![]() ![]() |
| Go��_owicz_12 |
17:19, 15 12 2003
|
|
Goście |
Ja lubie wrzystkie ma...A szczegulnie GOLD RUSH ...
A wy ?? ----- edytowany przez moderatora ----- wszystkie szczególnie |
|
|
|
17:33, 15 12 2003
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
najlepsza to chyba jak dla mnie Siwa Oasis bo najczesciej grany na sw ale na klanowkach to takie emocje ze hoho
Aha chyba juz taki topic gdzies byl jak sie nie myle EDIT:WURZBURG RADAR najlepszy imo ;] |
|
|
|
17:46, 15 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 56 Dołączył: 13-12-2003 Skąd: Katowice Nr użytkownika: 892 |
Siwa Oasis RULEZZZ!!!!!.....i tyle...
|
|
|
|
18:40, 15 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 138 Dołączył: 14-10-2003 Nr użytkownika: 465 |
Oaza jest świetna, natomiast totalną porażką jest rail gun i radar.
pzdr |
|
|
|
18:59, 15 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 76 Dołączył: 21-10-2003 Skąd: poproszę inny zestaw pytań... Nr użytkownika: 539 |
Oczywiście Oasis - wow wow, wuhuhu, wow wow, wuhuhuhu
Przedewszystkim to, że Axis mają w cholerę problemów w spawnie z działami (mogą ich dziabnąć wszędzie |
|
|
|
19:23, 15 12 2003
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Topic na temat ulubionych map już był, ale był dawno. Tym razem odgrzejemy kotleta i nie będę kasował topica.
Radar Uważałbym ja za bardzo dobrą mapę - tylko ten cholerny spadek fps :/ (trawa) Większość warzyw po prostu nie wie o co chodzi na tej mapie. Tzn wie że trzeba bronić jakieś tam radary, Ale wystarczy popatrzeć ile ludzi na serwerach próbuje zbudować jako allies command post i zmienić spawn i ile ludzi jako axis próbuje bronić east radar - widać że większość nie wie o co chodzi na tej mapie. Kumaty team !@#ie obydwa radary w 2 minuty i później ludzie wypisują że mapa się nie nadaje do gry Raligun Mapa nie nadaje się na FFA i z!@#ane serwery z 30 slotami i 10 mapowymi kampaniami bo poprostu w takich warunkach zakampienie spawna axis jest dziecinnie proste. Znowu allies z reguły kompletnie mają w dupie flagę która jest podstawą do wygrania na tej mapie (zwłaszcza jak dojechała do niej ciuchcia) Fueldump Najbardziej niezbalanoswana mapa do ET. Przy równych teamach wygranie rundy przez allies graniczy z cudem. Goldrush To jedna z lepszych map ale można jej wytknąć pewne wady. Od momenty ukradzenia czołgu może wkurzać że czym dalej posuwają się allies tym jest coraz trudniej dla nich zwłaszcza przy tank barrier 2. Znowu od momentu załadowania ciężarówki i wyjechania jej wygrana jest już praktycznie przesądzona - czyli imo niepotrzebne przedłużanie i już tak wygranej rundy. Imo lepsza byłaby mapa oparta na pomyśle goldrush ale w której łatwiej jest dojechać czołgiem i ukraść złoto ale trudniej jechać ciężarówką - Nie wiem może jakiś dodatkowy spawn point dla axis w okolicach trasy jazdy ciężarówki ? nie wiem. Oasis Imo najlepsza, najbardziej zbalansowana mapa do ET. Battery Tu też pojawiają się głosy że to najbardziej niezbalansowana mapa do ET. Tylko że dobry mortat allies na tej mapie czyni cuda. Po przejęciu bunkra allies z reguły mają już z górki. tc_base Imo konwersje map z RTCW do ET to bardzo poroniony pomysł. Co nie zmienia faktu że base w ET jest raczej dobra Może jeszcze coś na temat customów Nachteinbruch (tak to się pisze ?) Bardzo dynamiczna mapka. Dobra grywalność. Fun_beach Jeszcze gorzej z balansem niż na fueldump. Tworzył ją Marko co mówi samo za siebie. Ogólnie mapa z dupy. 2_Hide Tu też można wytknąć jej brak balansu ale mapa jest bardzo ciekawa, ładnie zaprojektowana. Generalnie dobry custom. trainyard Nie wiem czemu ktoś wrzucił te gówno na tenczit. Ktoś chciał coś zrobić ala depot w RTCW ale mu nie wyszło. mml_church Taki sobie przeciętny custom sily_ctf Jeszcze tak z!@#anej mapy do ctfa to dawno nie widziałem. Jest popularna chyba tylko dlatego że brak innych map do ctf. |
|
|
|
19:40, 15 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 95 Dołączył: 30-09-2003 Nr użytkownika: 339 |
FFA:
Radary! Dynamika. Oaza. balans Fuel Nie lubie battery - masakra. Same naloty, pfy, mortary - lameriada i (?!) goldrusha. |
|
|
|
19:59, 15 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 50 Dołączył: 20-09-2003 Skąd: Łaziska Górne Nr użytkownika: 264 |
SIWA , FUEL GOLD full wypasior :] no i oczywiście nei zapomniane konwersje ;] tc_base i dday_asault :]
|
|
|
|
21:00, 15 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Half ProPlay0r Postów: 167 Dołączył: 14-11-2003 Skąd: wawa Nr użytkownika: 729 |
Oasis & Gold RULEZ! Wyrownane, dynamiczne, szybkie.
Radar - trawa + deszcz (wylaczony Battery - nierowna, axis maja przewage jak cholera (pod warunkiem ze zaden geniusz nie odda munduru Fuel Dump - dla mnie za dluga Railgun - bardzo fajna, ale na ffa nic sie nie zrobi, wszak wszyscy axis leja na wagon i wola biegac i fragowac... Ale na klanoweczke sehr gut ! |
|
|
|
21:31, 15 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 165 Dołączył: 28-09-2003 Nr użytkownika: 330 |
Imo oasis jest swietna , zarowno mozliwosc ataku cala druzyna jak i akcja pojedynczego kumatego enga. Z drugiej strony czasem ciut zbyt latow old city pada - ale to juz zalezy od sytuacji (post mortem granat rox).
Goldrush jest bardzo ciekawa bo daje mozliwosc popisu zabawy granatnikiem - reboundy od scian to piekna sprawa. A ze walczy sie czesto o kazdy kawalek pola bitwy to tez jest to co np w fueldumpie troche zawodzi. Railgun tez moze byc interesujacy jezeli nie zdecyduje sie na zpychanie do respa artami (1 field w druzynie) ale to juz zalezy od skladow. Jak ciuchcia jest w ruchu to mozna , albo czaja sie szkopy np za winklem czy przy cp czekajac na przyjazd pociagu i symultaniczny atak to jest ciekawie. Ale faktycznie - na wielo slotowych servach to raczej kaszana wychodzi. Z reszta - goldrush wtedy tez nie ciekawie wyglada przy 11 osobach na druzyne. |
|
|
|
11:32, 16 12 2003
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 8 Dołączył: 21-10-2003 Nr użytkownika: 536 |
Jak dla mnie wszystkie są super. Problemem są ludzie. Czasami gram z taką bandą oszołomów np. w fuel'u, że moich 4 czy 5 aliantów zabawiają się w bezsensowne uprawianie snajperki, a czas leci ... a jeden eng koło czołgu prubujący zrobić most ma przechlapane. Podoba mi się np. w radarze, jak gram niemiaszkiem jako zwykły szwej z mg42 i sobię spokojnie leżę przez kilka dobrych minut na przeciwko main entrance, a nieświadomi alianci podchodzą ładnie pod lufę
|
|
|
|
13:56, 16 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 88 Dołączył: 6-09-2003 Nr użytkownika: 193 |
Ja bardzo lubię Gold Rush i Fuel Dump
|
|
|
|
17:58, 16 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 77 Dołączył: 3-07-2003 Skąd: Opole Nr użytkownika: 21 |
Oasis, Goldrush a czasami Radar
|
|
|
|
18:13, 16 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 34 Dołączył: 4-11-2003 Nr użytkownika: 670 |
imo najlepszą mapą jest siwa oasis ale lubie też grać w rail gun reszta nie powinn istnieć a najbardziej po!@#.... mapą jest wurzburg radar
|
|
|
|
18:20, 16 12 2003
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 347 Dołączył: 23-11-2003 Skąd: Starogard Gdański Nr użytkownika: 795 |
Ogólnie lubię wszystkie mapy oprócz baterry.
Wybrałem oasis, ale na równi z nią lubię radar i goldrush. |
|
|
|
18:23, 16 12 2003
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 39 Dołączył: 23-10-2003 Skąd: Skwierzyna Nr użytkownika: 550 |
Oasis, 2 Hide, rhine, Goldrush
THE BEST!!!!!!!! |
|
|
|
20:06, 16 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 56 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Tarnowskie Góry Nr użytkownika: 523 |
Ja raczje oceniam mapki pod wzgledem ile mam fps na nich. Dlatego radaru i raila nie cierpie. Najlepsze dla mnie mapki to FEUL I GOLD, jak jest ok z kompem to OAZA.
Z customow to 2Hide i North Pole, jeszcze Town Squar (a'la Gold). Pzdr |
|
|
|
20:31, 16 12 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 120 Dołączył: 15-09-2003 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 218 |
Ja najbardziej lubię Goldrush, bo chyba jest to jedyna mapa na której lubię wszystkie fazy zarówno w ataku jak i obronie. Na innych mapach zawsze jest jakiś "fragment", który mi nie odpowiada np. na oazie nie lubię walczyć jako allies o flagę :-/ ("WE CAPTURED......", "THEY RECLAIMED....." i tak po kilka razy pod rząd a i tak jeszcze mi się nie zdarzyło żeby w momencie respa flaga była nasza).
|
|
|
|
20:47, 16 12 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 81 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 474 |
MI najbardziej z orginalnych map do E.T podchodzi OAZA . Chyba dlatego jak napisał sfiety że jest naibardziei zbalansowana a naibardziej nie lubie batery poprostu ta mapa dlamie jest bez sensu
|
|
|
|
22:38, 16 12 2003
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 11 Dołączył: 16-12-2003 Skąd: G-ce Nr użytkownika: 927 |
A dla mnie kazda mapa jest dobra przede wszystkim w godzianch nocnych kiedy na serVerach nie ma tych wspanialych 13 latkow i mlodszych. . .
A wracajac do meritum sprawy to GOLD RUSH 4eVer |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |