IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

11 Stron V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Filmiki ET - Wasze opinie na temat filmów ET, Oraz skąd je ściągnąć
blacktyger
post 22:46, 11 02 2004
Post #41

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

QUOTE (MastaBlasta @ 3:30, 11 02 2004)
A czy może byc filmik w stylu "krótki kurs obsługi granatnika tongue.gif " ?? Jesli tak to chcetnie cos wam podesle biggrin.gif

tez sie na to pishe smile.gif [email protected] biggrin.gif

Go to the top of the page

+Quote Post
YaQ
post 3:20, 12 02 2004
Post #42

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1090

Cieszę się, że moja wizja przypadła Wam do gustu, jednakże wszystko jest dopiero w fazie produkcji. Myślę, że o powstaniu stronu możemy mówić nie prędzej niż za 2-3 tygodnie, a możliwe, że jeszcze później - wszystko zależy od spraw związanych z serwerem i layout'em. Mimo to możecie już szykować demka. Najprawdopodobniej nie będą wrzucane wszystkie, tylko najlepsze ( pomyślcie tylko, jaki musielibyśmy mieć serwer, gdyby stronę odwiedzało tygodniowo dajmy na to 1000 użytkowników i co 20 z nich wrzucałoby raz na tydzień film powiedzmy 50 mb ). Jednak zachęcam wszystkich do robienia filmów ( oczywiście najlepsze filmy to takie, w której mamy najpiękniejsze akcje, i to nie na FFA tylko na meczach klanowych ).

Ps. Wszystkie osoby zajmujące się tworzeniem map i robiących ( niezłe ) teledyski ET proszę o kontakt via PW, IRC, e-mail, ew. GG.

+Quote Post
dNkN!
post 8:55, 12 02 2004
Post #43

Nr użytkownika: 200

Wystapił błąd:

Zabezpieczenie przeciw flood'owaniu, proszę zaczekać 120 sekund przed napisaniem odpowiedzi lub rozpoczęciem nowego wątku.

cholera, chciałem dobić dzisiaj do 600 postów ale widze, że nie dam rady do 24:00... no nic

o tyle o ile zapewnicie mnie o swoich kompetencjach i rzetelności na odpowiednim poziomie mogę wam zrobić layout do strony smile.gif

+Quote Post
eInHeRjER_pL
post 13:47, 12 02 2004
Post #44

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 707

No tak dlo by sie takie cos zrobic jak frag center bo pomysl jest dobry ale wiadomo duzo bylo juz dobrych pomsyloow ale chyba z lenistwa nie za wiele z nich jest realizowanych. Ale jesli chodzi o server to mozna zalatwic zagraniczny serv. Widzialem gdzies spis servoow i jeden darmowy - 100 mb mijesca obsluga php i mysql wiec mozna by kilka razy sie na tkaim zarejestrowac i trzymac na nich wszytkie filmiki. Jelsi pomysl ruszy to ja sie wlaczam do wspoolpracy.

+Quote Post
Valkir
post 16:51, 12 02 2004
Post #45

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 652

Thx za propozycję, na razie jednak skontaktowaliśmy się z Kv3edosem a propos layoutu. Zobaczymy.

+Quote Post
MastaBlasta
post 17:33, 12 02 2004
Post #46

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1181

QUOTE (Valkir @ 21:44, 11 02 2004)
Jasne! wink.gif To jest dobry pomysł, tylko miejmy nadzieję że jesteś dobry z pf-em w rękach biggrin.gif Podeślij mi go, jak możesz.

Hmmm PF to ja sie bżydze , ale jak cos trzeba to daj znac . Co do filmu postaram sie podesłac jak najszybciej . musze zmontowac a ciężko mi to idzie sad.gif

+Quote Post
Valkir
post 18:27, 12 02 2004
Post #47

Hauptmann
Ikona Grupy

Mi też się podoba, nie napisałem nic takiego.
Ale stworzenie czegoś takiego nie jest arcytrudne, w przeciwieństwie do true destination.

+Quote Post
inco2
post 0:32, 13 02 2004
Post #48

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1274

A cóz takiego trudnego jest w "storzeniu" filmu jak True Destination (oprócz znalezienia czasu i miejsca na dysku)? IMO schody zaczynają się kiedy twórca próbuje zrobić coś więcej niż "skleić" akcja po akcji i dodać do tego jakąś muzyke. Filmy ET są (póki co) bardzo biedne w porównaniu do filmów pokroju 4K.revolution czy też wielu filmów z q3.

+Quote Post
Valkir
post 11:02, 13 02 2004
Post #49

Hauptmann
Ikona Grupy

Trzeba dobrych akcji.
Zrób filmik jak załatwiasz kilku gości z PPS czy gs naraz.

+Quote Post
eInHeRjER_pL
post 15:44, 13 02 2004
Post #50

Gefreiter
Ikona Grupy

Daje tu spis servoow oferujacych sporo miejsca. Wszystkie zagraniczne. ALe to nie problem bo rejestracja w wielu przypadkach sie ograniczad do klikania ok, cancel:
http://www.250free.com - 250 mb
http://www.150m.com - 150 mb
http://www.0catch.com - 100
http://www.topcities.com - 100

A jesli nie dalo by sie zarejestrowac to mozna przeciez skozystac z polskiego swietnego piwko.pl ( 60mb jakby ktos nie wiedzial)

+Quote Post
j!mmy
post 12:00, 14 02 2004
Post #51

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1276

Ja proponuję ściągnąć sobie filmik: Newbie_with_a_panzer, z swertcw.com. Zobaczymy w nim wiele popisowych akcji z panzerem( koleś skacze, a pod jego pachą przelatuje pocisk smile.gif- cud miód) i granatami. Muzyka( przynajmniej do połowy filmu) jest bardzo dobra i oddaje klimat grze( Rammstein "Ich will").

+Quote Post
GenQcide
post 18:48, 17 02 2004
Post #52

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 892

Ostatnio pościągałem kilka filmików z rtcw ....... min. 4kings ,eXcellence , Mortal Wombat filmik są świetne ......świetna muzyka oprawa graficzna i te wszystkie bajery (szczególnie polecam 4 kings!).

Oczywiście te filmiki można ściągnąć ze strony http://www.swertcw.com/default.php?c=files&p=movies .

+Quote Post
eInHeRjER_pL
post 19:23, 17 02 2004
Post #53

Gefreiter
Ikona Grupy

Oj wiedzialem ze kolejny dobry pomysl szlag wezmie. Jak juz ludzie macie robic ludziom nadzieje ze w koncu cos sie zacznie dziac czyli jakies frag movie center powstanie czy cos innego to przynajmniej to zrealizujcie. Bo jak na razie to jestem niezle wkurzony. Wkurza mnie glownie to ze ludzie sie pala do zakladania nowych klanoow do robienia stronek o et i takich innych ale jakos nikomu sie ne chce zrobic takie centera z filmikami fragowymi. Tak samo jak blinkkin niedawno dal mysl zeby zrobic konkurs na najlepszy frag movie ale jak zwykle napisal topic i zapomnial. Niby tak duzo ludzi sie zglosilo zeby mu pomooc ale nic. Przez ponad miesiac ani jedengo posta nikt w tamtym temacie nie napisal. Zreszta zaloze sie ze z tym topiciem stanie sie to samo. Wiec mam nadzieje ze ludziska to przemyslicie i cos z tym centerem by zrobic bo pomysl fajny i jak zwykle szkoda zeby sie zmarnowal

+Quote Post
kot
post 23:56, 17 02 2004
Post #54

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 993

Nie denerwuj sie tak. Z tego co wiem cos tam sie rusza, a Valkira teraz po prostu nie ma. Cierpliwosci.

+Quote Post
blinkkin
post 0:15, 18 02 2004
Post #55

Nr użytkownika: 547

QUOTE (eInHeRjER_pL @ 18:23, 17 02 2004)
Tak samo jak blinkkin niedawno dal mysl zeby zrobic konkurs na najlepszy frag movie ale jak zwykle napisal topic i zapomnial.

wiesz co powiem, tak samo padl pomysl z Eee-TaM. czemu? bo k#!@a jego mac (słowo na p)ona do stu c@#!ow nie zamierzam robic wszystkiego sam!!! wiesz ile zostalo zainsteresowanych magiem? trzy osoby raptem. nie oczekuj niczego za darmo, lepiej sam pomoz. konta ktore podales to mozesz sobie w dupe wlozyc, poniewaz transferki sa kosmiczne, a limity miesieczne to juz super (szczegolnie piwko.pl own). zalatw porzadny host tak z 3 gb to porozmawiamy. proponowalbym zglosic sie do fpp.pl. jak mnie wk#!@iaja takie typowe polskie pasozyty, daj za darmo, a jak nie bedzie to idz pan w c@#!. polska scena et jest strasznie pasywna i to mnie boli. dostalem pm chyba od YaQ'a dotyczacego budowy polskiego centrum. czemu nie odpisalem? przez takie osoby jak ty.

co do samego pomyslu to jesli chodzi o szybkie konta www to proponuje http://www.freepgs.com . natomiast z ftp to wyglada raczej marnie, chyba ze poprosic o pomoc fpp.pl.

+Quote Post
eInHeRjER_pL
post 15:35, 18 02 2004
Post #56

Gefreiter
Ikona Grupy

Nie oczekuje od ciebie zebys ten pomysl zrealizowal ale bez przesady. Najpier go propnujesz, ludzie sie zglaszaja sa chetni pomooc, podniecenie siega zenitu smile.gif ale nagle wszyscy maja wszytko w dupie i nikt juz nic nie pisze, topic idzie do kosza. A ty sie mnie blinkkin nie czepiaj za to ze dalem adresy kiepskich servoow. Sam przeciez piszac swoj topic o tym kokursie poprosiles ludzi o pomoc tak samo YaQ i ja mu pomoglem chociaz malo to jednak pomoglem. Bo jakby wszyscy mieli podobny sposob myslenia jak ty, oj to by sie dzialo. Bo przeciez chodzilo o to zeby napisac adresy kont z miejscem na stronke i zeby wybrac najlepsze i za to ze napisalem sz.p blinkkin wyzywa sie na ludziach. Jasne. Ja proponuje ze jak ktos podsunie nam np. fajnego laya na stronke to tez sie o wszstko czepiac niech sie ludzie splosza w koncu pokazmy ludziom ze pomaganie w budowie frag movie center to marnowanie czasu.

+Quote Post
Swiety
post 19:11, 18 02 2004
Post #57

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Pamiętacie może pana AS Ufo i jego konkurencyjny do Blinkina mag poświęcony ET. Nic z tego nie zostało - Moge powiedzieć że wiedziałem że tak będzie.

Blinkkin ma racje. Zawsze jest tak samo - ktoś zakłada topic w którym proponuje stworzyć coś nowego np jakąś ligę albo jakiś serwis o Wolfie. Dziesiątki warzyw i lamerów odpisują - Huraaa robimy nowy serwis, lige a nie mają żadnego konkretnego pomysłu, ochoty do pracy itp.
Po tygodniu entuzjazm mija.
Ludzie którzy faktycznie są zdolni, doświadczeni i mogą zagwarantować wysoki poziom nowego projektu albo nie odpisują albo nie mają czasu albo mają to w dupie.

Myslę że polskie frag movie center podzieli również los maga As Ufo - Nic z tego nie bedzie, podobnie jak chyba nic nie będzie z maga Blinkkina i wielu innych pomysłów poruszanych na boardzie, które nie zostały zrealizowane.
Pozostaje tylko jałowe gadanie jak byśmy chcieli aby takie coś wyglądało bo nie sądzę żeby ktoś na poważnie zajął się tym.

+Quote Post
GenQcide
post 14:05, 19 02 2004
Post #58

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 892

Jak dla mnie najlepsze filmiki powstały w rtcw.......widać ,że są dopracowane ...... np.4kings dopracowany w 100% muzyka zgrana z akcją kilka świetnych pomysłów (i jeszcze kilkanaście minut filmiku po prostu miodzio smile.gif ) ,lecz w et też zdarzają się świetne filmiki np.Sunshine_fragging_on_Ibiza(fajna muzyka ,ale jak dla mnie to już nie to ) ,najlepszym filmikiem na jaja to jest chyba HQWolf ........

Oczywiście wszystkie filmiki można pobrać ze strony http://www.swertcw.com/default.php?c=files&p=movies . smile.gif

+Quote Post
VISTORANTE
post 23:42, 19 02 2004
Post #59

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 568

QUOTE (WOLFszLAGIER @ 17:11, 18 02 2004)
Dziesiątki warzyw i lamerów odpisują - Huraaa robimy nowy serwis, lige a nie mają żadnego konkretnego pomysłu, ochoty do pracy itp.

No offence, ale troche przesadziłeś. więc według ciebie ten komu sie ten pomysł podoba a brać udziału w nim nie chce/nie może jest lama. Tak. Ale niektórzy np. mają lagi (tak jak ja), nie mają czasu, mają inne obowiązki. Ja rozumiem że komuś chcieć sie musi bo nie powstanie coś z niczego, ale ten kto nie ma ochoty nie musi być od razu zjechany przez Wielkiego-Admina-Któremu-Nikt-Nie-Ma-Odwagi-Podskoczyć.

Nie bierz do siebie ostatniego zdania, po prostu zauważyłem na tym forum że jak ktoś kto ma postów-mniej-niż-100 napisze coś głupiego od razy wszyscy na niego lecą i jadą go z góry na dół często nie przebierając w słownictwie. A jak admin/mod coś głupiego napisze to albo wszyscy to ignorują albo mówią delikatnie "wiesz, chociaż każdy ma swoje zdanie i z pewnością masz swoje racje, pozwole sobie wyrazić swoją lekko sprzeczną opinię na ten temat".

Nie zamierzam tu nikogo obrażać więc bądźcie tak dobrzy i nie jedźcie po mnie jak po szmacie.
Dziękuje za uwage, oddaje głos do studia. kk thx bye. Vis

+Quote Post
blinkkin
post 0:13, 20 02 2004
Post #60

Nr użytkownika: 547

vis wzieles to za bardzo do siebie. prawdomowiac nikt bardziej znany nie wyrazil checi udzialu w jakiej kolwiek inicatywie, a to juz o czyms swiadczy. jest wiele osob, ktore sie angazuja, maja sporo entuzjazmu etc. jednak ja zatracielem jedno i drugie przez problemy z dyskiem (mialem sporo tekstow do maga, teraz nie mam nawet et), brak wsparcia innych (zostaly raptem 3 osoby) i wiele pomniejszych gowien. ja rozumiem, ze jak sie pod czyms podpisujesz to jestes do konca. i tutaj tkwi problem.

+Quote Post

11 Stron V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi