15:08, 31 08 2007
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 4 Dołączył: 30-07-2007 Nr użytkownika: 8471 |
Otóż taki jest mój problem : chciałem zainstalować na swój serwer nowe dźwięki w 'literce "v"', czyli poprostu w quick voice chacie. Zmienilem pliki wm_allies_chat.voice, wm_axis_chat.voice... Dopisalem na koncu
//////////////////////////////// // wm_quicknowe // //////////////////////////////// Paskuda { sound/chat/allies/paskuda.wav "A masz paskudo!" } a w axis odpowiednio zmienilem z /allies/ na /axis/. te dwa pliki dalem do folderu 'scripts'. Zrobilem nowy folder o nazwie sound, a w nim podfoldery : chat/ allies/ axis/ a w allies i axis, dalem plik paskuda.wav . Nastepnie zrobilem folder 'ui'. Do niego skopiowalem pliki : wm_quickmessage.menu i wm_quikmessageAlt.menu zmienilem w nich odpowiednio : KOD QM_MENU_START( "wm_quickmessage" ) QM_MENU_ITEM_TEAM( "S. Statements", close wm_quickmessage; open wm_quickstatements, "s", 0 ) QM_MENU_ITEM_TEAM( "R. Requests", close wm_quickmessage; open wm_quickrequests, "r", 1 ) QM_MENU_ITEM_TEAM( "C. Commands", close wm_quickmessage; open wm_quickcommand, "c", 2 ) QM_MENU_ITEM_TEAM( "T. Talk", close wm_quickmessage; open wm_quickmisc, "t", 3 ) QM_MENU_ITEM( "G. Global", close wm_quickmessage; open wm_quickglobal, "g", 4 ) QM_MENU_ITEM_TEAM( "F. Function", exec "wm_sayPlayerClass"; close wm_quickmessage, "f", 5 ) QM_MENU_ITEM_TEAM( "O. Objectives", close wm_quickmessage; open wm_quickobjectives, "o", 6 ) QM_MENU_ITEM( "N. Nowe", close wm_quickmessage; open wm_quicknowe, "n",7 ) QM_MENU_END i na koncu : KOD QM_MENU_START( "wm_quicknowe" ) QM_MENU_ITEM( "P. Paskuda", exec "VoiceChat Paskuda"; close wm_quicknowe, "p", 0 ) QM_MENU_END Tak samo w wm_quickmessageAlt.menu tylko ze dodalem cyfry zamiast niektorych liter. Wszystkie trzy foldery zapakowalem do archiwum .zip i zmienilem nazwe na nowe.pk3 . Jednak efekt byl taki : Na serwie wczytala sie tabelka z nowym punktem : 8. Nowe I gdy wciskalem 8 pokazalo mi sie : 1. Paskuda. Kliknalem, pojawil sie napis "A masz paskudo!"... Ale dzwieku nie bylo. Nie wiem co zrobilem zle ale prosilbym was o pomoc. Z gory thx. Pzdr. Samik |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |