IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Czy często widujecie się na FFA ?, off-topic :)
falubaz
post 20:18, 9 12 2003
Post #21

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

blinkkin wlasnie cie widze tylko nocami. gram zazwyczaj na DoD 1 i 2.why?? przedwaszystkim pingi i people. bo jezeli mam wybrac serwer Tel.dialog z pingiem 40 i dod z 50 to w ciemno biore DoD bo tam sa zawsze jacys wymiatacze a zabicie ich sprawia mi najwieksza przyjemnosc. raz sie wbilem na DoD 2 chyba i bylo 7 ufokow to zrobilismy mecz i jeszcze doszedl Kira (prawie zawsze go spotykam na DoD) i bylo conajm,niej smiesznie! smile.gif))) biggrin.gif aha i nigdy oni nie dadza complaina za jakas mine co poniektorzy! WIELKI RESPECT DLA UFO smile.gif)))))) oprocz ufo to jeszcze 17tki czasami a tak to MPM listwa nemrotha i z jego clanu ale name ich weiB nicht =||= chyba tak ich tak wyglada---tych najbardziej pamietam
PS dokanczam filmik na ktorym soldierem rozkladam mortar na czolgu i strzelam z niego na oko tak mniej wiecej(gold rush) czolg se jedzie a ja strzelam i tu nagle you killed UFO|Nemesis a potem UFO|erkejjeter.hiehie ale mialem ubaw smile.gif Pozdro (jak zwykle pisze jakeis farmazony) smile.gifsmile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
logres
post 20:21, 9 12 2003
Post #22

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 584

Heh. Ja często gram na dod1 i dod 2 . Często gram z lokim . Hmm o z Dankanem tesh zadyżło mi sie ppykać w et na serku . A tak to przewanie nikogo z forum nie widze chyba , że użyje The All-Seeing Eye no to wtedy kilkoro użytkowników widze w akcji . biggrin.gif cool.gif

+Quote Post
LOKI 65t
post 20:52, 9 12 2003
Post #23

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 330

Coz nie jestesmy klanem i chyba nigdy nie bedziemy. Ufo to raczej paczka znajomych ktorzy lubia czasem popykac. smile.gif Nie mamy trenow , sparow , warsow, recruitow itd. Skill ma niewiele do obecnosci w ufo - paru z nas umie grac , czesc jest raczej poczatkujaca tudziez mocno preferujaca jedna klase (Red to chyba juz zyje w symbiozie ze swoim k10 wink.gif ). I owszem DoDy to nasza domena. laugh.gif Niedawno na 16 graczy bylo 5 ufokow. Ludzie sie pytali czy my trena nie mamy. biggrin.gif

+Quote Post
Maczo
post 23:13, 17 12 2003
Post #24

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 795

Ostatnio przypominam sobie tylko Ronina. Ale pewnie spotkałem więcej, a nawet o tym nie wiem.

+Quote Post
(!)
post 0:24, 18 12 2003
Post #25

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 927

Ja gram rowniez wylacznie na DOD-ach u cicoci na bibie sa straszne lagi :| a na inne serVery polskie patrze raczej obojetnie :| (czemu?) Jezeli chodzi o pory o jakich gram to wylacznie sa to pozne godziny nocne 23-0:oO-1 Do rana najczesciej smile.gif A z ludzi ktorych widuje na serVerach to : Niesmiertelny Swiety tongue.gif Dankan *moja wersja Danken wink.gif no i UFO-le !! Reszty albo nie widze albo nie chce widziec tongue.gif 'Czlowiek widzi to co chce widziec' laugh.gif GL HF
Wlasnie ide grac biggrin.gif

+Quote Post
Majcok(12)
post 0:30, 18 12 2003
Post #26

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 523

Ja siedzie na jawnecie (duze pingi) szmerze (male pingi) CDA (roznie) i ....... na Hunters Group (OK) bylem niedawno ale gralo tam chyba 3/4 jakiegos klanu "Hidden" czy jakos tak (z tego 2/4 lamki). Na DoD nie wchodze, nie wiem czemu. A ostatnio na jawnecie widzialem kogos z /303/ tego klanu, ale nie pamietam nicka, no ale powiedzial ze mnie zna z forum et.pl.

Pzdr

+Quote Post
eFeCT
post 13:38, 18 12 2003
Post #27

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 561

Tak na wstepie: Czesto gram na DoD i DoD2... raczej tylko tam laugh.gif .... czasem ale to czasem mozecie mnie spotkac na Tel.Dialog czemu a ten ich serwer zostawia duzo do zyczenia.. nastepnie gram na zagranicznych jezeli DoDy są pełne biggrin.gif.
Po wstepie: hmmm... sotykam dużo ludzi i to róznych... czasem C4 ,17, poison, [u-bot](niewiem czy ktos jest z nich na forum), FAlubaz, Stefik Grupe CC (najczesciej Dankan poszukujacy cziterow tongue.gif ).. no i oczywiscie UFO ktorzy są naprawde miłymi osobami z którymi można długo pograc smile.gif...
Przed zakonczeniem: Niegram pod nickiem eFeCT chociasz zdarza sie czasem biggrin.gif... teraz gram pod fakiem niektórzy wiedza pod jakim niektórzy nie biggrin.gif.... ale powiem ze to cos podobne do jogurtu .... i reklama glosi Jedz ******* rośnij zdrowo biggrin.gif...... to tyle
Na zakonczenie: Pozdrawiam wszystkich którzy znaja mnie z widzenia smile.gif.... pozdrawiam

p.S: Wesołych miłych spedzonych godzin przed monitorem w ciągu świat Bożego Narodzenia.. Oczywiscie max kill i bombowy Skill biggrin.gif... Tak na powaznie zycze wam milych i pogodnych świat , max radochy z dni wolnych i spelnienia marzen.. pozdrawiam...

+Quote Post
Runos
post 16:28, 18 12 2003
Post #28

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 563

Ja spotkalem kilka razy kolesi z forum. Spotkalem Wolfa... kilka razy paczke z C4. HanaZz(nie pamietam jak sie pishe), nemrotha-gralem z nim 1 raz ale mozemy zagrac zawshe jak on ma czas;). Spotykalem Dankana jak jeszcze nie gral W CC. A teraz ten Dankan gdzies zwial tongue.gif A z reshta to chyba nie rgalem lub nie pamietam.

Ps. gralem jeszcze z hxs:D

Ja tam sie pojawiam czesto na servach roznych. Jak jest miejscowa to na DoD a jak nie to wale na Tenbit..

+Quote Post
tranx-san
post 9:54, 23 01 2004
Post #29

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

Jahahaa!!

A ja kilka osob z forum widzialem na ffa, ba nawet gralem :> Wyniki konfrontacji pozostawie dla siebie, nie lubie sie chwalic LOL bo tak naprawde nie mam czym... a osoby które widziałem na ffa to m.in.

WOLFszLAGIER'a (btw dobrze napisalem... bo nie chce obrazic ? :> )
Dankan'a
Thoro'a
Majcok'a
blinkkin'a

btw a to pewnie dlatego, ze tez gram w nocy... a klade sie... yy od 48 h nie spie.. zyje jak ta chinka co ma ponad 100 lat 2 dni grania, 2 dni spania tongue.gif
od pewnego czasu czytam sobie od godz 3.00 kiedy caly klan idzie spac forum :>, czasem cos dopisze glupiego... biggrin.gif
w tym sek, ze nie gram czesto na polskim ffa, nie chodzi mi o poziom, bo czasem poziom jest super wysoki.. ale o team play... wiekszosc ludzi z klanow gra albo pod fake'ami albo graja na spokojnym luzie cwiczac skill'a i wcale nie zabardzo zalezy im na objective'sach.. ale to normalka.. bo po ciezkim meczu trza sie odmoozdzyc i przystosowac do warunkow panujacych na ffa :>

Mam male pytanie ?? Ludzie wy wogole spicie ? biggrin.gif czy zyjecie w cieniu nocy.. tak jak ja biggrin.gif

+Quote Post
eInHeRjER_pL
post 11:17, 23 01 2004
Post #30

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 707

Ja dosc czesto widuje Sagitariusa jako czarnego_lola i czesto kogos z fallena i hunt3ra. Kilka razy widzialem tez gosci z poison a konkretniej enga o xywce zenitrum czy jakos tak.

+Quote Post
zUBER
post 13:01, 23 01 2004
Post #31

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 755

sagitarius to nie czarny_lol tongue.gif

+Quote Post
Soulless
post 14:41, 23 01 2004
Post #32

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 996

Proponuje zalozyc topic kto to jest czarny_lol smile.gif
Nie podawac tylko poprawnej odpowiedzi ; - )

+Quote Post
VISTORANTE
post 14:58, 23 01 2004
Post #33

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 568

A ja często widze kolesi z WILD_A i bardzo ich lubie zresztą.
Poza tym to widze też Ghosta, mass!va, czy Lemurka z NF.

+Quote Post
blacktyger
post 7:19, 24 01 2004
Post #34

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

Heh co do klanów jakie spotykam najczęściej ..

Kiedyś

fuzz. smile.gif szkoda że już nie gra sad.gif

Teraz

Wild_A - tych chyba najczęściej smile.gif Pzdr
u-boot
NF
Ufo
Hant3r
CC
fallen
4fun
C4
poison - ciężko ich spotkac zawsze mają fayki ale czasami da się jakiegoś roszyfrować tongue.gif

jeśli chodzi o pojedynczych graczy to wręcz na pożądku dziennym jest znaleść na servie Zgube Dnakana rano i czasami Świętego ... Co do SerVów to chodze na wszystkich na których jest około 8-12 osób bo nie lubie rzeźni za dużej .. czasami mnie najdzie to wchodze na 24 sloty i zdobywam majora na planszy tongue.gif (żart wink.gif )

+Quote Post
Cienki Bolek
post 11:12, 24 01 2004
Post #35

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 410

Dzieki temu postowi chyba sie troche zmobilizowaliscie smile.gif wczoraj bylo normalnie zatrzesienie 4um na dod:) 1. lostgirl widzialem:) nemrotha smile.gif a reszte to widuje kida smile.gif czarnego lol'a ktokolwiek nim jest niech sie ujawni:)
Widzialem Dankana, Swietego niedawno:), no dobra ide pisac swoja best wtope smile.gif:)zajrzyjcie jest .. zaaajefajna:)

+Quote Post
Red
post 14:16, 24 01 2004
Post #36

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 917

QUOTE (LOKI 65t @ 19:52, 9 12 2003)
(Red to chyba juz zyje w symbiozie ze swoim k10 wink.gif  ). I owszem DoDy to nasza domena. laugh.gif Niedawno na 16 graczy bylo 5 ufokow. Ludzie sie pytali czy my trena nie mamy. biggrin.gif

Po pierwsze to k43!Loczku:D po 2 zmieniłem już na meda i poleruje mp40/thompsona a czasami otwieram szkrzynke z narzędziami i wyjmuje kombinerki żeby sobie flack jacket zrobićtongue.gif A co do ilości ufoków to pamiętam że kiedyś nawet z 12 naraz było wtedy to ludzie mogą sie o tren pytać...tongue.gif (Loki twój post był dawno to jeszcze nie grałem medem fakt ale...zrobić taki błąd...k10?tongue.gif PS. na ffa zaczałem grać też po nocach i ostatnio dużo osób stąd widać no ja chyba musze nadrobić to że mało sie udzielałem na forum(można powiedzieć sen zimowy:)

+Quote Post
evil_lord
post 17:24, 24 01 2004
Post #37

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 952

Także spotykam Świętego (aczkolwiek żadko), dużo Hunt3rów widzę, poisonów trochę mniej. Najczęsciej to jednak widzę takie klany, o których wiem tyle, że sobie są. Servery na których gram to:
- Dialog
- Jawnet
- Szmer
- jakieś niemieckie biggrin.gif
Widzę że dużo ludzi chwali DoDy, mnie jednak tam nie wpuszcza ! (for low ping only) ! Dziwne, bo na innych mam ping ok.80......ale poruszałem ten temat i jest on zakończony!

+Quote Post
Phantom
post 23:25, 24 01 2004
Post #38

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1021

Ja widze nawet czesto kogos z PL Hunter, C4, poison, IC kiedys (nie pamietam jaki serw) gralismy ja,ktos z IC vs. ktos z C4 i Pl Hunter smile.gif fajnie sie gralo ale potem polaczenie stracilem i mnie wykopali i mialem bana na kilka minut blink.gif Ostatnio wogole nie gram na ten bit i dlatego pewnie nie widze swietego ale reszty to nie widuje moze sa ale ja nie zauwazam sad.gif
P.S. Evil_lord na DOD tak jest ze for low pings only ale wystarczy nacisnac reconnect (czasem kilka razy) i serwer wchodzi i gra sie z wypas pingami biggrin.gif
P.S. 2 Musze dopisac ze wczoraj gralem z Thorem (DoD 3) wiec jednak widuje osoby z forum biggrin.gif

+Quote Post
eInHeRjER_pL
post 13:23, 25 01 2004
Post #39

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 707

QUOTE (zUBER @ 11:01, 23 01 2004)
sagitarius to nie czarny_lol tongue.gif

nie??. A gdzies czytalem w ktooryms poscie ze to on. A moze cos mi sie popieprzylo, bo jak tak to sory

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi