the profit on time = zyskać na czasie Railway on you! = kolej na Ciebie! To divorce the facts = rozwodzić się nad faktami Can you throw me up? = możesz mnie podrzucić? My girlfriend is very expensive to me = moja dziewczyna jest mi bardzo droga Day, memory is flying...- Dzień, wspomnienie lata... Post him shoping = wysłać go na zakupy Garden School Band = Zespół Szkół Ogrodniczych Little business of movement = kiosk ruchu Fugitive of circumstances = zbieg okoliczności Heritage of prices = spadek cen Tom divided their lottery coupon = Tom podzielił ich los Coffee on the table = kawa na lawę First from the shore = pierwszy z brzegu Coin paintings = obrazy Moneta Serious music concert = koncert muzyki poważnej After health = pozdrawiam No wiec after health |
|
|
|
Luck4s Tłumaczenie 19:32, 14 12 2003
ronin he he dobre 20:09, 14 12 2003
Maczo Fajne. Podziwiam pomysłowość! 20:35, 14 12 2003
Patrol Village killed by desks........ Hmmm......... O il... 21:57, 14 12 2003
LameBoy Boards nie Planks Plank to bardziej takta większ... 22:52, 14 12 2003
Luck4s http://www.dazy.de/ 16:13, 15 12 2003
kaczor Za!@#iaszczy link!!! Przerazilem s... 21:47, 21 12 2003![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |