IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

11 Stron V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Filmiki ET - Wasze opinie na temat filmów ET, Oraz skąd je ściągnąć
VISTORANTE
post 11:23, 28 12 2003
Post #21

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 568

Moje ulubione filmy: LrrrrrrR, True Destination, I'm a Lagger .
Go to the top of the page

+Quote Post
blinkkin
post 14:53, 28 12 2003
Post #22

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

moim zdaniem najlepsze filmiki jesli chodzi o et:

et war
dsky - true destination
biographyvideo
made in israhell

sa to filmiki dosyc swieze, ale wszystkie na wysokim poziomie. polecam!!!! oddzielnie dam i'm lagger, poniewaz to filmik z kategorii funmovie, podczas gdy wyzej wymienione to fragmovie. taka drobna roznica.

+Quote Post
Zguba
post 15:20, 28 12 2003
Post #23

Schutze

Nr użytkownika: 845

Dla mnie miss Anderson is the best potem im lagger ładna ścieżka dźwiękowa w obydwu

Ps:Essential Jumps dla mnie kicha pozatytm czy ktoś próbował te skoki wykonać ?? bo ja za chiny nie moge

Ps2: PoZdRo AlL

+Quote Post
blinkkin
post 13:41, 29 12 2003
Post #24

wczoraj sciagnelem miss anderson. i musze powidziec, ze kiszka maksymalna (slownictwo takie troche, wiem, ale lepiej toz niz uzywac niecenzuralnych obazliwych zwrotow). po pierwsze tylko ffa, jezyu kto nagrywa takie filmiki. po drugie sam widzialem lepsze akcje, wiec lepiej wejsc na jakis pierwszy warzywniak i zobaczyc jak ktos sie wyzywa na lamkach. ta samo, tylko, ze na zywo. akcje sa czerstwe, gdzie sa multi-frags? syf i tyle.

pozniej zaciagnelem filmik klan clan00. i musze powiedziec, ze roznica ogromna. tylko cw, zero akcji z zaruchanego publica. swietna akcja, oprawa audio (korn - here to stay) i sporo multi frags. wiec do listy najlpeszczych filmow dolaczam jeszcze film here to stay. oto lista zalecanych (koniecznie) lekow na bol glowy, czyli nastepujace filmy:

- i'm lagger (najlepszy fun movie)
- made in israhell (klan mii)
- true destiantion (klan dsky)
- biography (klan bio)
- this means war (klan lovely)
- here to stay (klan clan00)

wszystkie znajdziecie na www.swertcw.com.

+Quote Post
Valkir
post 21:28, 6 01 2004
Post #25

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 652

Moje ulubione filmy nie są oryginalne biggrin.gif
True Destination
Made in Israhell (sam filmik tak średnio,ale że b. lubię rammsteina... wink.gif )
Miss-Anderson (całkiem niezły)
EtWar

Oglądałem jeszcze Essential Jumps,większość z tych skoków to żadna nowość,niektóre są w porządku-trudno jednak stawiać ten filmik obok tych u góry biggrin.gif

+Quote Post
Maczo
post 21:45, 6 01 2004
Post #26

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 795

Oglądałem przed chwilą True Destination! Bardzo mi się podobał. Fajna muzyczka! Niezłe akcje. Ogólnie miodzio!!! biggrin.gif

+Quote Post
FreeZz
post 22:37, 6 01 2004
Post #27

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1056

Jak dla mnie RTCW : Never Say Never biggrin.gif
I'm a Lager - wzruszajacy . . . ale akcja . . .
Made In IsraHell - If You Don't Like This !#!@in' Die biggrin.gif Full Wypas biggrin.gif
A Wymiekam Przy 'Enemy At The Gates' laugh.gif laugh.gif laugh.gif I Te Przerywniki Z CS'a laugh.gif laugh.gif
Zgadzam sie z blinkkin'em na ffa srednio grajacy gracz moze zrobic lepsze akcje i napewno nie raz zrobil smile.gif Czekam na POLSKI FILM taki zeby nie mogl wzroku oderwac od monitora biggrin.gif Czekam na zapowiedziany film przez Niedzowiedzia cool.gif

+Quote Post
Outs!d3r
post 20:00, 8 01 2004
Post #28

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 774

Witam. Tak apropo filmików o ET. Polecam wam stronke http://www.own-age.com.

+Quote Post
DeVastator
post 9:09, 15 01 2004
Post #29

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1082

QUOTE (Outs!d3r @ 19:00, 8 01 2004)
Witam. Tak apropo filmików o ET. Polecam wam stronke http://www.own-age.com.

Tak tylko jak ściągnąć co kolwiek z tej strony ??
Ja polecam film klanu Amish "The Pink Menace" - Amish Movie 2k3 by Redbird. Świetny film jest na stronce podanej przez Outs!d3r'a i w moim opisie pierwszy link. A także film Mano O Mano http://www.swertcw.com/default.php?c=download&id=479

+Quote Post
SMG
post 23:33, 3 02 2004
Post #30

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1193

Moim zdaniem, jedyną "produkcją" w ET godną uwagi jest True Destination reszta to "zwyklaki". Z RTCW natomiast, fenomenamly imo "Never Say Never" reżyserii zespołu Shaolin (chodzi tu o jakość filmu jak i muzykę w pierwszej części filmu jakoś jeszcze przejdzie a już druga to relaksująca perełka zespołu "Spiritualized"). Niestety nie znalazłem (jeszcze) filmiku z ET który mógłby zagrozić albo nawet konkurować z najlepszym filmikiem jaki widziałem w Q3 czyli Annihilation.

+Quote Post
resq
post 23:38, 3 02 2004
Post #31

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 522

mi sie podoba filmik LrrrrrR, fajna muzyka, koles fajnie zabija, i nie sa to zwykle kille z mp40, naprawde filmik warty uwagi, imo

+Quote Post
spanzik
post 15:57, 7 02 2004
Post #32

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 212

porozmawiaj z gatess'em byc moze et.pl bedzie w stanie hostowac takie cos? tylko sugestia

+Quote Post
F.B.I|Koyot
post 18:21, 7 02 2004
Post #33

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1233

W polsce trudno o dobry server. A duży to już kosmos sad.gif Ideę popieram jednak nie jestem w stanie pomóc bo mnie robienie filmów nie rajcuje. Oglądanie to już inna sprawa:) Dlatego cieszę się że są ambitni ludzie chcący się za to zabrać. Macie moje wsparcie duchowe biggrin.gif

+Quote Post
Valkir
post 19:16, 8 02 2004
Post #34

Hauptmann
Ikona Grupy

No pomysł bardzo fajny, tylko że poza serwerem jest jeszcze jeden problem, mianowicie jakość i zawartość tych filmików. Tam nie może być fragów w stylu "załatwiłem nalotem 2 osoby",takie też widziałem...jak ktoś oglądał True Destination, to wie o czym mówię. Druga sprawa to to,że najlepiej z każdej gry nagrywać demka,z każdej mapki; potem brać te niezłe fragi.
Ja korzystam z pjbmp2avi, nagrywam demka do avi (do screenów *.tga) z prędkością 30 fps, używam DivXa 5.0.3, i Quake Video Maker. Jeszcze się uczę tego programu, ale pierwszy testowy filmik mam. Z muzyką nawet biggrin.gif To wszytko zżera tylko dużo pamięci...BARDZO DUŻO.
Może et.pl...a może coś własnego. Ja mam konto 100 mb, jak ktoś by chciał zamieścić krótkie filmiki do zaprezentowania to walcie do mnie.

+Quote Post
Valkir
post 20:53, 9 02 2004
Post #35

Hauptmann
Ikona Grupy

www.own-age.com??No co ty?? biggrin.gif

Wg. mnie zrobienie takiego filimku jak Made in IsraHell nie jest trudne. Wystarczy dobra muzyka i ładne fragi wink.gif Dla mnie dobrym filmem jest True Destination-i w znaczeniu technicznym,i muzycznym i fragowym. Po prostu można go oglądać w nieskończoność. Ale tam maczali palce ludzie z own-age właśnie.Czekam niecierpliwie na polskie produkcje.

+Quote Post
Valkir
post 2:17, 11 02 2004
Post #36

Hauptmann
Ikona Grupy

Uwaga uwaga.
YaQ i ja powoli zaczynamy działać w związku z fragmovie center. Jednakże już są potrzebne filmiki,żeby od razu mogły byc na stronie. Zainteresowanych prosimy o kontakt lub po porstu zrobienie jakichś filmów. Dziękujemy.

wink.gif

+Quote Post
MastaBlasta
post 4:30, 11 02 2004
Post #37

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1181

A czy może byc filmik w stylu "krótki kurs obsługi granatnika tongue.gif " ?? Jesli tak to chcetnie cos wam podesle biggrin.gif

+Quote Post
blinkkin
post 21:39, 11 02 2004
Post #38

QUOTE (Valkir @ 19:53, 9 02 2004)
Wg. mnie zrobienie takiego filimku jak Made in IsraHell nie jest trudne. Wystarczy dobra muzyka i ładne fragi wink.gif

tak tak, a swistak siedzi i zawija je w te sreberka. sproboj na gownianym kompie zrobic dobrej jakosci film. widze ze nigdy nie bawiles sie w rezyserke. filmy w formacie mpg to kazdy wie jakie sa? konwersja na dobrej maszynie mpg na avi to kupa czasu. druga sprawa oprogramowanie, czyli w wiekszosci wypadkow trailowce. w wieksozsci filmikow brakuje zblizen i dobrych przejsc miedzy kolejnymi sciezkami dzwiekowymi (mozna zrobic 5 sekudowy odstep tak jak w true destination ostatecznie). jesli zrobisz cos na poziomie made in israhell daj znac.

+Quote Post
Valkir
post 22:05, 11 02 2004
Post #39

Hauptmann
Ikona Grupy

Tzn chodzilo mi o to, że technicznie rzecz biorąc nie jest to trudne. Wiadmo, że na 300 mHz,grafika 32mb i 64mbram nie zrobisz czegoś takiego... ale na lepszych komputerach jest to proste. Wystarczy, podczas zgrywania demka, ustawić dobrą jakość (w ET i w ustawieniach karty graficznej) i nagrać. Będzie niewiele fps (zależy od mocy komputera), ale to w progach mozna ustawić - np. w Quake Video Maker podczas generowania właściwego filmu ustalamy ilość frames per second. Jest jedna wada, oczywiście. Takie filmy nie zawsze są płynne.

+Quote Post
Valkir
post 22:44, 11 02 2004
Post #40

Hauptmann
Ikona Grupy

Jasne! wink.gif To jest dobry pomysł, tylko miejmy nadzieję że jesteś dobry z pf-em w rękach biggrin.gif Podeślij mi go, jak możesz.

+Quote Post

11 Stron V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi