IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

5 Stron V  < 1 2 3 4 5 >  
Closed TopicStart new topic
> PanzerFaust, Sonda - Co o nim sądzisz?
PanzerFaust
Suma głosów: 147

NIEDZIOWIEDZ'
post 14:42, 2 01 2004
Post #41

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 570

Nie nikt by nie grał pf-em tylko nikt by nie lamił pf-em robiac kamikaze. A kara musialaby miec wiecej niz 3 punkty bo inaczej i tak mimo iz by sam sie zabijal lamak z pf-em to przynajmniej mialby satysfakcje z zabicia przeciwnika, a raczej w przeszkodzeniu mu w dobrej zabawie :/
Go to the top of the page

+Quote Post
Saari
post 16:42, 2 01 2004
Post #42

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 595

Ja wam powiem tak - kiedys za starych dobrych czasow na beach to mialam ochote wieszac, topic, rozstrzeliwywac i robic rozne inne nieprzyjemne rzeczy ludziom ktorzy chwytali za PF'a ... bylo tego czesto na mapach za duzo i trudno bylo kogos przekonac by bral cos innego. Teraz natomiast nie spotykam sie z pf'ami tak czesto, wiec mi juz tak nie przeszkadzaja...

+Quote Post
Sagitarius
post 18:45, 2 01 2004
Post #43

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 513

No coz panowie ale zaskocze was poraz pierwszy raz w mojej calej historii grania zginalem tylko raz w calym meczu!!! zabilem 14 i jedna smierc a z jaka bronia?Panzerfaust!zeczywiscie jak ktos umie to cacko uzywac to zrobi z niego niezly pozytek smile.gif

+Quote Post
dorbi
post 19:02, 2 01 2004
Post #44

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 530

pfaf jest w grze więc można go brać i walić, tylko trzeba wiedzieć jak biggrin.gif Nie ma się co denerwować tylko trzeba go wyczuć gdzie kampi i pifpaf w h biggrin.gif

+Quote Post
eInHeRjER_pL
post 19:49, 5 01 2004
Post #45

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 707

Dobry soldier z PF-em to skarb. Ogladalem ostatnio demko, nie pamietam jakie (tyle tego sattnio ogladalem) i w jedenj druzynie byl soldier z PF-em. Pomyslalem ze to lamerstwo zeby na open cup w waznym meczu byl gosc z panzerem. Ale przyznam ze goc gral swietnie. W dwooch sytuacjach tak sie zaczail ze nie wiedzialem skad nadlecial pocisk (filmik byl z oczu goscia z przeciwnego teamu niz ten z pf-em) doslownie to nie bylo kretynskie walenie zeby vaporized himself tylko swietna gra. Mysle ze jednak nie opwinno byc w klanoowkach wiecej niz 1 pf na team a w grach pwyzej 10 osoob w teamie (ffa) max. 2 pf na team.

+Quote Post
4d!
post 20:17, 6 01 2004
Post #46

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 991

Bron jak kazda, ale nie wiecej niz 1 na team, przy wiekszej ilosci pf w druynie przeciwnej [5-6 np.na FFA] po 10 min gry puszczaja mi nerwy.

+Quote Post
FreeZz
post 20:47, 6 01 2004
Post #47

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1056

FFA - FREE FOR ALL ph34r.gif Jest PF - Masz Ochote Powk#!@iac Ludzi ? - Wybierasz Solda z Pf'em - Satysfakcja Gwarantowana biggrin.gif 2na2 , 5na6 Ilu bylo nie bylo zawsze sie znajdzie ktos kogo pf'y wk#!@iaja . . . Ale czy jest ktos kto sam nigdy nie gral pf'em ?? ph34r.gif Jak dla mnie na ffa robisz co ci sie zywnie podoba a to ze ktos sie odgraza i nie wiadomo czym chce cie 'zlamac' swiadczy o jego poziomie . . . . . intelektualnym laugh.gif Ja uzywam jak mam pinga powyzej 100 :| Btw : Jak ktos nie potarfi strzelac z smg to z pf'em tez nie zostanie SUPER MAN'EM biggrin.gif

+Quote Post
Valkir
post 10:11, 7 01 2004
Post #48

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 652

Dobry soldier z PF-em to skarb.

Święta prawda. Ile klanów szuka dobrych soldatów z pf-ami. Gracz z panzerem może zabić cały respawn wroga biggrin.gif

+Quote Post
cyp!s
post 21:46, 7 01 2004
Post #49

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 730

dla mnie pf to abuse, ale jak w kazdej grze jakis abuse (i masa abuserow) musi byc mad.gif, w warcrafcie wszyscy bluzgaja na tych ktorzy uzywaja beastmastera (chociaz teraz juz mniej, blizz w najnowszym paczu mocno oslabil BM), w sof2 abusy to m4 i usas.
Nie ma dla mnie wiekszej radochy niz uskoczenie przed pfem jakies dobrego soldata (rzadko, ale si zdarza cool.gif ) i spokojne zabicie go, kiedy musi sie meczyc z takim np. lugerem laugh.gif
Dla mnie: no abuse = no game

+Quote Post
Lobo Kid
post 11:28, 8 01 2004
Post #50

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 972

jeeeeeeeeez ale wy bluzgacie na te pffy bez sensu i bez podstawnie . skoro jest ta bron dostepna w grze to kazdy ma prawo grac nia (fakt ze z lepszym lub gorszym skutkiem) nawet jesli caly team cche grac pfem to co by nie bylo nie da sie wygrac gry takim czyms. a pozatym pffa jest latwo sciagnac smile.gif zanim wystrzeli mozna spokojnie kolesia ustrzelic celujac w glowe tongue.gif

+Quote Post
LOKI 65t
post 12:22, 8 01 2004
Post #51

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 330

IMO obecnosc pfa zapewnia tyle samo frajdy co frustracji. Jasne - nikt nie lubi ginac od kamikadze w tunelu , albo pfem po plecach dostac. Ale z drugiej strony sporo satysfakcji daje gdy spotykasz sie z pfem oko w oko i masz dosc zimnej krwi zeby zaladowac mu dosc headow przed wystrzeleniem.

+Quote Post
eInHeRjER_pL
post 15:15, 8 01 2004
Post #52

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 707

Fakt ustrzelenie kogos z panzera zanim zdazy wystrzelic przynosi bardzo duzo satysfakcji. Ale wkurzajace jest to ze czesto ta bron jest wykorzystywana w frustrujacy sposoob np. ledwo wybiegasz z respa i giniesz (30 sekund czekania) i historia lubi sie powtarzac bo nastepnym razem to samo. Mooglby miec naswet caly team pf ale ja sie dopieor zacze o to czepiac jak mnie zaczna wk#!@iac np. Dostane 10 x z rzedu po wyjsciu z respa od tego samego goscia.

+Quote Post
Thoro
post 16:12, 8 01 2004
Post #53

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

Dostane 10 x z rzedu po wyjsciu z respa od tego samego goscia.

Mozna sie wqrzac na goscia z PF typu kamiakadze, ale skoro ty dajesz sie zabijac 10 razy z rzedu przez tego samego goscia, no to sorry, ale to nie swiadczy o tym, ze on lami. On spelnia swoje zadanie. Spawnkilling jest czescia gry, o czym juz wielokrotnie pisano na forum. Skoro wiesz, ze gdzies w poblizu sie czai, to powinienes wzmoc czujnosc, wyjsc drugim wyjsciem, wykombinowac cos.

+Quote Post
cyp!s
post 21:20, 8 01 2004
Post #54

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 730

QUOTE (Thoro @ 14:12, 8 01 2004)
wykombinowac cos.

np. puscic kolegow z druzyny przodem? ph34r.gif

+Quote Post
Cienki Bolek
post 10:16, 10 01 2004
Post #55

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 410

IMO lepszy mortar smile.gifsmile.gif ale PF mnie nie denerwuje bardziej niz snajpa smile.gif Ja osobiscie nie umiem nim grac i podziwiam tych co potrafia, a smiesza mnie ci co vaporized himself smile.gif A PF w respa?? super sprawa... a gra sie tak jak przeciwnik pozwala smile.gif
Pozdro CB

+Quote Post
dorbi
post 11:08, 10 01 2004
Post #56

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 530

Nie znam dziwniejszego dźwięku od przelatującego nad głowa pfa biggrin.gif albo odgłosu rozlatujących się flaków. Czasami grasz i nie wiesz kiedy nagle czekasz już na respa smile.gif To fajna broń. Zmusza do kombinowania i myślenia

+Quote Post
Drizzt
post 23:29, 15 01 2004
Post #57

Schutze

Nr użytkownika: 1029

nie wiem czemu sie tak denerwujecie:
1. Jak macie znalezc dobrych soldierow z PFami skoro nie dajecie sie im wytrenowac
2. Mnie bardziej wkurza nalot (gram Field OPem) i mimo iz sam go robie - to denerwuje mnie - jak sie tworze i ine od nalotu
3. Snajperka to dobra rzecz - bardziej mnie wkurza - jak sie rozstawi taki z mobile MG-42 i juz jestes blisko i nagle jestes daleko:(
4. Pancer mnie nie denerwuje bo:
a. lubie odglos ladowanie
b. sam z nim nie chodze
c. lubie odglos rakiety przelatujacej nade mna
d. czym mozna rozwalic czolg z daleka jak nie PF-em
e. PF przydaje sie tez jak ja np. mialem taka sytuacje - bedac fieldem - ze polozylem sie z MP 40 przy przejsciu - ale tak - ze mialem zaslone z 2 stron - tam byliprzeciwnicy - i walilem z MP-40 kazdego w glowe - bo bylem wyzej od nich - a oni nie wiedzieli co jest - i wtedy jakis PF-iak poszedl z chyba 5 osob i poprostu nie zdazylem wszystkich zawalic
f. gralem kiedys na serwie -gdzie wszyscy mieli tylko PF-y - nikt nie mial nic innego - zero medow i innych - tylko PF-y - walka 32v32 - taka rozpierducha ze chej - ubaw po pachy !! - przez 30 min grania tam wyzylem sie tak - jak przez caly dzien grania normalnie w ET biggrin.gif !!

+Quote Post
Blitztrager
post 13:01, 16 01 2004
Post #58

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1064

Panzer jest jak najbardziej potrzebny ale jako bron taktyczna - do zgarniania wielu dusz na raz w kluczowych miejscach.

Osobiscie nie znosze sytuacji, gdy gine od strzalu przez jakiegos napalencai jednoczesnie on sam ginie dry.gif .
Jasne zdarza sie ze nie mamy wyjscia i albo on albo ja ale nie pare razy pod rzad.

Co do uwag to jestem za wprowadzaniem ograniczen w dostepnej ilosci tej broni ( 1-2 na druzyne w zaleznosci od liczebnosci druzyny) oraz zwiekszeniu czasu przeladowania- skutecznie ograniczy to checi graczy ktorzy licza tylko na fragi i rzez. biggrin.gif

+Quote Post
phant0m
post 12:49, 25 01 2004
Post #59

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1151

Ja napisze tylko tyle. IMHO panzer smierdzi tongue.gif nie trzeba wcale celowac - ot tak walisz 3 metry od potencjalnego celu - wynik -> I tak zginie. Kiedys jak sobie gralem na publicu spotkalem sie z przypadkiem skrajnego lamerstwa. Lolek z pf'em siedzial w poblizu spawna i walil w nieswiadomych graczy (przy tym cieszyl sie jak malpa dynamitem swoim expem dry.gif ). Zeby bylo smieszniej nie zawsze trafial nawet z odleglosci 2 metrow - rakieta np. smignela ci gdzies kolo glowy (probowal zrobic mi HS ? : huh.gif ).
Po skonczonym meczu spytalem wlasciwie sam siebie "Po co w ET takie cos jak Panzer... ?" i 80% ludu na servie odpowiedzialo -zeby lamic itp. Wniosek jest taki ze malo kto lubi ten kawal zelastwa blink.gif .

+Quote Post
ArmaGedoN
post 11:32, 30 01 2004
Post #60

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 265

A ja podziwiam graczy którzy jednym pociskiem potrafią zabić 4-5 osób (oczywiście nie mam tu na myśli kampy na respa blink.gif) zgodzę się że na FFA granie PF przez graczy z nikiem typu "n00b z PF" to czyste lamerstwo, a strzelenie z 0,5 m w ziemię żeby zabić siebie i przeciwnika to już totalna porażka. Jednak kiedy ktoś umi grać PF to nawet na FFA mi to nie przeszkadza, nie dziwie się również tym którzy mają "kosmiczne" pingi... (nie mam tu na myśli łącza satelitarnego tongue.gif a masywnie zalagowane sieci graczy) i sięgają po PF żeby w miarę jako tako pograć...

Pozdrawiam ArmaGedoN ph34r.gif

P.S.
Jakaś dziwna ta ankieta szczerze to sam nie wiem jaką pozycję wybrać, wezmę "inne"...

+Quote Post

5 Stron V  < 1 2 3 4 5 >
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi