![]() ![]() |
16:43, 6 01 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 43 Dołączył: 10-11-2003 Nr użytkownika: 707 |
Ja tam polecam: Wroog u Bram (enemy at the gate) i Szeregowiec Ryan (save private ryan) jesli chodzi o wojenne, Wroog poobliczny (enemy the state - najlepszy film sensacyjny jaki ogladalem, boshe ta muzyka rozplywa sie w ustach:)), Lotr 1 & 2 sa fajne ale jedynka lepsza, matrix 1, I monty python jesli chodzi o komedie no i faceci wrajtuzach tez sa smieszni. A najgorszy film jaki ogladalem to zdecydowanie AIR FORCE ONE. Phew smialem sie z tego goowna przez caly tydzien. Przydent ratuje swai ti siebie -- dobre
|
|
|
|
15:58, 11 01 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 37 Dołączył: 6-01-2004 Skąd: hmmm Gliwice Nr użytkownika: 1056 |
Ja musze przyznac ze jak obejrzalem pierwszy raz szeregowca RYAN'a to bylem pod kurewskim wrazeniem
|
|
|
|
17:33, 12 01 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 42 Dołączył: 29-12-2003 Skąd: Mińsk Mazowiecki Nr użytkownika: 996 |
MOj typ na super film to jednak The Ring
Ostatnio (?) ogladalem w TV cus takiego jeszcze co sie zowie Diabolique. Tyz fajne:D |
|
|
|
15:09, 19 01 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 43 Dołączył: 10-11-2003 Nr użytkownika: 707 |
Widze ze wielu ludziom podoba sie wroog oo bram. Nie dziwie sie, dobry film i na dodatek o snajperach. A tak na marginesie to ogladale ktos AIR FORcE ONE. Straszna tandeta i chlam.
|
|
|
|
4:42, 31 01 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Half ProPlay0r Postów: 10 Dołączył: 31-01-2004 Nr użytkownika: 1191 |
Hm..
Oglądasz Anime więc skumasz HERO i jego baśniowe wykręcenie Ghost in the Shell 2 Azumi - wykręcona japońska opowieść | Nie anime Finding Nemo ! Underworld'a nie oglądaj jeżeli lubisz tematykę Wapirów, obala wszystkie legendy i mity i to w tandetny sposób. Dla miłośników dodam, że skończyli już 2 część, która zwie się "Warewolf : Van Helsing" z trailera przypomina mi wild wild west nieco. |
|
|
|
5:27, 31 01 2004
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
hmmm filmy.. jak napisali przedmowcy to Saving Private Ryan i Enemy at Gates rox!
imo Underworld to matrix tylko troche inaczej za!@#iste sa filmy malo amerykanskie polecam: The Returner (tysz matrix starsze filmy z Jetem Li (kolo potrafi bic Purpurowe Rzeki (najlepszy kryminał jaki kiedykolwiek widziałem) Last Samurai (tylko Tom Cruise tam nie pasuje) oczywiscie wypasionom komedie: Kill Bill imo wszystkie horrory w ktorych leci kref roxx aha nie ogladajcie: Scarie Movie 3 Ja jestem zagorzalym fanem science-fiction wiec wg mnie Stargate ROX and OWNZ u all :> |
|
|
|
3:46, 1 02 2004
|
|
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
horrorki:
- ring - ring 2 - cube (wiekszosc pewnie ogladala, ale sporo osob nawet nie zna tego tytulu) - idle hands (cos w rodzaju evil dead, czyli komedio-horror) - obcy: osmy pasazer nosromo (leci teraz w kinie - wersja rezyserska, istny klasyk) krymianaly (oba stare jak swiat): - memento (film jest nakrecony 'od tylu', wiec polecam) - dzikie zadze (jesli sie nie pogubicie to gratuluje) m@!dobicia (znowu stare): - the one - pocalunek smoka a teraz czarna lista: - matrix rewolucje (squele zabily jedynke) - final destination (kopia jedynki, na zywca) - scary move 3 (im wyzszy numerek jak sobie cos przypomne to dam znac. |
|
|
|
9:47, 4 03 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 79 Dołączył: 1-02-2004 Nr użytkownika: 1207 |
To moja lista:
Anime -Hellsing zaj2bisty film o organizacji zwalczajacej wampiry.Miodzio -Cowboy bebop swietny film o łowcach nagród Wojenne No oczywiście Szeregowiec Ryan.Komentarz zbędny Stalingrad-hehe o ile przy obejrzeniu szeregowca miałem ochote pozabijać wszystkich niemców na świecie to po obejrzeniu tego filmu zdałłem sobie sprawe, że mieli tak samo ciężko.Polecam Komedie No oczywyście Monthy Python i jakikolwiek film z Ediem Murphy A z innych to:Droga do zatracenia-zarąbisty film o gangsterach Za linią wroga Gladiator-ale to chyba każdy oglądał Pianista Złap mnie jeśli potrafisz-film o kolesiu,który w wieku 19 lat oszukał USA na 4 miliony $ Obława-film o Mitnicku, ostatnio leciał w tv4 ale pod tytulem cybernetyczna sieć Equiliberium (nie wiem czy dobrze napisalem) dla mnie film lepszy od Matrixa No i tyle .................................... Pozdrawiam |
|
|
|
23:57, 29 03 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 144 Dołączył: 13-02-2004 Skąd: Krzeszowice Nr użytkownika: 1276 |
Dziwię się, że nikt nie napomniał o filmie pt." Black Hawk Down" (pl Helikopter w ogniu) eXtra film i naprawdę warty obejrzenia. Polecam także:
-Behind enemy lines -Zły skręt -Scary movie 3 -Ali G in da house -Equlibrium -Resident Evil -13 duchów -Szyfry wojny -Farciarz Gilmore -Freddy Kruger Vs Jeason (chyba tak się pisze P.S.- nie rozumiem jak można nie lubieć filmów spod znaQ xXx? ------------------------------------- It is our nature to kill, kill, kill! |
|
|
|
13:55, 1 04 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 262 Dołączył: 28-09-2003 Nr użytkownika: 328 |
ja kocham Nietyklanych
a nowsze filmy to Final Destination 1 i 2 (chyba "oszukać przeznaczenie") No i oczywiście Phone Booth ( Budka telefoniczna)- z..........y film, którego akcja dzieje się własnie w budce telefonicznyj. Mistrzowski scenariusz, żeby potrafić trzymać widza w napięciu przez 1,5 h , przez które gościu siedzi w budce 1 na 1 m., to trzeba naprawde mieć talent |
|
|
|
| Go��_keNOOBie|PL |
9:26, 2 04 2004
|
|
Goście |
hm.. LostGirl.... a moglabys podac tytuly anime jakich masz? bylbym dzwieczny
|
|
|