IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Mic+sluchawki, jaki zestaw wybrac?
zavader
post 7:40, 23 09 2003
Post #1

Schutze

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 287

Witam - to moj pierwszy post wiec mowie HI calej zalodze ET. Tetat mowi sam za siebie. Szukam dobrego rozwiazania Sluchawki+Mikrofon za nie duze pieniadze. Moj typ to cos takiego:
http://allegro.pl/show_item.php?item=16241264
Co o tym sadzicie? Czy moze lepiej zainwestowac w cos drozszego? A co WY macie?
Pozdrawiam i dzieki!
Go to the top of the page

+Quote Post
2_Blind
post 8:25, 24 09 2003
Post #2

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 86

mediatechy sa dosc tanie i calkiem niezle,troche zbyt delikatne i latwo sie rozlatuja. Mam mt 355, dlugi przewod przewod, na nim potencjometr, mike na wysiegniku. Nie kupowalbym sluchawek calkowicie zakrywajacych uszy, szybciej niszcza sluch i po paru godzinach grania moga ciazyc na glowie.
http://www.multistyk.com.pl/nowa/show_cat....r_page=0&lang=1

+Quote Post
rover
post 22:47, 26 09 2003
Post #3

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 293

mhm mediatech to dobre i tanie rozwiazanie, sam uzywam mt356 i jestem bardzo zadowolony. mic nie zbiera niepotrzebnych dzwiekow, a same sluchawki maja lepsze basy niz moje "duze soniaki" za 200pln ph34r.gif dla scislosci mt356 to jedynie 50pln. cena/jakos na piec z plusem, do tego sa dosc wygodne, wydaja sie takze dosc trwale - znajomy ma podobne juz prawie rok i sa jak nowe. polecam, jezeli nie jestes maniakiem rzeczy z "wyzszej polki".

+Quote Post
Jędras
post 0:56, 10 12 2003
Post #4

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 305

Chodzi mi o zestaw 2w1 za w miarę rozsądną cenę.

+Quote Post
hxs
post 20:20, 10 12 2003
Post #5

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 406

Lol kup se sluchawki z mikrofonem jakie ci sie podobaja o dobrej mocy i tyle... tu nie ma sie co rozpisywac
ja mam jakies media-tech i dobrze mi sluza cool.gif

+Quote Post
Swiety
post 5:03, 11 12 2003
Post #6

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Nie jestem wymagający co do myszek (mam taniego optyka logitecha) i słuchawek ale ja też polecam Mediatechy (te z dużymi nausznikami nie pamietam nazw modeli). Tanie a dobre. Za 50-60 zł powinieneś już dostać. Uważam że do gry nie ma sensu kupować czegoś droższego.
Nie ma sensu też kupowania tańszych noname bo momentalnie się rozlatują
Kiedyś byłem częstym gościem kafejek internetowych to wiem jaka jest żywotność różnych słuchawek biggrin.gif

+Quote Post
Jędras
post 14:37, 11 12 2003
Post #7

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 305

Wlasnie widzialem w sklepie te Media Techy z dyzymi nausznikami. I musze powiedziec ze wygladaja na dosyc stabilne i mocne. Cena 50-60 zl. Zastanowie sie nad ich zakupem:)

+Quote Post
(!)
post 21:49, 20 12 2003
Post #8

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 927

Ja mam sluchawki TRACER TRS-SL 860MV i naprawde polecam smile.gif oczywiscie sluchawki + mikrofon smile.gif http://www.tracer.pl

+Quote Post
kaczor
post 22:17, 20 12 2003
Post #9

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 859

Heheheh ja mam sluchawki plus mic (2w1) za jakies 20zł firmy... tamdaramdam!!! Encore! tongue.gif

+Quote Post
Artlight
post 1:33, 21 12 2003
Post #10

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 765

Mam sluchawki f-my media tech (duze nauszniki). Ponieważ miałem możliwość sprawdzac inne firmy to muszę przyznać, że za bardzo szczęśliwy nie jestem. Problemy:
- po dłuższym noszeniu bolą uszy :/
- średnie stereo - czyli np. odczytywanie kierunku z którego nadchodzi przeciwnik.

Zalety:
- warte swojej ceny.

Hmm, ja je zminie przy najbliższej okazji... To nie jest miłe jak po 2 godz. grania masz wrazenie ze ci sie uszy gotuja :/

P.S. post moze byc nieskaldny... bo jestem urzniety po imprezie smile.gif

+Quote Post
(!)
post 5:03, 21 12 2003
Post #11

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 927

dlatego polecam na przyszlosc sluchawki TRECER'a naprawde sa dobre nie tylko jsli chodzi o samo wykonanie ale rowniez pod wzgledem dzwieku dzwiek jest czysty i przejzysty tongue.gif Naprawde polecam cena to okolo 60-70 zl smile.gif Ale rowniez warte swojeje ceny !! A co do bolu uszu to praktycznie przy kazdych sluchawkach po jakims czasie bola uszy :| tzn chodzi mi nie o dzwiek tylko ze mimo wszystko uch w tych sluchawkach czuje sie jak sledz w puszcze laugh.gif

+Quote Post
Joe
post 19:07, 27 12 2003
Post #12

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm 3
Nr użytkownika: 968

A czy macie moze jakies linki do skl;epow internetowych gdzie mozna kupic fajne sluchawki (oczywiscie zintegrowane z mikrofonem) smile.gif Albo adres gdzie znajduje sie sklep. smile.gif

+Quote Post
DaBi
post 2:10, 28 12 2003
Post #13

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

Ja mam mediatechy za ... 19.90 z media markt.. Takie z małymi słuchawkami zakładane w dziwny sposób za uszy.

Zalety
- cena
- eee mikrofon działa dobrze... slychać mnie dobrze
- sluchawki też działają

Wady
- jak mi kabelki padły w miku padły to się je ciezko lutuje bo maleńkie
- delikatne dość
- regulecja wysokości microfonu takie coś na czym on wisi sie szybko wyrobilo i podczas gry gry opadało niżej ust ( musialem trzymać zębami) teraz jest ok bo okleilem taśma izolacyjna
- jak ktoś sobie przydepnie kabel i wstanie ze sluchawkami na uszach to można sobie je urwać unsure.gif

+Quote Post
blinkkin
post 2:47, 28 12 2003
Post #14

Nr użytkownika: 547

QUOTE (DaBi @ 1:10, 28 12 2003)
Ja mam mediatechy za ... 19.90 z media markt.. Takie z małymi słuchawkami zakładane w dziwny sposób za uszy.

Zalety
- cena
- eee mikrofon działa dobrze... slychać mnie dobrze
- sluchawki też działają

Wady
- jak mi kabelki padły w miku padły to się je ciezko lutuje bo maleńkie
- delikatne dość
- regulecja wysokości microfonu takie coś na czym on wisi sie szybko wyrobilo i podczas gry gry opadało niżej ust ( musialem trzymać zębami) teraz jest ok bo okleilem taśma izolacyjna
- jak ktoś sobie przydepnie kabel i wstanie ze sluchawkami na uszach to można sobie je urwać unsure.gif

pelen profesjonalizm. ja mam sluchaki na cale uszy firmy sunshine za jakies 30 zl. pierwszy raz udalo sie je na gwarancji wymienic, poniewaz kabelek sie wykruszyl. kolejnego szczesliwego farta nie bylo. lutowane byly chyba z 10 razy, praktycznie co 2 tygodnie. w koncu poszedl i mikorofon, dokladniej palak sie rozwlalil, wiec wyjelem sam mikrofon i przykleifen tasma do drutu. tak trzymac, innym tez polecam na przyszlosc firme sunshine made in taiwan. jedyne co mi na dobre wyszlo to, ze lutownica pewnie lezy w reku i teraz moge bawic sie z najmniejszymi duperelami. a teraz po swietach planuje kupic zestaw thomsona za jakies 300 zl. sa to dwie pary sluchawek na pelne uszy z tym, ze bezprzewodowe - radiowki.

+Quote Post
Maczo
post 5:48, 28 12 2003
Post #15

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 795

Też chciałbym sobie sprawić słuchawki razem z mikrofonem. W jakiej cenie jest dobry, nie psujący się sprzęt z dużymi nausznikami? Proszę tylko nie podawać cen produktów klasy słuchawek Blinkkina i Dabiego. Jestem zwykłym użytkownikiem, a nie domowym majsterkowiczem! smile.gif

+Quote Post
Artlight
post 13:35, 29 12 2003
Post #16

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 765

Czy ktoś używa słuchawek firmy Plantronics? Wszędzie są przedstawiane jako takie pro sluchawki, a gwarancja na nie to tylko 6 miesięcy. Jeśli ktoś używa to proszę o opinię na ich temat. Warte są swojej ceny? (szczególnie interesuje mnie model Audio90).

+Quote Post
Phantom
post 3:32, 10 02 2004
Post #17

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1021

Ja mam sluchawki z mikrofonem firmy Tracer model TRS SL 850 MV i polecam je wszystkim. Dlugi kabel z regulacja glosnosci, wygodne , ladne , dzwiek dobrej jakosci. Maja duze nauszniki (uczy nie bola po 3 godzinach grania biggrin.gif) kosztuja dosc sporo bo w sklepiej okolo 60 zeta (na allegro taniej) ale sa warte swojej ceny smile.gif

+Quote Post
ptOk
post 11:11, 10 02 2004
Post #18

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 864

moje pierwsze sluchawki + mic to byly jakies mediatech i niestesty nie bylem z nich zadowolony - beznadziejna jakosc dzwieku, wysiegnik od mikrofonu po kilku dniach zaczal sam opadac (ale ja go zebami nie trzymalem - hi DaBi! wink.gif) Teraz mam n-te z kolei noname'y a kase zbieram na to co kazdy gracz miec powinien: sluchawki + mic logitech na usb - cyfrowy dzwiek i inne bajery...... i jedyne 250zl dry.gif

+Quote Post
KAZu (O_o)
post 18:34, 17 02 2004
Post #19

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1288

A ja to mam zwykle sluchawki Philips'a, a mikrofon... osobno biggrin.gif Czasem nie nadazam, ale co tam laugh.gif Teraz zaczynam zbierac na zestawik sluchawki+mic i wybiore raczej tracera trs-sl 860mv, tymbardziej, ze go tyle osob wychwala:D Mysle, ze to bedzie dobry wybor.

+Quote Post
LewY
post 10:09, 26 02 2004
Post #20

Schutze

Nr użytkownika: 851

Ja polecam sluchaweczki Labteca Axis-302, za!@#ista sprawa okolo 80zl. Kiedys mialem jakies mediatechy za 40 zl, roznica kolosalna biggrin.gif

+Quote Post

3 Stron V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi