Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Filmiki ET - Wasze opinie na temat filmów ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > Fragmovies
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
GenQcide
Po prostu piszcie jakie są (według was) najlepsze filmiki w ET. Według mnie Final Destination part II, hangloose, DDA, HELIXnized, Sunshine_fragging_on_Ibiza.
Piszcie też skąd te filmiki macie.

Strona z której to wszystko mam to http://www.swertcw.com/default.php?c=files&p=movies .
Dajmos
Wszystkei filmy w dobrej jakosci są dobre , ja sam gustuje w pożądnych filmach jeszcze z RtCW - 4Kings itp.
Cezar
O tak 4kings to jest filmik wciskający w fotel! jeszcze dobra rodzima produkcja Mitosa
NIEDZIOWIEDZ'
najlepszy filmik z klanowek z ET bedzie NIEDZIOWIEDZIA. Co tu dużo mówić biggrin.gif poczekajcie do marca a zobaczycie wink.gif
U.F.O.
laugh.gif Ja sam zaczynam robic filmiki
ti jeden z pierwszych:
http://www.miechow.com.pl/~et-ufo/sp.rar

Prosze bardzo po nim nie jezdzic bo w pol malo osob robi filmy i nie sa jakies za!@#iste wink.gif tongue.gif

laugh.gif Najlepszy jest I'm a Lagger!!
(!)
A jak dlamnie najeplsze filmik to te w ktorych muzyka jest swietnie dopasowana do akcji smile.gif Jak jest slaba muza to film odrazu staje sie troche nudniejszy ... czyli od ogladania filmow ze slaba muzyka wole ogladac dema bez muzyki tongue.gif Ale film Niedziowiedzia napewno obejrze biggrin.gif Jesli chodzi o Lrrrrr to fajny jest ale tylko pierwsze dwie akcje wink.gif Ogolnie wole te filmy w ktorych sa akcje z gry klanowki przedewszystkim bo kazdy wie jak sie gra na ffa i z takich demek kazdy mogl byz zrobic film na ktorym byl by BOGIEM cool.gif
Evingolis
Najlepsze filmy to: "Epsylonowned part II", "GMPO Race to Quakeqon" (czy jakos tak) przy nich odpadają wszystkie inne naprawde polecam.
BeTisT
"4kings-revolution","mono_a_mono"-a z ET to nie ma chyba jakis swietnych filmow wink.gif ,no chyba ,ze "i'm a lagger" ... Trzeba poczekac moze jakies beda...
hawk
Obejrzyjcie ten:
NooblasJabbinsFinal z http://www.swertcw.com/default.php?c=files&p=movies

I'm a Lagger świetny film.
Ginuś
Dla mnie bezwzględnie najlpepszym filmem jest "GMPO - Road to Quakecon 2003" made by Veracious, ale ten film powstał za czasów RtCW więc wiele osób może nie znać tego filmu, ale najnajbardziej godny obejrzenia. Full wypas
blinkkin
QUOTE (hawk @ 9:43, 18 12 2003)
Obejrzyjcie ten:
NooblasJabbinsFinal z http://www.swertcw.com/default.php?c=files&p=movies

I'm a Lagger świetny film.

co do nooblar jabbins final fajny film. ogladalem go dosyc dawno, ale musze pwiedziec, ze z jajcem. 'ISN'T A SHRUB FUN?!' - czyli zabijanie przez skoki na glowe, zrzuca z kopa w przepasc, akcja z medykami - strzykawka w tylek. dosyc dobrze zrobiony filmik z swietna oprawa muzyczna (robi ten klimacik:)). na szczegolna uwage zasluguja ostatnie akcje, obejrzyjcie to dowiecie sie o co chodzi. w sumie nie ma sie do czego przyczepic, poza tym ze pochodzi z rtcw. czekam na kolejne odcinki serii smile.gif.

i am lagger, kiedy ogladalem pierwszy raz wydawal sie troche dziwny. nastepnego dnia znowu odpalilem i musze powiedziec, ze jesli chodzi o et to ten filmik ownuje.
blacktyger
Boże kochany jest coś takiego jak edit.. pamiętaj o tym waring poza tym mój ukochany filmik to miss anderson biggrin.gif no i jescze hangloose światna muza ... smile.gif ta w ogóle to mi się niechce bawić z szukaniem i ściagniem tych filmów poza tym pytanie ... jaki program służy do obróbki tych demek tzn wicie że nagram se demko z calej mapki a chce wyciagnac kilka fragmentow itd. do tego jescze muze mogl by ktos zapodac linka albo chociaz nazwe programu ? z gory dzieki paps
Maczo
Miss Anderson fajny filmik! Polecam! biggrin.gif
(!)
Wczoraj sciagnalem sobie "i'm a lager" i naprawde jestem pod wrazeniem film jest swietnie zrobiony pod wzgledem vizualnym jak i muzyka smile.gif powiem wam szczerze ze sie wzruszylem blink.gif Ale naprawde za!@#$y film smile.gif Teraz sciagam 4Konig tongue.gif czy jakos tak smile.gif Tym ktorzy nie widzieli tego filmu naprawde go polecam smile.gif A tak wogole troche sie zdziwilem widzac na niebie ten napis 'ATI' laugh.gif Ale milo mi ze tez mam Radeona i moge sie z niego cieszyc tak jak ten biedny 'Lager' smile.gif
ronin
hmm swietna muzyka wiesz tu sie z toba nie zgodze, owszem niby motyw muzyczny pasuje do filmu ale... przypomina mi sie jakies techno dla ubogich...
blinkkin
mam pytanie czy ktos widzial zapowiedz 'Made in IsraHell'? moim zdaniem szukuje sie filmik o wysokim poziomie. czemu?
[-] oprawa audio, rammstein rulezzz!!!
[-] swietny config, filmik wyglada naprawde ladnie
[-] odpowiednie temo, nie za szybki nie za wolny
[-] piekne akcje z thomsonem i mp40, mnustwo hs, czyli to co tygryski lubia najbardziej
[-] sporo fragow z pistoletu, co moim zdaniem za!@#iscie wyglada (troche mnie ponioslo)
[-] piekne loty w wykonaniu przeciwnika po rzuceniu mu pod nogi granatu
[-] multi-frags, nie lubie pf, ale jesli ginie 5 kolesi na raz to....
zreszta sciagnijcie, obejrzyjcie i skomentujcie

moze ktos ogladal 'et and it's xp'? ogolnie filmik jest do dupy: brak muzyki, nie wiadomo kto gra etc. jednak jedno zwrocilo moja uwage, na filmiku widzimy klan sib i... polski poison. to nie koniec historii, poczytajcie komentarze. sa bradzo interesujace, nie mi to rozstrzygac.
Majcok(12)
QUOTE (Maczo @ 22:03, 19 12 2003)
Miss Anderson fajny filmik! Polecam! biggrin.gif

Zwykly fragowy film, takich jest PELNO. Lubie takie filmiki a'la Hans planu-B.

Pzdr
spanzik
True destination. Dsky jest juz w/g mnie infensusem ET. Prawdziwy filmik et z prawdziwymi fragami , trafiaja sie combo po 5-6ciu na 1 magazynku. Naprawde warto zassac , 220mb to nie duzo.

http://www.swertcw.com/default.php?c=download&id=509
qBa3oo3
True Destination, imo za!@#isty filmik. Blinkkin, musisz zauwazyc z jakimi przeciwnikami te akcje sa rozgrywane.... to nie sa n00by, jeno swiatowa czolowka!!
Aczkolwiek muza i dynamizm produkcji nie sa najlepsze....
blinkkin
juz wiem czemu tak zle ocenilem filmik DSKy. mialem calkowicie z!@#ane kodeki, wiec gowno co bylo widac. do tego obraz wyswietlal sie tylko w rogu (30% calego ekranu). wiec musze powiedziec lol. do tego bylem w cholernie zlym humorku. wiec niejako ma sie ta recka do rzeczywistosci. co prawda brak troche dynanamizmu i przydalyby sie zblizenia, ale to tyle. nie widze innych zastrzerzen.
VISTORANTE
Moje ulubione filmy: LrrrrrrR, True Destination, I'm a Lagger .
blinkkin
moim zdaniem najlepsze filmiki jesli chodzi o et:

et war
dsky - true destination
biographyvideo
made in israhell

sa to filmiki dosyc swieze, ale wszystkie na wysokim poziomie. polecam!!!! oddzielnie dam i'm lagger, poniewaz to filmik z kategorii funmovie, podczas gdy wyzej wymienione to fragmovie. taka drobna roznica.
Zguba
Dla mnie miss Anderson is the best potem im lagger ładna ścieżka dźwiękowa w obydwu

Ps:Essential Jumps dla mnie kicha pozatytm czy ktoś próbował te skoki wykonać ?? bo ja za chiny nie moge

Ps2: PoZdRo AlL
blinkkin
wczoraj sciagnelem miss anderson. i musze powidziec, ze kiszka maksymalna (slownictwo takie troche, wiem, ale lepiej toz niz uzywac niecenzuralnych obazliwych zwrotow). po pierwsze tylko ffa, jezyu kto nagrywa takie filmiki. po drugie sam widzialem lepsze akcje, wiec lepiej wejsc na jakis pierwszy warzywniak i zobaczyc jak ktos sie wyzywa na lamkach. ta samo, tylko, ze na zywo. akcje sa czerstwe, gdzie sa multi-frags? syf i tyle.

pozniej zaciagnelem filmik klan clan00. i musze powiedziec, ze roznica ogromna. tylko cw, zero akcji z zaruchanego publica. swietna akcja, oprawa audio (korn - here to stay) i sporo multi frags. wiec do listy najlpeszczych filmow dolaczam jeszcze film here to stay. oto lista zalecanych (koniecznie) lekow na bol glowy, czyli nastepujace filmy:

- i'm lagger (najlepszy fun movie)
- made in israhell (klan mii)
- true destiantion (klan dsky)
- biography (klan bio)
- this means war (klan lovely)
- here to stay (klan clan00)

wszystkie znajdziecie na www.swertcw.com.
Valkir
Moje ulubione filmy nie są oryginalne biggrin.gif
True Destination
Made in Israhell (sam filmik tak średnio,ale że b. lubię rammsteina... wink.gif )
Miss-Anderson (całkiem niezły)
EtWar

Oglądałem jeszcze Essential Jumps,większość z tych skoków to żadna nowość,niektóre są w porządku-trudno jednak stawiać ten filmik obok tych u góry biggrin.gif
Maczo
Oglądałem przed chwilą True Destination! Bardzo mi się podobał. Fajna muzyczka! Niezłe akcje. Ogólnie miodzio!!! biggrin.gif
FreeZz
Jak dla mnie RTCW : Never Say Never biggrin.gif
I'm a Lager - wzruszajacy . . . ale akcja . . .
Made In IsraHell - If You Don't Like This !#!@in' Die biggrin.gif Full Wypas biggrin.gif
A Wymiekam Przy 'Enemy At The Gates' laugh.gif laugh.gif laugh.gif I Te Przerywniki Z CS'a laugh.gif laugh.gif
Zgadzam sie z blinkkin'em na ffa srednio grajacy gracz moze zrobic lepsze akcje i napewno nie raz zrobil smile.gif Czekam na POLSKI FILM taki zeby nie mogl wzroku oderwac od monitora biggrin.gif Czekam na zapowiedziany film przez Niedzowiedzia cool.gif
Outs!d3r
Witam. Tak apropo filmików o ET. Polecam wam stronke http://www.own-age.com.
DeVastator
QUOTE (Outs!d3r @ 19:00, 8 01 2004)
Witam. Tak apropo filmików o ET. Polecam wam stronke http://www.own-age.com.

Tak tylko jak ściągnąć co kolwiek z tej strony ??
Ja polecam film klanu Amish "The Pink Menace" - Amish Movie 2k3 by Redbird. Świetny film jest na stronce podanej przez Outs!d3r'a i w moim opisie pierwszy link. A także film Mano O Mano http://www.swertcw.com/default.php?c=download&id=479
SMG
Moim zdaniem, jedyną "produkcją" w ET godną uwagi jest True Destination reszta to "zwyklaki". Z RTCW natomiast, fenomenamly imo "Never Say Never" reżyserii zespołu Shaolin (chodzi tu o jakość filmu jak i muzykę w pierwszej części filmu jakoś jeszcze przejdzie a już druga to relaksująca perełka zespołu "Spiritualized"). Niestety nie znalazłem (jeszcze) filmiku z ET który mógłby zagrozić albo nawet konkurować z najlepszym filmikiem jaki widziałem w Q3 czyli Annihilation.
resq
mi sie podoba filmik LrrrrrR, fajna muzyka, koles fajnie zabija, i nie sa to zwykle kille z mp40, naprawde filmik warty uwagi, imo
spanzik
porozmawiaj z gatess'em byc moze et.pl bedzie w stanie hostowac takie cos? tylko sugestia
F.B.I|Koyot
W polsce trudno o dobry server. A duży to już kosmos sad.gif Ideę popieram jednak nie jestem w stanie pomóc bo mnie robienie filmów nie rajcuje. Oglądanie to już inna sprawa:) Dlatego cieszę się że są ambitni ludzie chcący się za to zabrać. Macie moje wsparcie duchowe biggrin.gif
Valkir
No pomysł bardzo fajny, tylko że poza serwerem jest jeszcze jeden problem, mianowicie jakość i zawartość tych filmików. Tam nie może być fragów w stylu "załatwiłem nalotem 2 osoby",takie też widziałem...jak ktoś oglądał True Destination, to wie o czym mówię. Druga sprawa to to,że najlepiej z każdej gry nagrywać demka,z każdej mapki; potem brać te niezłe fragi.
Ja korzystam z pjbmp2avi, nagrywam demka do avi (do screenów *.tga) z prędkością 30 fps, używam DivXa 5.0.3, i Quake Video Maker. Jeszcze się uczę tego programu, ale pierwszy testowy filmik mam. Z muzyką nawet biggrin.gif To wszytko zżera tylko dużo pamięci...BARDZO DUŻO.
Może et.pl...a może coś własnego. Ja mam konto 100 mb, jak ktoś by chciał zamieścić krótkie filmiki do zaprezentowania to walcie do mnie.
Valkir
www.own-age.com??No co ty?? biggrin.gif

Wg. mnie zrobienie takiego filimku jak Made in IsraHell nie jest trudne. Wystarczy dobra muzyka i ładne fragi wink.gif Dla mnie dobrym filmem jest True Destination-i w znaczeniu technicznym,i muzycznym i fragowym. Po prostu można go oglądać w nieskończoność. Ale tam maczali palce ludzie z own-age właśnie.Czekam niecierpliwie na polskie produkcje.
Valkir
Uwaga uwaga.
YaQ i ja powoli zaczynamy działać w związku z fragmovie center. Jednakże już są potrzebne filmiki,żeby od razu mogły byc na stronie. Zainteresowanych prosimy o kontakt lub po porstu zrobienie jakichś filmów. Dziękujemy.

wink.gif
MastaBlasta
A czy może byc filmik w stylu "krótki kurs obsługi granatnika tongue.gif " ?? Jesli tak to chcetnie cos wam podesle biggrin.gif
blinkkin
QUOTE (Valkir @ 19:53, 9 02 2004)
Wg. mnie zrobienie takiego filimku jak Made in IsraHell nie jest trudne. Wystarczy dobra muzyka i ładne fragi wink.gif

tak tak, a swistak siedzi i zawija je w te sreberka. sproboj na gownianym kompie zrobic dobrej jakosci film. widze ze nigdy nie bawiles sie w rezyserke. filmy w formacie mpg to kazdy wie jakie sa? konwersja na dobrej maszynie mpg na avi to kupa czasu. druga sprawa oprogramowanie, czyli w wiekszosci wypadkow trailowce. w wieksozsci filmikow brakuje zblizen i dobrych przejsc miedzy kolejnymi sciezkami dzwiekowymi (mozna zrobic 5 sekudowy odstep tak jak w true destination ostatecznie). jesli zrobisz cos na poziomie made in israhell daj znac.
Valkir
Tzn chodzilo mi o to, że technicznie rzecz biorąc nie jest to trudne. Wiadmo, że na 300 mHz,grafika 32mb i 64mbram nie zrobisz czegoś takiego... ale na lepszych komputerach jest to proste. Wystarczy, podczas zgrywania demka, ustawić dobrą jakość (w ET i w ustawieniach karty graficznej) i nagrać. Będzie niewiele fps (zależy od mocy komputera), ale to w progach mozna ustawić - np. w Quake Video Maker podczas generowania właściwego filmu ustalamy ilość frames per second. Jest jedna wada, oczywiście. Takie filmy nie zawsze są płynne.
Valkir
Jasne! wink.gif To jest dobry pomysł, tylko miejmy nadzieję że jesteś dobry z pf-em w rękach biggrin.gif Podeślij mi go, jak możesz.
blacktyger
QUOTE (MastaBlasta @ 3:30, 11 02 2004)
A czy może byc filmik w stylu "krótki kurs obsługi granatnika tongue.gif " ?? Jesli tak to chcetnie cos wam podesle biggrin.gif

tez sie na to pishe smile.gif [email protected] biggrin.gif

YaQ
Cieszę się, że moja wizja przypadła Wam do gustu, jednakże wszystko jest dopiero w fazie produkcji. Myślę, że o powstaniu stronu możemy mówić nie prędzej niż za 2-3 tygodnie, a możliwe, że jeszcze później - wszystko zależy od spraw związanych z serwerem i layout'em. Mimo to możecie już szykować demka. Najprawdopodobniej nie będą wrzucane wszystkie, tylko najlepsze ( pomyślcie tylko, jaki musielibyśmy mieć serwer, gdyby stronę odwiedzało tygodniowo dajmy na to 1000 użytkowników i co 20 z nich wrzucałoby raz na tydzień film powiedzmy 50 mb ). Jednak zachęcam wszystkich do robienia filmów ( oczywiście najlepsze filmy to takie, w której mamy najpiękniejsze akcje, i to nie na FFA tylko na meczach klanowych ).

Ps. Wszystkie osoby zajmujące się tworzeniem map i robiących ( niezłe ) teledyski ET proszę o kontakt via PW, IRC, e-mail, ew. GG.
dNkN!
Wystapił błąd:

Zabezpieczenie przeciw flood'owaniu, proszę zaczekać 120 sekund przed napisaniem odpowiedzi lub rozpoczęciem nowego wątku.

cholera, chciałem dobić dzisiaj do 600 postów ale widze, że nie dam rady do 24:00... no nic

o tyle o ile zapewnicie mnie o swoich kompetencjach i rzetelności na odpowiednim poziomie mogę wam zrobić layout do strony smile.gif
eInHeRjER_pL
No tak dlo by sie takie cos zrobic jak frag center bo pomysl jest dobry ale wiadomo duzo bylo juz dobrych pomsyloow ale chyba z lenistwa nie za wiele z nich jest realizowanych. Ale jesli chodzi o server to mozna zalatwic zagraniczny serv. Widzialem gdzies spis servoow i jeden darmowy - 100 mb mijesca obsluga php i mysql wiec mozna by kilka razy sie na tkaim zarejestrowac i trzymac na nich wszytkie filmiki. Jelsi pomysl ruszy to ja sie wlaczam do wspoolpracy.
Valkir
Thx za propozycję, na razie jednak skontaktowaliśmy się z Kv3edosem a propos layoutu. Zobaczymy.
MastaBlasta
QUOTE (Valkir @ 21:44, 11 02 2004)
Jasne! wink.gif To jest dobry pomysł, tylko miejmy nadzieję że jesteś dobry z pf-em w rękach biggrin.gif Podeślij mi go, jak możesz.

Hmmm PF to ja sie bżydze , ale jak cos trzeba to daj znac . Co do filmu postaram sie podesłac jak najszybciej . musze zmontowac a ciężko mi to idzie sad.gif
Valkir
Mi też się podoba, nie napisałem nic takiego.
Ale stworzenie czegoś takiego nie jest arcytrudne, w przeciwieństwie do true destination.
inco2
A cóz takiego trudnego jest w "storzeniu" filmu jak True Destination (oprócz znalezienia czasu i miejsca na dysku)? IMO schody zaczynają się kiedy twórca próbuje zrobić coś więcej niż "skleić" akcja po akcji i dodać do tego jakąś muzyke. Filmy ET są (póki co) bardzo biedne w porównaniu do filmów pokroju 4K.revolution czy też wielu filmów z q3.
Valkir
Trzeba dobrych akcji.
Zrób filmik jak załatwiasz kilku gości z PPS czy gs naraz.
eInHeRjER_pL
Daje tu spis servoow oferujacych sporo miejsca. Wszystkie zagraniczne. ALe to nie problem bo rejestracja w wielu przypadkach sie ograniczad do klikania ok, cancel:
http://www.250free.com - 250 mb
http://www.150m.com - 150 mb
http://www.0catch.com - 100
http://www.topcities.com - 100

A jesli nie dalo by sie zarejestrowac to mozna przeciez skozystac z polskiego swietnego piwko.pl ( 60mb jakby ktos nie wiedzial)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.